60
  • djukel
    #60
    Bazmeg az egész országban csak a TV2 stúdiójában van mérleg? Legalábbis úgytünt, mert a kurvára megdöbbentek a versenyzők mikor megtudták mennyit fogytak. A faszkalap TV2.
  • elmebáj
    #59
    Szerintem ez pesti szempont. Szerencsémre én 8 km-re lakom pest határától. Ha 6-8 km-t gyalogolok a dombok között, kellően elfáraszt, felkészít fizikailag. A gyúrósok itt is kinéznek:) Csak nem kell sújzó...
    A pörkölt nagyon finom, ne hagyja ki senki...
  • koschwarz
    #58
    heti 3x 1,5 órát kellene csak rááldozni egy intenzív 1 órás testmozgásra (ebben az utazás és átöltözés is benne van, csak közeli termet kell keresni). ennyi. vagy ha terembe nem akar járni valaki (általában azért, mert "a gyúrosok kinéznek onnan", pedig ez egyáltalán nem igaz), akkor vesz pár súlyzót otthonra, még az is jobb mint a semmi.

    csak elszántság kérdése. persze meg tudom érteni, hogy pl. egy nőnek a munka után még be kell vásárolni, főzni, gyerekeket ellátni, stb. és azt mondja hogy nincs ideje, vagy már nincs energiája akár otthon is mozogni. akkor viszont mondjuk nem sertéspörköltet kellene vacsorázni nokedlivel, reggelire meg semmi, ebédre meg a munkahelyi fos menza kaját enni.

    bár ha ha meg a férjnek pörköltre van csak igénye, akkor ott már úgyis minden mindegy
  • elmebáj
    #57
    Örömmel olvasom a hozzászólásokat. Buta sorozatot ne, buta show ne.
    A tények azt mutatják, hogy Magyarországon az embörök 30%-a netezik.
    Ebből 10-20% aktív. Akkor mi most 3-6% véleményét képviseljük. Ezen kellene elgondolkodni és máris érthető, miért nyertek ezek a sorozatok...
  • Krinyo
    #56
    arénába velük és egy csokit középre
  • PJack
    #55
    pff... nemtom ki nézi ezt az izét, de én biztos nem.
    menjenek a fenébe, hogy pont a született feleségek helyett rakták be, az volt az egyik kedvenc sorozatom, mosmeg olyan későn van, hogy elalszom mire kivárom >_<
    ezek is csak a pénzért fogynak ám, ha nem lenne nyeremény eszük ágában se lenne lefogyni :I
  • winnie
    #54
    ez tévéműsor, itt nem a fogyás a lényeg - a versengés. mi értelme a legyen ön is milliomosban kiesnie a játékosnak, ha nem tud valamit. ott a tudás a lényeg. ha nem tud valamit, majd tudja a következőt.

    senkit nem érdekelne egy olyan játék, aminek a 12. adás után vagy győztese. legalábbis 11 részen át nem. (és miért a miénk idióta társadalom, ha ez a formátum kábé 40 országban megy?)
  • hdo
    #53
    De mi értelme kiszavazni valakit ha elviekben a fogyás a lényeg? Határtalan nagy idiótaság. Inkább maradjon bent végig mindenki és az lesz a végén a nyertes aki a legtöbbet adta le a testmagassáhához viszonyítva. *sóhaj* Idióta társadalom ez a miénk!
  • winnie
    #52
    az akaratösszeszedés inkább dokumentumfilm, van ilyen is bőven, csak a discovery-n, ez inkább szórakoztató műfaj. naná, kereskedelmi tévé.

    "Meg akkor itt az ésszerűtlen, túl gyors fogyásra kell menni?"

    nem arra. kell menni, hogy elérd, hogy minél tovább bentmaradj. nem biztos, hogy az megy, aki a leglustább. azt jó elvinni a döntőbe, hogy ott simán legyőzd.
  • Ferrer
    #51
    Én egyszer az update-tel fogytam 100 kilóról 70-re négy hónap alatt úgy, hogy nem is éheztem abszolút. Nagyon jó volt. ;)
  • BCS pixel
    #50
    De én arra lettem, volna kíváncsi, hogy hogyan tudják majd ezek az emberek össze szedni az akaratukat és lefogyni elejétől a végéig normális módon. Hogyan tudják legyőzni a kényszerüket amit eddig valamiért nem sikerült. Milyen érzelmi válságon mennek majd keresztül.
    De a kiszavazósdival gyakorlatilag lesüllyed az egész egy köcsög kis reality showra. Ahol, ha a csak a legkevesebbet fogyót szavazzák is ki máris szemétégségbe megy át dolog. Mert pl. a 200 kilós jóhogy többet fog fogyni kevesebb beleadással mint a 140 kilós sokkal nagyobb küzdéssel.

