Nagy fogyás - A TV2 tudja, mit fogsz nézni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pörkölt nagyon finom, ne hagyja ki senki...
csak elszántság kérdése. persze meg tudom érteni, hogy pl. egy nõnek a munka után még be kell vásárolni, fõzni, gyerekeket ellátni, stb. és azt mondja hogy nincs ideje, vagy már nincs energiája akár otthon is mozogni. akkor viszont mondjuk nem sertéspörköltet kellene vacsorázni nokedlivel, reggelire meg semmi, ebédre meg a munkahelyi fos menza kaját enni.
bár ha ha meg a férjnek pörköltre van csak igénye, akkor ott már úgyis minden mindegy<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A tények azt mutatják, hogy Magyarországon az embörök 30%-a netezik.
Ebbõl 10-20% aktív. Akkor mi most 3-6% véleményét képviseljük. Ezen kellene elgondolkodni és máris érthetõ, miért nyertek ezek a sorozatok...
menjenek a fenébe, hogy pont a született feleségek helyett rakták be, az volt az egyik kedvenc sorozatom, mosmeg olyan késõn van, hogy elalszom mire kivárom >_<
ezek is csak a pénzért fogynak ám, ha nem lenne nyeremény eszük ágában se lenne lefogyni :I
Pain is inevitable. Suffering is optional.
senkit nem érdekelne egy olyan játék, aminek a 12. adás után vagy gyõztese. legalábbis 11 részen át nem. (és miért a miénk idióta társadalom, ha ez a formátum kábé 40 országban megy?)
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
"Meg akkor itt az ésszerûtlen, túl gyors fogyásra kell menni?"
nem arra. kell menni, hogy elérd, hogy minél tovább bentmaradj. nem biztos, hogy az megy, aki a leglustább. azt jó elvinni a döntõbe, hogy ott simán legyõzd.
LZ forever
De a kiszavazósdival gyakorlatilag lesüllyed az egész egy köcsög kis reality showra. Ahol, ha a csak a legkevesebbet fogyót szavazzák is ki máris szemétégségbe megy át dolog. Mert pl. a 200 kilós jóhogy többet fog fogyni kevesebb beleadással mint a 140 kilós sokkal nagyobb küzdéssel.
Meg akkor itt az ésszerûtlen, túl gyors fogyásra kell menni? Ezzel már eleve értelmét veszti, mert én nem a kárörvendés miatt nézném ha nézném.
ez a lényege, a többi csak körítés. ez egy játék, verseny, aminek gyõztese van. kint 250e dollár, itt szerényebb.
1. Nagy szakemberek meg minden, erre fel mentõs viszi el az egyik embert már az elsõ héten. Az edzõre nézve ez hihetetlenül szánalmas.
2. Az egész mûsor értelmét veszti a kiszavazósdival.
P.S. Kipróbáltam és sikerült. 😄
A mûsorról a Zindex is írt pár sorban, hogy tipikusan magyaros, már ami a játékosok indokait illeti a részvétel irányában.
Elhízásról:
Ismertem nem egy arcot, akik 3x annyit ettek mint én, még se híztak soha.
Aztán régebben nézegettem ilyen testmagasság/testsúly diagramokat, hogy mi az ideális ... amíg nem találkoztam olyan emberrel, aki széltében és hosszában 2x akkora volt mint én, két fejjel magasabb és 15 kilóval könnyebb nálam. Amikor utoljára elértem az "ideális" súlyomat, akkor konkrétan kilátszottak a bordáim.
Egy Amerikából visszatelepült családtól érdeklõdtem, hogy az átlag amerikai polgár (az is aki nincs elhízva!) mitõl nõ olyan marha nagyra (magasság) és mitõl olyan mint egy kredenc (átlag amerikai rendõr pl. dokufilmekben), mire azt felelte, hogy gyakorlatilag nem lehet nem génkezelt húsokat kapni, és mellékesen összes haszonállatot tömik növekedési hormonnal, ami persze "emberre nem veszélyes".
Egyébként láttam a mûsor britt verzióját (család vs család), és ott például senkit nem szégyenítettek meg, meg tudták oldani, hogy így is érdekes legyen.
Különben is, 95 kilós csajszi mit keres a mûsorban? Az szvsz még bõven egészséges. Egy újabb médiahulladék, ami sulykolja a "fogyj le mert akkor jobb ember leszel és minden probléma megoldódik az életedben" maszlagot.
Gyerekek ezt a valóságshowt oylan olcsón kilehet hozni mint állat. Még enni sem kell adni a játékosoknak. Csak nyerni lehet😊
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
meg sokkel mókásabb lennne a mûsor ha bezárnák õket egy nagy forgo kerékbe amiben a kis hörcsögök szoktak szaladni a mesékben 😄 és korbácsal verni õket.
sokkal mókásabb lenne.
a cigót külön lehetne szadinzi, azért õ mégis csak többet érdemel 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mellesleg Béres Alexanddra, meg kucu Norbi egy nagy 0, mit sem értenek az egészhez, csak verika nagy fejüekt mert kitaláltak midnenféle barom fitnesz kurát és jol megszedték magukat, de ha szakma elitjeivel kerülnének össze jol meglenneéek elázva XD.
