60
Half-Life 2 Orange Box
  • dopki88
    mibö ál
  • dopki88
    hanem?
  • hpnx9020
    Ott van az csak a warez nem abból áll,hogy töltünk aztán kész.
  • dopki88
    hy egyszer véletlenül letöröltem aszt ujra fel ekartam rakni és valamit kiirt aszt nem tudtam továb meni a nextre mi a baja
  • SonicBoom
    melyik chapter? helikoptert vagy le kell lőni vagy el kell menekülni, de hídra nem emlékszem.
  • kukxy12
    heló!
    most töltöttem le az orange boxot de nem volt hozzá cd-key.
    valaki nem tudna küldeni egy cd-keyt hozzá

[email protected] erre a email cimre várom a cd-keyt

elöre is nagyon kösszi
  • fozelek
    lődd le ;)
  • Elveon
    Orange Box új trailer!
  • isclit
    Nem tud valaki segíteni?A HL2-ben fent vagyok egy kuba nagy hídon,körülöttem kering egy helikoter...hogy kell azt kinyírni?Már két napja azzal szenvedek
  • Xreactor
    PCre gondoltam, köszi a választ már szedem TF2öt ^.^
  • Gabe18
    Egy évre a Ps2 megjelenése után ott is azt mondta mindenki hogy nem lehet rá normálissan programozni,örökké a Dreamcast volt a példa hogy "de hogy arra milyen könnyű".Aztán a Ps2 "elég szép pályát" futott be...
    Majd a Ps3-ba is belejönnek,na meg ha kicsit olcsóbb lesz,jobban elterjed a Blue Ray,akkor majd egyből a Ps3 helyzete is más lesz.Nem féltem a Sony-t hogy rosszul jönne ki a PS3-as korszakból...
  • DanielT
    A Pc-ről beszéltem.
  • Dodo55
    A #42-es hozzászólásomban ott van erre a magyarázat: egy rémálom rá programozni.
  • mucsácsó
    X360-ra nem, ha arra gondoltál...Csak az Orange Box van, semmi más nem lesz, nem lesz külön kiadása ezeknek a játékoknak.
    PC-re viszont le tudod külön bármelyiket.
  • Xreactor
    TF 2őt és Portalt le tudom szedni külön?
  • Soldiers
    hány fálj-os a Orange Box
  • DanielT
    Csak játék nincs rá FPS/RTS en kívül +az atkuális Níd FoS Szpíd epizód. A szoftverkínálat. Ez a baj.
  • Dodo55
    Amúgy jelenleg az a helyzet, hogy a PS3 szépen elsüllyedt ahogy az várható volt, az Xbox360 életben van még, köszönhetően annak, hogy Microsoft, és a fejlesztés rá egész tűrhető, a PC-k meg ott tartanak, hogy egy ma felső-közép kategóriásnak számító gép már egy szinten van teljesítményben a "nextgen" konzolokkal. A négymagos csúcskategóriás gépek meg már érezhető mértékben verik őket.
    Állítólag már vannak olyan konzolos játékok, amik akadnak(magyarul 25FPS alá esnek).
    Én meg a 2 éves procimmal, meg 1 éves VGA-mmal 40-100FPS között játszom maximum minőségen, 1280x1024 felbontásban a legtöbb új játékot...
  • Dodo55
    "Ebből is látszik hogy néhány kiadó-fejlesztőt kivéve lassan már mindenki magassan tesz a pc-re,és a konzolos fejlesztések előbbre valók nekik."

Ez úgy van, hogy a Valve dobozos játékait az EA forgalmazza. Ott a Steam, ami egy kitűnő dolog, de ugye nincs mindenkinek bankkártyája, szóval még kénytelenek fizikailag is árulni a játékaikat, viszont Steamen éri meg nekik eladni a játékokat a legjobban, és a dobozos kiadás csak kényszerből van, ezért is nem akarnak rendes kiadói viszont.
    Ezt a fél-kiadói viszonyt viszont valószínűleg csak az EA vállalja így, tehát kénytelenek náluk maradni.

Az EA-t viszont erősen csak a pénz, és a látszatnépszerűség érdekli, amit a konzolosok tudnak megadni neki, így őket részesíti előnyben. Azért volt kénytelen a Valve várni a PC-s kiadással, mert az EA sajnos erre kényszerítette, a Valve meg nem tudott mást csinálni, mint beleegyezni, vagy lemondani a dobozos kiadásról. A Black Boxot is amúgy az EA miatt kellett visszavonni, mert ők nem akartak annyi féle kiadást.