    Meg akkor itt az ésszerűtlen, túl gyors fogyásra kell menni? Ezzel már eleve értelmét veszti, mert én nem a kárörvendés miatt nézném ha nézném.
  • Davidus
    #49
    ez siker lesz mert mindenki szeret nála dagadtabbakon röhögni
  • winnie
    #48
    "2. Az egész műsor értelmét veszti a kiszavazósdival. "

    ez a lényege, a többi csak körítés. ez egy játék, verseny, aminek győztese van. kint 250e dollár, itt szerényebb.
  • BCS pixel
    #47
    Nem degenerált csak iszonyúan kissebség zavaros. A szilikon feleségével összeillenek. :D
  • BCS pixel
    #46
    ami miatt nem néztem meg csak az ajánlót
    1. Nagy szakemberek meg minden, erre fel mentős viszi el az egyik embert már az első héten. Az edzőre nézve ez hihetetlenül szánalmas.
    2. Az egész műsor értelmét veszti a kiszavazósdival.
  • BCS pixel
    #45
    ja a sok okosnak csak annyit, hogy én pl: nagyon keveset eszek, rendszeresen tornázok mégsem fogyok semmit, szóval nagyon nem mindegy milyen valakinek a szervezete
  • BCS pixel
    #44
    "The Biggest Loser " :D
  • Inquisitor
    #43
    Jut eszembe, a Tv2-nek sikerült már visszaszereznie a Béres Alexandra által "lenyúlt" anagyfogyas.hu oldalt?

    P.S. Kipróbáltam és sikerült. :D

    A műsorról a Zindex is írt pár sorban, hogy tipikusan magyaros, már ami a játékosok indokait illeti a részvétel irányában.

    Elhízásról:
    Ismertem nem egy arcot, akik 3x annyit ettek mint én, még se híztak soha.
    Aztán régebben nézegettem ilyen testmagasság/testsúly diagramokat, hogy mi az ideális ... amíg nem találkoztam olyan emberrel, aki széltében és hosszában 2x akkora volt mint én, két fejjel magasabb és 15 kilóval könnyebb nálam. Amikor utoljára elértem az "ideális" súlyomat, akkor konkrétan kilátszottak a bordáim.

    Egy Amerikából visszatelepült családtól érdeklődtem, hogy az átlag amerikai polgár (az is aki nincs elhízva!) mitől nő olyan marha nagyra (magasság) és mitől olyan mint egy kredenc (átlag amerikai rendőr pl. dokufilmekben), mire azt felelte, hogy gyakorlatilag nem lehet nem génkezelt húsokat kapni, és mellékesen összes haszonállatot tömik növekedési hormonnal, ami persze "emberre nem veszélyes".

    Egyébként láttam a műsor britt verzióját (család vs család), és ott például senkit nem szégyenítettek meg, meg tudták oldani, hogy így is érdekes legyen.
  • angol
    #42
    és milyen szagok lehetnek ott és miket reccsenthetnek, fujj vaze undorító,
  • Gerygrey
    #41
    Norbi szigetes alakítása óta nem vesz be semmit a gyomrom, ami vele vagy az ápdéttel kapcsolatos, így ezt is kihagyom. Még egy ilyen korlátolt, degenerált majmot mint Norbi, még nem nagyon hordott hátán a média, pedig selejtből elég "erős" a hazai celeb-felhozatal.

    Különben is, 95 kilós csajszi mit keres a műsorban? Az szvsz még bőven egészséges. Egy újabb médiahulladék, ami sulykolja a "fogyj le mert akkor jobb ember leszel és minden probléma megoldódik az életedben" maszlagot.