Szegény bnõméppen az edzõit tanulja és csak röhögnekk ezena két faszon hogy azt se tudják mit csinálnak. Béresnek is a videoi semmi ujat nem mutatnak, 50 ével ezelõtt is volt már ilyen 😄.
Na most jol kipanaszkodtam magamat 😄😄😄
asrock p45r2000|quad6600|sapphire hd 4850|geil ultra 2*2Gb 1066Mhz
A fenntiek folyományaként ha valaki elkezd diétázni általában legyengül, betegeskedõs lesz miközben be kell járni a munkahelyére, gyereket kell nevelni, dolgoznia kell, mosni fõzni vasalni. A kettõ együtt nehezen megy.
A rendszeres eddzést tapasztalatom szerint csak a diákok tudják megoldani, ezen a fórumon is õk szoktak a leghangosabbak lenni, akik napi 6*45 perc után húdefáradtan elmennek a kondiba két órát gyúrni, majd jól kifáradva hazamennek ahol az anyuci pénzébõl anyuci által vásárolt anyuci által elkészitett vacsora várja õket és nekik csak asztalhoz kell ülni.
Na most egy felnõtt ezt legtöbbször nem engedheti meg magának mert ha elmegy gyúrni két órát, akkor ki fog bevásárolni vagy épp gyereknek kaját fõzni? Ha meg diétázik és ettõl legyengül akkor hogy fog napi 8-12 órát melózni?
Fogas kérdések ezek
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Van benne valami, a hízásra való hajlam a jégkorszak öröksége.
DE!
Tegyük fel, hogy valaki a nap folyamán a napi tevékenységével elhasznál X kalóriát, és a a napi táplálkozásával összesen bevisz Y kalóriát.
Hogy fog ez a valaki elhízni, ha Y<=X ???? (ellent mondana az energiamegmaradás törvényének)
A túlsúly legbiztosabb ellenszere: Y csökkentése (diétás kaja) és/vagy X növelése (több testmozgás).
És sovány is marad örök életére, mert a fogai közben kihullanak a skorbuttól
😉
a müsörvezetös nagy szar!
és ki ez a kálmán,<#violent>#violent> tetves cigo,napszemüvegbe és stb.
Choke off
DE:
1. nem egy órába kellene belesüriteni, akár neten adhatnák egész nap is!
2. esetleges életmódtanácsokat is adhatnának, esetleg a 'játékosok' mesélhetnének arról, hogy mi változott az életükben (étrend, mozgás, teccik nekik v sem stb stb és nem csak azt h 'égjenazsir' Norbi és Béres Alexandra mennyire szimpi nekik vagy sem, és h vakon követik amiket mondanak nekik...)
3. a kiszavazás baromság egy ilyen mûsorban! Hosszas elõválogatás, orvosi vizsgálatok, tesztek stb után kiszavaznak embereket, és azt mondják h fogyózzál otthon is mert még ha házat nem is nyertél, autót nyerhetsz. Baromság. Azért mert valóságshow-nak becézik ezt a müsort, még nem kellene kiszavazó-show-nak lennie. A házat v kocsit ugy is megnyerhetné akárki, ha a végén megnéznék h ki fogyott le leginkább.
4. Az elõzõbõl adodik a következõ probléma: egy 100 kilós ember az ééééletben nem fog többet fogyni, mint egy 180 kilós. Szerintem. Akkor mi alapján mérik azt, hogy ki fogyott többet? Mert akkor ezek szerint a 180 kilós nagyobb sansszal indul az egészben. És ha ez a fõ szempont (azontúl h kiszavaznak valakiket tök hülye indokokkal, csak azér mert egy hét alatt nem került hozzá közel... Éééés?) akkor miért nem válogattak össze 12 180 kilós embert? És egyenlõ esélyekkel indulnának.
Tehát egy kicsit káosz ez a müsor. És elszurták azzal hogy az amerikai minta után mentek...
Egyél szart .... 2 milliárd légy nem tévedhet.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Na, akkor nézzük az amerikaiak életvitelét, amihez már a magyarok életvitele is egyre jobban hasonlít. ERedmény: A Világ legelhízottabb társadalmai közé emelkedtünk. A sok számítógépezés, kevés sport, gyorskaják, testnevelés órák csökkentése, stb. stb. Egyre kövérebbek a magyarok, és élvonalban vagyunk már, pedig nem így volt, tehát nemcsak genetika. Sõt, nagyrészt nem genetika...
Az SZDSZ egy náci párt.
A fogyáshoz a diéta sokkal hatékonyabb mint az aerob mozgás, a kettõ együtt a legjobb, de a szigorú diéta (folyamatosan csökkenõ szénhidrát, sok fehérje) sokkal nagyobb részben veszi ki a részét a fogyásból.
