60
Half-Life 2 Orange Box
  • zoolee
    Ajj, hagyuk már a konzolt...
    A megvilágosulni elfelejtődött "emberek" álma, hogy ON-jáccik-Off...
    Ennek mi értelme? Aki gépen akar játszani, mert MINŐSÉGI színvonalat akar, úgy hogy 3-5 óra játék utánn nem tölti meg a szobát az elolvadt iksz háromhatvan szaga, és nem a padlóról kapargatja az alaplap darabjait az úgyse fog most csak azért konzolt venni ~ 500 ezerért mert most jajj, így fejlődik a PC, meg az tartósabb lesz...francot..
    Abból az ~500 ezerből amiből full hd tv t + konzolt veszel abból 2x tudsz venni full high end gépet..És akkor még jóesetben számoljunk bele 40-50 k ért egy új alaplapot...mert ugye a játék nagy hevében elfelejtődik lehülni az a PROFI gépezet..
    És akkor ne is beszéljünk a 18-20 k s játékokról..Meg a live ról amiért FIZETNI kell..LOOL..miez már.. Nem elég, hogy fizetetm a netet és akkor még fizessek azért, hogy haverokkal jászak.pff.:S

Szóval szerintem még bőven van értelme kiadni PC s játékokat...
    Most is ti miattatok konzolosok miatt szívtunk mi PC sek, mert, hogy 1 szerre adják ki a 2 platformra..-.-Pedíg mi már nyá elején játszhattunk volna...
  • Requiem88
    én is úgy tudtam, hogy a megjelenés okt. 9, de warezolva még csak x360-asat találtam :(
  • mucsácsó
    Hát végülis ha mindenáron szeretné tolni az EP2-t (bár nemtudom miért tenné, de lehetséges..:)), akkor storylinet azért mindenféleképpen érdemes elolvasni.. De nagyon nagy kár lenne kihagyni az istentelül jó HL2-t :)
  • SlickAdam
    Hát a HL2, Ep.1-2 eleve benne van ebben a csomagban, az 1. részt meg nem igazán tudom/akarom beszerezni, úgyhogy Rage-re fogok hallgatni, és utána olvasok!:D Időm, mint a tenger mondjuk, Play3-ra úgyis csak novemberben jön ki...
  • mucsácsó
    Életed legnagyobb hibája lenne, ha így kezdenéd el..és ezt most komolyan mondom :) Ha még a HL1-et nem is, de legalább a HL2-t, aztán Episode One-t tessék végigtolni, mert tottttál semmit nem fogsz érteni, és szerintem élvezni sem fogod tudni így a gammát. De aztán te tudod... ;)
  • Rage47
    én is csak a 2. részekkel játszottam, az 1-et nem játszottam végig, meg azzal inkább lanon...
    ha a történet érdekel, keress rá, én találtam egy csomó forrást, ahol le van írva az első rész története
  • SlickAdam
    Sziasztok!
    Én nem igazán játszottam még a Half-Life egyik részével sem, szóval az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk beszerezném ezt az igencsak jónak tűnő kis csomagot, akkor a story szempontjából mennyit vesztek, hogy csak a 2. részekkel játszok?
  • Xreactor
    Már kijött..
  • cicai
    Sztem nem!!!!!!!!!!!!!:D
  • isclit
    Thx,bro...
  • REALista
    "A rajongók elégedetlensége a Valve fülébe is eljuthatott, már ami a Half-Life 2 rövidre vágott folytatását illeti (Episode One). A hosszú fejlesztési, de rövid játékidő (4-6 óra), a minimális innováció és a nulla extra (kizárólag single player mission) nem kötelezte el a rajongókat a cég új, financiális szempontból valószínűleg jövedelmezőbb epizódikus stratégiája mellett. A fejlesztési huzavona nem szűnt meg (ismét túl vagyunk több halasztáson), de a Valve a Half-Life 2 folytatásának következő szeletéhez két új játékot is csomagol. Az egyik a Team Fortress 2, az évezred elején kukába került, most halottaiból feltámasztott project (ez hivatott az előzőleg elmaradt multiplayer mókát pótolni). A másik egy teljesen új, Portal névre hallgató logikai játék, melynek története érintőlegesen kapcsolódik a Half-Life univerzumhoz, s melyet egy kívülről importált csapat fejleszt (a Narbacular Drop című ingyenesen letölthető játék az ő munkájuk, mely lényegében a Portal korai garázsproject-je). A Half-Life saga következő szelete is lényegesen több újdonságot ígér: új fegyverek, új ellenségek, új helyszínek - ismét lesz vezethető jármű, továbbfejlesztett grafikus motor, valamint hosszabb játékidő (6-8 óra). A sztori több - eddig megválaszolatlan - kérdésre is megoldást ad (az EP1 egyhelyben toporgó cselekményével szemben). A hivatalos honlap hónapokig "coming soon" státuszban pihent, most azonban életre kelt, bár egyelőre csak az "Orange Box" névre hallgató csomagot promótálja, mely egy all-in-one kiszerelést jelent. Sokak számára lehet jó hír, hogy az Orange Box az előző epizód valamint az alapjáték konzolváltozatait is tartalmazni fogja, melyek eddig nextgen platformra nem jöttek ki."
  • REALista
    Half Life 2
    Half Life 2: Episode 1
    Half Life 2: Episode 2
    Portal
    Team Fortress 2
  • isclit
    Meg tudja mondani valaki,hogy ez a DVD most mit fog tartalmazni?A 360-as dvd-re gondolok.Ezen lesz a HL-2,HL-2 Ep.1,és HL-2 Ep.2?Egy DVD-n?Ha igen,remélem nem megy a minőség romlására...
  • isclit
    Minek adnak ki még PC-re játékokat...lassan teljesen értelmetlen lesz.
  • REALista
    Half-Life 2: Episode Two videok
  • Requiem88
    pc-re mikor jön ki? :(
  • mucsácsó
    Ebben a percben ért le, nemsokára írom is ki :P
  • Aspyrin
    Ugyan, azt már a topik megjelenése utáni pár percben megtettem volna ;)
  • ProGabe #2
    csak elkerülendő a félreértéseket:

KONZOL TOPIK!!!

így talán nem fognak csesztetni,képeket beszúrni,voltamozni,stb hogy ezt miért kellett :)
  • isclit
    Ma kezdek el vele játszani 360-on,játszik már vele valaki esetleg?Ha igen,vélemény?