Ez számomra akkor vált nyilvánvalóvá, amikor azt nyilatkozta Gabe Newell, hogy a PS3 egy katasztrófa, egy rémálom rá programozni, és vissza kéne hívni az összeset. Ezek után szerintem egyértelmű, hogy a Valve saját akarátából biztos nem csinált volna PS3 kiadást. De ugye ott az EA, aki ezt is kikényszerítette, vagy különben eltűnt volna az összes HL2, meg CSS, meg EP1, meg DOD:S a boltok polcáról, és az Orange Box sem jött volna ki.
  • Vegas
    akkor beszéljünk a kóláról
  • Rip
    Miért megy itt a PC vs konzol téma??

Ez tipikusan olyan, mint az AMD/ATi-Nvidia, Pepsi-Coca, PvP-PvE. Sosem fogja az egyik fél meggyőzni a másikat.

Mi köze ennek a topicnak ehhez? Annek megvan a maga fóruma!

A PC-seknek ott a PC-s HL2 topic (én is azt olvasom), ez hadd legyen a konzolosoké, beszélgessenek az Orange Box-ról (mert arról érdemes), felesleges flame-elni a másik embert/gépet...

• Gabe18
    "Nem mindenki tolja 500k-s pc-vel"

Nem,meg nem mondenki tolja 400 ezres HD TV-n a konzolt se.Ugyhogy az én szövegemben sincsenek nagyobb túlzások mint amire válaszoltam.

Az meg hogy a fejlesztőknek mostmár előbbrevalóak a konzolos fejlesztések mint a pc, szerintem egyértelmű.
    Amit csinálnak rá erősen azok olyan stilusú játékok amik konzolon várhatóan nem lennének sikeressek.RTS és MMO szerepjátékok (ebből szerintem az MMO rövidessen egyre inkább jönni fog konzolra ahogy ott is egyértelműbb és fontosabb lesz az internetes játék).
    Persze vannak kivételek,a 6-7 évig tákolt STALKER (ami végül nem is lett rossz),vagy a megváltóként várt Crysis,amiből viszont siker esetén előre jeleztéke a konzol verziót (tehát gyakorlatilag biztos)...
  • Requiem88
    egyetértek.
    az meg hülyeség hogy fél évente bővíteni kell a gépet. Maximum medium-ra veszed a beállításokat. Ja hogy az egyeseknek már nem jó? Nyilvánvaló hogy én kérek elnézést.
  • DarkSector
    HL2 ma jött ki!!!!!!!!!!!!!
    Pezsgőbontás!!!!!!!!!!
  • homeless
    Nem kéne ferdíteni. Nekem a 2,5 éves gépen ment 800x600 mediumon a bioshock. Persze ment 1024x768-ba highon is, de úgy már harcoknál szaggatott.

Meg mondjátok, hogy a tv-t amúgy is néznéd.
    1. Én nem nézném
    2. A gépet meg amúgy is használnád, munkára, netre, stb... Ha meg veszel bele 60-ért egy középkategóriás videókártyát, akkor játékra is. Nem kell általánosítani. Nem mindenki tolja 500k-s pc-vel, csak az aki 2001010108x2323323 felbontásban akar játszani ultrahigh beállítások mellett.(meg az aki sg-n keménykedik az aláírásában...)

Meg ezt a hülyeséget se kéne erőltetni, hogy a fejlesztők leszarják a pc-t.
  • Ma2ska
    Ehhe...énis boxon tolom a gamet egy 82 centis lcd tv n, az egész volt vagy 250 be géppel együtt..de mindenki azon szenved amin akar. Én má pc vel nem.
  • lololol
    természetesen nincs benne
    Lenne egy láma kérdésem. A Team fortress az csak multi, vagy van benne single player is?
  • Gabe18
    És ki akar úgy játszani hogy a fél éve vett pc-n már csak 800x600-ban low beállitáson megy az aktuális játék.Ha megy...ha nem akkor patcheljük,vagy tegyünk fel új drivert,vagy keressük 2 órán keresztül a hiba okát.Ennyit a MINŐSÉGI játékról pc-n...
    Ez a ~400 ezres tv nem tudom hogy jött ki neked a konzolhoz,de egy 130 ezres HD Ready tv-n már tökéletes képet kapsz (persze vehetsz full HD tv-t ha neked az kell...).És azon a 130-as tv-n filmet,dvd-t akármit nézni is "kissé" jobb lesz,úgyhogy nem CSAK a konzolhoz veszed,ha veszed.De egy mezei 40 ezres LCD monitor+Xbox 360 páros simán jó,csak akkor olyan távból kell nézni mintha pc-n játszanál.