  • winnie
    #40
    akkor bukta, ha veru az rtl. az első adással a TV2 leverte az eddig verhetetlen vészhelyzetet, so... eddig siker a műsor.
  • k9duli
    #39
    Nagy fogyás milyen nagy bukás?
    Gyerekek ezt a valóságshowt oylan olcsón kilehet hozni mint állat. Még enni sem kell adni a játékosoknak. Csak nyerni lehet:)
  • szvini
    #38
    nate megmodntad az igazságot XD

    meg sokkel mókásabb lennne a műsor ha bezárnák őket egy nagy forgo kerékbe amiben a kis hörcsögök szoktak szaladni a mesékben :D és korbácsal verni őket.
    sokkal mókásabb lenne.
    a cigót külön lehetne szadinzi, azért ő mégis csak többet érdemel :)
  • Atisz #37
    De ott is vannak. Különböző katonai rendfokozattal rendelkező egyének, akik állítólag a sok kubai szivartól és ENSZ segélyektől híznak...
  • Atisz #36
    Ki is esett :D
  • szvini
    #35
    nagy fos az egész, nem láttam még, de ha látnám biztosan felbaszná az agyam, még jo hogy nekem sincs tv-m D:D:D

    Mellesleg Béres Alexanddra, meg kucu Norbi egy nagy 0, mit sem értenek az egészhez, csak verika nagy fejüekt mert kitaláltak midnenféle barom fitnesz kurát és jol megszedték magukat, de ha szakma elitjeivel kerülnének össze jol meglenneéek elázva XD.

    Szegény bnőméppen az edzőit tanulja és csak röhögnekk ezena két faszon hogy azt se tudják mit csinálnak. Béresnek is a videoi semmi ujat nem mutatnak, 50 ével ezelőtt is volt már ilyen :D.

    Na most jol kipanaszkodtam magamat :D:D:D
  • Ginos
    #34
    "Az elhízásnak genetikai oka van" Etiópiába miér nincsenek kövér emberek???
  • blendeguz
    #33
    Már nyolc éve nincs TV-m... :D
  • assdf
    #32
    Azért látom te sem vagy képben csak bemagolod az anyagot. Ugyanis az ember nem kalóriát eszik hanem kaját. Igen erős különbség. Ugyanis hiába viszed be a szükséges kalóriát, az nem feltétlen fogja tartalmazni a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat mivel ez meg nem kalóriafüggő. Ráadásul tiszta fehérjét csak body buildingeres porokkal tudsz bevinni magadba, egyébként kénytelen leszel "szennyezet" forrást enni (pl halat) ami nagyon jó egészen addig amig rá nem jössz hogy a felesleges anyagokat a szervezeted egyből beépiti magába mert ilyen az adottságod.

    A fenntiek folyományaként ha valaki elkezd diétázni általában legyengül, betegeskedős lesz miközben be kell járni a munkahelyére, gyereket kell nevelni, dolgoznia kell, mosni főzni vasalni. A kettő együtt nehezen megy.

    A rendszeres eddzést tapasztalatom szerint csak a diákok tudják megoldani, ezen a fórumon is ők szoktak a leghangosabbak lenni, akik napi 6*45 perc után húdefáradtan elmennek a kondiba két órát gyúrni, majd jól kifáradva hazamennek ahol az anyuci pénzéből anyuci által vásárolt anyuci által elkészitett vacsora várja őket és nekik csak asztalhoz kell ülni.

    Na most egy felnőtt ezt legtöbbször nem engedheti meg magának mert ha elmegy gyúrni két órát, akkor ki fog bevásárolni vagy épp gyereknek kaját főzni? Ha meg diétázik és ettől legyengül akkor hogy fog napi 8-12 órát melózni?
    Fogas kérdések ezek


  • KLT
    #31
    "Az elhízásnak főként genetikai okai vannak és az ok elsősorban nem az életvitelben keresendő, az is számít persze, csak sokkal kevesebbet mint a genetikai adottságok."

