60
  • bandee1
    Nagy fogyás - Nagy bukás? - médiakritika
    Semmi nem változott. Maradt az antikultúra.

Hetek, sőt hónapok óta forinttízmilliókból reklámozzák tévében, újságban, plakáton A Nagy fogyás című műsort. Nem nevezem meg a gagyiadót, nem adunk neki ingyen (pénzért sem) reklámfelületet.
    Schobert Norbi és Béres Alexandra. A két ellenfél. És az ő mázsás csapataik. 160-200 kilós túlsúlyos emberek embertelen testgyakorlatokat végeznek, a fogyás és a főnyeremény reményében. A műsor első részének felénél már-már úgy gondoltam, hogy a zsírtömegek mellett megjelennek olyan értékek mint az "önbecsülés", "felabaráti szeretet", ha már a gagyiadó létezése óta nem képes magyar értéket és kultúrát közvetíteni, gondoltam alapvető emberi értékek végre megjelennek. És mi lett belőle? Kiszavazósdi.... Egymást szavazzák ki a csapattársak, a negatív érzelmeket hívják elő, és hazazavarják a kövér versenyzőt, akit gyengének találtak. Hazazavarják azt, aki vállalta a nyílvános megaláztatást, a "súlyos meztelenkedést" a képernyő előtt. Vállalta, hogy megalázzák, hogy felismerik az utcán, és egy rész után kiszavazzák. Nem csoda, hiszen a tévé ipar tovább darál: nemcsak zsírt, de lelket is. Évi 30 millárd Forint, komoly tét: ennyi a tiszta profit adónként. Ami megy külföldre, itthon meg pusztítják az agysejteket tovább: politikai befolyás, hazugság, félrevezetés, nihil, antikultúra, magyarellenesség, ez jellemző a két fő kereskedelmi tévére. De visszatéve a műsorra, megállapítható, hogy a gagyiadók semmit sem tanultak. Nemhogy önbecsülésüket nem kapják vissza a túlsúlyos versenyők túlnyomó része, hanem még jól meg is alázzák őket. A pénzért, a bevételért, a nézettségért mindenre képesek a szerkesztők. Emberek megalázására, és komoly sérülések okozására is. Mentő viszi el a szerencsétlen túlsúlyos embert, pedig két "hozzáértő" "szakember", Béres Alexandra, és Schobert Norbi a zsírgyilkos. Két edzés, és már mentőt kell hívni? Ilyen felelőtlen társaságot még nem láttam......
    Remélem nemcsak Nagy fogyás lesz, hanem a műsorból Nagy Bukás.

Skodacsek András, Nemzeti Hírháló
  • Csaba42
    Nem, sokan tévképzetekben élnek! Aki húsos (jobb kifejezéssel élve :)), annak nem ételmegtagadás kell, hanem szigorú diéta, és rendszeres észszerű keretek közt végzett testmozgás! Valamint napi minimum 1,5 l víz (nem kólás-mákos cukrosital f*szság), de ez mindenkire vonatkozik!!! A víz amúgy sem hízlal, LOL, a fehér-kenyérrel ellentétben (a barnáról nem tok nyilakozni).:)
  • Csaba42
    A nagy lóf*szt fogom ezt a (újabb!!!) szenny szutykot nézni, inkább tanulok vagy olvasok valamit!
  • concrete
    Ez nem faji kérdés.
  • winnie
    " Előre látható, kit érdekel a sok ronda hájas disznó?"

ó., pedig csak gondolkodni kéne egy cseppet.

de segítek: mondjuk azt, akit nem érdekel a 13. éve hömpölygő vészhelyzet. nyilván mindkettőt milliók vagy százezrek fogják nézni.
  • bandee1
    Először megnézi a gusztustalanságot a magyar, aztán második résznél már bukásra van ítélve. Előre látható, kit érdekel a sok ronda hájas disznó? Hamarosan megírom cikkemet róla. www.nemzetihirharang.hu
  • vadmotoros
    hopp, lemaradt 1-2 dolog, 57 kg és 172 cm
  • vadmotoros
    én csak 57, igaz csak 172. A titkom? mindíg akkor eszem amikor éhes vagyok (nem pedig amikor szól a harang) és amennyi jólesik. Az hozzá tartozik hogy én naponta csak egyszer eszem, reggeltől estig :) reggel 6-kor egy szendvics, 9-kor 2-3 mikor mennyi esik jól, 13-kor megint 2, majd 5-körül amikor hazaérek akkor ebédelek. Vacsorázni már nem szoktam. A többiek mind azt mondják hogy könnyebb ruházni mint etetni :D
  • drizzt1666
    "Ugyanakkor van olyan ismerősőm is aki kétpofára zabájla a zsiros pörköltet, napi 2 liter kólát iszik, és nyom 60 kilót 180-as magasággal fiú létére."
    A fenti mondat kísértetiesen hasonlít rám :D Csak én 65 kiló vagyok :P
  • drizzt1666
    +2 tanács tőlem:
    #1: erősítés. Ha több idő nincs is rá, de napi két-három perc alatt 50 fekvőtámasz bőven elég. Ha több idő van akkor többet. (én reggel és este szoktam)
    #2: egy kis okosság: fehérje turmix: 3 deci tej, 3 (evő)kanál cukor, liszt + 3 tojás fehérje. Kikevered csomómentesre (önmagában is egy edzés :D) és lehörpinted. Az íze elég tűrhető (kb madártej). Én 2 hete iszogatok heti 2x ilyet. Ha másra nem is jó, placebó (a legjobb gyógyszer: emberi elme rejtelmei ugye) finom is, olcsóbb mint a norbi ápdét ultratuti műzli-g3ci és az elkészítése sem tart sokáig.
  • Barpi
    Minek ide a soher norbi? Itt az én tuti receptem a tv2-nek:

Végy 12 dagadt pénzért mindenre képes embert.
    Tedd be őket egy üres csarnokba.
    Fűszerezd meg 1 éhes oroszlánnal őket.

Ennyi! Ha valamelyik túléli, az visz mindent. Vagyis felzabálhatja a többit.
  • assdf
    Mindkettőtöknek megemliteném hogy legtöbbször az elhizásnak igen erős genetikai okai vannak illetve a legtöbb embernek igen erős a hajlama rá.

Nagy tévedés azt hinni hogy az emberek azért hiznak el mert minden nap a macdönciben kajálnak.
    Ráadásul nekem vannak elhizott ismerőseim, akik rengeteget eddzenek és egészségesen élnek, szinte semmi olyat nem kajálnak ami finom (de egészségtelen) és még ez is csak arra elég hogy szinten tartsák a súlyukat. Ha egy picit is meginongnak néhány napra és megesznek két csokit máris 5 kilót szedtek fel.
    Ugyanakkor van olyan ismerősőm is aki kétpofára zabájla a zsiros pörköltet, napi 2 liter kólát iszik, és nyom 60 kilót 180-as magasággal fiú létére.

Ugye a fenntinek evoluciós okai vannak ezért hizunk el manapság az élelmiszerbőség korában (legalábbis a fejlett országokban).

Aztán azt is hozzátenném hogy aki 190 kilót nyom vagy többet annál szinte biztos hogy genetikai oka van az elhizásnak mert ennyire nem lehet meghizni csak azáltál hogy zsirosat eszik. Vagy legalábbis ahhoz extrém sokat és zsirosat kell enni de még akkor sem. Úgyhogy náluk a legtöbb diéta sz@rt sem ér, mivel ha le is fogy egy drasztikus kura segitségével, két hét alatt visszaszedi ha abbahagyja mert ilyen a szervezete
  • tunyo902
    "Garantálom az illető olyan lesz, mint a fogpiszkáló!"

Ezen jót nevettem
  • cipo000
    A műsorról meg annyit, hogy szerintem is hülyeség, és hogy nem kéne mindig a hülye amerikaiaktól példát venni, sokkal jobb lenne ha maguktól találnának ki vmi újat, mert az értelmesebb magyar nézőt qrvára nem fogja érdekelni h Anett, Józsi meg Pali meg nem tom ki mennyit fog fogyni egy hét alatt. Ebből én csinálnék egy max 5 perces műsort nem pedi berakni főműsoridőbe... de nekem 8 ők tudják.
  • cipo000
    +1 tanács tőlem:
    - Nem kell a xar gyorsétermekben (McDonalds) ban kajálni, mert ott keveset eszel nem is lax jól vele és még meg is hízol. Én egész nap a krumplistésztát zabálom és nem hízok annyit mint aki megeszik minden nap egy menüt vmien kajáldába.
  • Hellion
    Nézi még egyáltalán valaki ezeket a valóságfosokat? Ami meg konkrétan ezt a fost illeti, én nem bántásképp mondom, de nem fogyni kell, hanem aki dagatt, annak nem kell állandóan zabálnia mint a disznó. Nem kell ehhez valóságfos, se telaviv-2, elmondom Én mit ajánlok annak aki fogyni akar:

Előszőr is, csak annyi élelt kell megához vennie a delikvensnek, hogy fizikailag életben maradjon: napi egy szelet üres kenyét, 3 dl víz! Másodszor: futni minden nap reggel vagy 5 kilómétert! Mindezt 6 hónapon át! Garantálom az illető olyan lesz, mint a fogpiszkáló!

Nem kell ide az a buzeráns sobert norbi vagy ki a franc, se az a béres kurva. Én tanácsaim ingyen vannak! Még!
  • Radi
    Dagadt emberek tornáznak a Tvben... alig várom
  • HöfEE
    Ez előre megmondom, hogy a kutyát se fogja érdekelni, sztem halva született műsor. Az "ötödikes"-t legalább úgy tálalták fel, hogy én is vettem a fáradtságot és megnéztem az első kettő rész mert felkeltette az érdeklődésemet.Más kérdés, hogy utána rájöttem hogy szahar volt.És akkor még csodálkoznak miért veri el az RTL klub rendre nézettségben a TV2-t és a TV2 műsorai miért buknak meg.
  • winnie
    nocsak, de jól értesült valaki:)
  • djukel
    Manipulált fasság lesz. A hétvégén véletlenül épp az egyik malac picsa játékos balhézott Béres Alexandrával.