A mûsor koncepcióját meg lehet szidni, de hosszú idõ óta ez az elsõ téma amit tényleg érdekesnek találok. Nézni valószínûleg ezt sem fogom -mivel szinte egyáltalán nem nézek tévét- de ezt tényleg érdekes ötletnek tartom és bár nem vagyok szakértõ, de nehezen hiszem, hogy két ilyen húzónévvel megbukjon a sorozat. Túl sok embert érdekel a téma és ráadásul igen sok érdekes feledatot lehet eléveztetni a szereplõkkel amik igen viccesek lehetnek, tekintve, hogy extrém dagadtak. Ha betartják a diétát akkor két három hónap alatt elképesztõ tömegtõl szabadulhatnak meg ami már önmagában is érdekes és inspiráló egy fogyni vágyó laikus számára.
Szóval szerintem a TV2 ezúttal jó lóra tett, nem tudom elképzelni, hogy ezúttal is megbukjanak (hacsak nem lesz valami nagyon amatõr a kivitelezés).
dumálásokat...akkor mutassanak inkább edzést,de nem csak pár villanásra,legyen ami meg is mozgat úgymond a tévé elõtt,mert az nem fog,hogy az elsõ nap gipszjakabról leesett 6 kiló víz és nem is látszik😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Semmi nem változott. Maradt az antikultúra.
Hetek, sõt hónapok óta forinttízmilliókból reklámozzák tévében, újságban, plakáton A Nagy fogyás címû mûsort. Nem nevezem meg a gagyiadót, nem adunk neki ingyen (pénzért sem) reklámfelületet.
Schobert Norbi és Béres Alexandra. A két ellenfél. És az õ mázsás csapataik. 160-200 kilós túlsúlyos emberek embertelen testgyakorlatokat végeznek, a fogyás és a fõnyeremény reményében. A mûsor elsõ részének felénél már-már úgy gondoltam, hogy a zsírtömegek mellett megjelennek olyan értékek mint az "önbecsülés", "felabaráti szeretet", ha már a gagyiadó létezése óta nem képes magyar értéket és kultúrát közvetíteni, gondoltam alapvetõ emberi értékek végre megjelennek. És mi lett belõle? Kiszavazósdi.... Egymást szavazzák ki a csapattársak, a negatív érzelmeket hívják elõ, és hazazavarják a kövér versenyzõt, akit gyengének találtak. Hazazavarják azt, aki vállalta a nyílvános megaláztatást, a "súlyos meztelenkedést" a képernyõ elõtt. Vállalta, hogy megalázzák, hogy felismerik az utcán, és egy rész után kiszavazzák. Nem csoda, hiszen a tévé ipar tovább darál: nemcsak zsírt, de lelket is. Évi 30 millárd Forint, komoly tét: ennyi a tiszta profit adónként. Ami megy külföldre, itthon meg pusztítják az agysejteket tovább: politikai befolyás, hazugság, félrevezetés, nihil, antikultúra, magyarellenesség, ez jellemzõ a két fõ kereskedelmi tévére. De visszatéve a mûsorra, megállapítható, hogy a gagyiadók semmit sem tanultak. Nemhogy önbecsülésüket nem kapják vissza a túlsúlyos versenyõk túlnyomó része, hanem még jól meg is alázzák õket. A pénzért, a bevételért, a nézettségért mindenre képesek a szerkesztõk. Emberek megalázására, és komoly sérülések okozására is. Mentõ viszi el a szerencsétlen túlsúlyos embert, pedig két "hozzáértõ" "szakember", Béres Alexandra, és Schobert Norbi a zsírgyilkos. Két edzés, és már mentõt kell hívni? Ilyen felelõtlen társaságot még nem láttam......
Remélem nemcsak Nagy fogyás lesz, hanem a mûsorból Nagy Bukás.
Skodacsek András, Nemzeti Hírháló
Az SZDSZ egy náci párt.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
ó., pedig csak gondolkodni kéne egy cseppet.
de segítek: mondjuk azt, akit nem érdekel a 13. éve hömpölygõ vészhelyzet. nyilván mindkettõt milliók vagy százezrek fogják nézni.
Az SZDSZ egy náci párt.
A fenti mondat kísértetiesen hasonlít rám 😄 Csak én 65 kiló vagyok 😛
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
#1: erõsítés. Ha több idõ nincs is rá, de napi két-három perc alatt 50 fekvõtámasz bõven elég. Ha több idõ van akkor többet. (én reggel és este szoktam)
#2: egy kis okosság: fehérje turmix: 3 deci tej, 3 (evõ)kanál cukor, liszt + 3 tojás fehérje. Kikevered csomómentesre (önmagában is egy edzés 😄) és lehörpinted. Az íze elég tûrhetõ (kb madártej). Én 2 hete iszogatok heti 2x ilyet. Ha másra nem is jó, placebó (a legjobb gyógyszer: emberi elme rejtelmei ugye) finom is, olcsóbb mint a norbi ápdét ultratuti mûzli-g3ci és az elkészítése sem tart sokáig.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!