Nagy fogyás - A TV2 tudja, mit fogsz nézni
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minek ide a soher norbi? Itt az én tuti receptem a tv2-nek:
Végy 12 dagadt pénzért mindenre képes embert.
Tedd be õket egy üres csarnokba.
Fûszerezd meg 1 éhes oroszlánnal õket.
Ennyi! Ha valamelyik túléli, az visz mindent. Vagyis felzabálhatja a többit.
Végy 12 dagadt pénzért mindenre képes embert.
Tedd be õket egy üres csarnokba.
Fûszerezd meg 1 éhes oroszlánnal õket.
Ennyi! Ha valamelyik túléli, az visz mindent. Vagyis felzabálhatja a többit.
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
Mindkettõtöknek megemliteném hogy legtöbbször az elhizásnak igen erõs genetikai okai vannak illetve a legtöbb embernek igen erõs a hajlama rá.
Nagy tévedés azt hinni hogy az emberek azért hiznak el mert minden nap a macdönciben kajálnak.
Ráadásul nekem vannak elhizott ismerõseim, akik rengeteget eddzenek és egészségesen élnek, szinte semmi olyat nem kajálnak ami finom (de egészségtelen) és még ez is csak arra elég hogy szinten tartsák a súlyukat. Ha egy picit is meginongnak néhány napra és megesznek két csokit máris 5 kilót szedtek fel.
Ugyanakkor van olyan ismerõsõm is aki kétpofára zabájla a zsiros pörköltet, napi 2 liter kólát iszik, és nyom 60 kilót 180-as magasággal fiú létére.
Ugye a fenntinek evoluciós okai vannak ezért hizunk el manapság az élelmiszerbõség korában (legalábbis a fejlett országokban).
Aztán azt is hozzátenném hogy aki 190 kilót nyom vagy többet annál szinte biztos hogy genetikai oka van az elhizásnak mert ennyire nem lehet meghizni csak azáltál hogy zsirosat eszik. Vagy legalábbis ahhoz extrém sokat és zsirosat kell enni de még akkor sem. Úgyhogy náluk a legtöbb diéta sz@rt sem ér, mivel ha le is fogy egy drasztikus kura segitségével, két hét alatt visszaszedi ha abbahagyja mert ilyen a szervezete
Nagy tévedés azt hinni hogy az emberek azért hiznak el mert minden nap a macdönciben kajálnak.
Ráadásul nekem vannak elhizott ismerõseim, akik rengeteget eddzenek és egészségesen élnek, szinte semmi olyat nem kajálnak ami finom (de egészségtelen) és még ez is csak arra elég hogy szinten tartsák a súlyukat. Ha egy picit is meginongnak néhány napra és megesznek két csokit máris 5 kilót szedtek fel.
Ugyanakkor van olyan ismerõsõm is aki kétpofára zabájla a zsiros pörköltet, napi 2 liter kólát iszik, és nyom 60 kilót 180-as magasággal fiú létére.
Ugye a fenntinek evoluciós okai vannak ezért hizunk el manapság az élelmiszerbõség korában (legalábbis a fejlett országokban).
Aztán azt is hozzátenném hogy aki 190 kilót nyom vagy többet annál szinte biztos hogy genetikai oka van az elhizásnak mert ennyire nem lehet meghizni csak azáltál hogy zsirosat eszik. Vagy legalábbis ahhoz extrém sokat és zsirosat kell enni de még akkor sem. Úgyhogy náluk a legtöbb diéta sz@rt sem ér, mivel ha le is fogy egy drasztikus kura segitségével, két hét alatt visszaszedi ha abbahagyja mert ilyen a szervezete
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
"Garantálom az illetõ olyan lesz, mint a fogpiszkáló!"
Ezen jót nevettem <#nyes>#nyes>
Ezen jót nevettem <#nyes>#nyes>
A mûsorról meg annyit, hogy szerintem is hülyeség, és hogy nem kéne mindig a hülye amerikaiaktól példát venni, sokkal jobb lenne ha maguktól találnának ki vmi újat, mert az értelmesebb magyar nézõt qrvára nem fogja érdekelni h Anett, Józsi meg Pali meg nem tom ki mennyit fog fogyni egy hét alatt. Ebbõl én csinálnék egy max 5 perces mûsort nem pedi berakni fõmûsoridõbe... de nekem 8 õk tudják.<#vigyor2>#vigyor2>
+1 tanács tõlem:
- Nem kell a xar gyorsétermekben (McDonalds) ban kajálni, mert ott keveset eszel nem is lax jól vele és még meg is hízol. Én egész nap a krumplistésztát zabálom és nem hízok annyit mint aki megeszik minden nap egy menüt vmien kajáldába.
- Nem kell a xar gyorsétermekben (McDonalds) ban kajálni, mert ott keveset eszel nem is lax jól vele és még meg is hízol. Én egész nap a krumplistésztát zabálom és nem hízok annyit mint aki megeszik minden nap egy menüt vmien kajáldába.
Nézi még egyáltalán valaki ezeket a valóságfosokat? Ami meg konkrétan ezt a fost illeti, én nem bántásképp mondom, de nem fogyni kell, hanem aki dagatt, annak nem kell állandóan zabálnia mint a disznó. Nem kell ehhez valóságfos, se telaviv-2, elmondom Én mit ajánlok annak aki fogyni akar:
Elõszõr is, csak annyi élelt kell megához vennie a delikvensnek, hogy fizikailag életben maradjon: napi egy szelet üres kenyét, 3 dl víz! Másodszor: futni minden nap reggel vagy 5 kilómétert! Mindezt 6 hónapon át! Garantálom az illetõ olyan lesz, mint a fogpiszkáló! <#vigyor3>#vigyor3>
Nem kell ide az a buzeráns sobert norbi vagy ki a franc, se az a béres kurva. Én tanácsaim ingyen vannak! Még! <#vigyor3>#vigyor3>
Elõszõr is, csak annyi élelt kell megához vennie a delikvensnek, hogy fizikailag életben maradjon: napi egy szelet üres kenyét, 3 dl víz! Másodszor: futni minden nap reggel vagy 5 kilómétert! Mindezt 6 hónapon át! Garantálom az illetõ olyan lesz, mint a fogpiszkáló! <#vigyor3>#vigyor3>
Nem kell ide az a buzeráns sobert norbi vagy ki a franc, se az a béres kurva. Én tanácsaim ingyen vannak! Még! <#vigyor3>#vigyor3>
Dagadt emberek tornáznak a Tvben... alig várom <#szomoru2>#szomoru2>
Ez elõre megmondom, hogy a kutyát se fogja érdekelni, sztem halva született mûsor. Az "ötödikes"-t legalább úgy tálalták fel, hogy én is vettem a fáradtságot és megnéztem az elsõ kettõ rész mert felkeltette az érdeklõdésemet.Más kérdés, hogy utána rájöttem hogy szahar volt.És akkor még csodálkoznak miért veri el az RTL klub rendre nézettségben a TV2-t és a TV2 mûsorai miért buknak meg.
nocsak, de jól értesült valaki😊
Manipulált fasság lesz. A hétvégén véletlenül épp az egyik malac picsa játékos balhézott Béres Alexandrával.
← ElőzőOldal 2 / 2