"Most is ti miattatok konzolosok miatt szívtunk mi PC sek, mert, hogy 1 szerre adják ki a 2 platformra..-.-Pedíg mi már nyá elején játszhattunk volna..."

Ebből is látszik hogy néhány kiadó-fejlesztőt kivéve lassan már mindenki magassan tesz a pc-re,és a konzolos fejlesztések előbbre valók nekik.

A fizetős Live meg a meghibásodások kapcsán némileg igazad van.De hát semmi se tökéletes.
  • isclit
    A PC-s játékok jók voltak...amíg nem volt konzol.Juventus,teljesen igazad van,a tököm sem akar már azok után székből gúvadni a monitorra,miután nyomhatom ágyból fotelből,5.1-el,projektorral a 360-at.A Half-life 2-t most nyomom az Orange Packből,hogy felfrissítsem az emlékeket,de nem tudom...Annyira most nem jön be,mint anno.Lehet,hogy Bioshock után magas a mérce...?Azért bízok,h az Ep 1-2 jobb lesz...
  • zoolee
    Van konzolom és 2 héttel a megvétel utánn megbántam mikor alig olvasta a colin 2005 ös..-.-
    Persze chipeletlen, eredeti DVD..
  • lololol
    most hogy nagyfiú lettél, befejezhetnéd ezt a "minden szar ami nekem nincs" hozzáállással fórumozgatást.
  • dardevil
    Vettem konzolt és hozzá LCD-t, nem bántam meg óriási élményben van részem mikor játszok. Nem bántam meg sőt már hamarabb kellett volna. Ja... és nem volt ~500.
    PC-t csak multira használom.

Magát a játékot pedig ne az episode 2-vel kezdje az, aki még nem játszott a HL-al.

• juventus
    Hát amit Mr. #20-ban olvashatunk annál nagyobb baromságokat rég olvastam.
    Igen , valószínű hogy valaki csak azért vesz tv-t hogy konzollal játszon vele. Te nem szoktál tv-zni? Vagy esetleg dvd-t nézni? Igen , arra jó a 55 centis SDTV is mi? Mert végülis nem szebb egy normális LCD tv-n nézni mind a tv-t mind pedig a dvd-t. Arról nem is beszélve hogy ez a fél milliós összeg kicsit túl sok. Egy X-et veszel mindennel együtt 100-ért plusz egy jó tv 200 , ami nem full hd persze de ezen is beszarsz olyan a grafika. Jah grafika , a te fél millás kis pc-en sosem lesz olyan a graf mint X-en és a tv-n jah és görnyedhetsz a kis 19 colos moncsid előtt , a gerincferdülésről meg majd értesítsd az orvosodat. Nem kényelmesebb végülis egy wireless fasza joyyal az ágyból vagy fotelből nyomni egy 100 centis tv-n. Jah és nekem már elég régóta megvan ez a konzol , és semmi baja sincs , ha meg lesz 10 ezerért megcsinálják , és nem kell új vidi kártyát vennem 150-ért hogy a fifa ne szaggasson be. Live meg nem kell mindenkinek , én totál nem használom mert van akivel játszak , vagy játszok egyedül , az is full jó. Nah mind1 a lényeg hogy a pc már rég nem játékra való , netre meg munkára , játékra már rég nem alkalmas.
  • zoolee
    Hitman blood moneyt is csak fél nap alat tudtam végigvinni a sz@r célzás miatt...Annyiszor döglöttem meg.
  • zoolee
    Francot...
    Na mind1, akkor se vezsek konzolt... 1 szer vettem azóta is szívok vele, hogy az EREDETI karcmentes DVD t is alig olvassa..-.-
  • REALista
    pedig igaza van...
  • zoolee
  • amdrula
    PC-s játékoknak van értelme természetesen, de ez a fejtegetésed, hogy is mondjam... k*rvanagy hülyeség...
  • FoToS
    Srácok Gamescore pontokat dobja játék közben?