    Van benne valami, a hízásra való hajlam a jégkorszak öröksége.
    DE!
    Tegyük fel, hogy valaki a nap folyamán a napi tevékenységével elhasznál X kalóriát, és a a napi táplálkozásával összesen bevisz Y kalóriát.
    Hogy fog ez a valaki elhízni, ha Y<=X ???? (ellent mondana az energiamegmaradás törvényének)
    A túlsúly legbiztosabb ellenszere: Y csökkentése (diétás kaja) és/vagy X növelése (több testmozgás).

  • KLT
    #30
    "Előszőr is, csak annyi élelt kell megához vennie a delikvensnek, hogy fizikailag életben maradjon: napi egy szelet üres kenyét, 3 dl víz! Másodszor: futni minden nap reggel vagy 5 kilómétert! Mindezt 6 hónapon át! Garantálom az illető olyan lesz, mint a fogpiszkáló!"
    És sovány is marad örök életére, mert a fogai közben kihullanak a skorbuttól
    ;)
  • mark oh
    #29
    belenéztem tegnap,ez egy vicc és szánalmas müsör,jo szokásokal.(sirás-lelkizés-harag-düh)
    a müsörvezetös nagy szar!
    és ki ez a kálmán, tetves cigo,napszemüvegbe és stb.
  • marcee
    #28
    Csakazértsem nézem egyiket sem! :D
  • REnicica
    #27
    Szerintem maga az alapötlet nem rossz még akkor sem ha ezt ilyen 'valóságfos' (hogy egy előttem szólót idézzek) köntösbe öltöztették.
    DE:
    1. nem egy órába kellene belesüriteni, akár neten adhatnák egész nap is!
    2. esetleges életmódtanácsokat is adhatnának, esetleg a 'játékosok' mesélhetnének arról, hogy mi változott az életükben (étrend, mozgás, teccik nekik v sem stb stb és nem csak azt h 'égjenazsir' Norbi és Béres Alexandra mennyire szimpi nekik vagy sem, és h vakon követik amiket mondanak nekik...)
    3. a kiszavazás baromság egy ilyen műsorban! Hosszas előválogatás, orvosi vizsgálatok, tesztek stb után kiszavaznak embereket, és azt mondják h fogyózzál otthon is mert még ha házat nem is nyertél, autót nyerhetsz. Baromság. Azért mert valóságshow-nak becézik ezt a müsort, még nem kellene kiszavazó-show-nak lennie. A házat v kocsit ugy is megnyerhetné akárki, ha a végén megnéznék h ki fogyott le leginkább.
    4. Az előzőből adodik a következő probléma: egy 100 kilós ember az ééééletben nem fog többet fogyni, mint egy 180 kilós. Szerintem. Akkor mi alapján mérik azt, hogy ki fogyott többet? Mert akkor ezek szerint a 180 kilós nagyobb sansszal indul az egészben. És ha ez a fő szempont (azontúl h kiszavaznak valakiket tök hülye indokokkal, csak azér mert egy hét alatt nem került hozzá közel... Éééés?) akkor miért nem válogattak össze 12 180 kilós embert? És egyenlő esélyekkel indulnának.
    Tehát egy kicsit káosz ez a müsor. És elszurták azzal hogy az amerikai minta után mentek...
  • hdo
    #26
    "...és mint tudjuk, heti 8.3 millió néző nem tévedhet."

    Egyél szart .... 2 milliárd légy nem tévedhet.
  • bandee1
    #25
    "Az elhízásnak főként genetikai okai vannak és az ok elsősorban nem az életvitelben keresendő, az is számít persze, csak sokkal kevesebbet mint a genetikai adottságok."

    Na, akkor nézzük az amerikaiak életvitelét, amihez már a magyarok életvitele is egyre jobban hasonlít. ERedmény: A Világ legelhízottabb társadalmai közé emelkedtünk. A sok számítógépezés, kevés sport, gyorskaják, testnevelés órák csökkentése, stb. stb. Egyre kövérebbek a magyarok, és élvonalban vagyunk már, pedig nem így volt, tehát nemcsak genetika. Sőt, nagyrészt nem genetika...
  • archkoven
    #24
    Az elhízásnak főként genetikai okai vannak és az ok elsősorban nem az életvitelben keresendő, az is számít persze, csak sokkal kevesebbet mint a genetikai adottságok.
    A fogyáshoz a diéta sokkal hatékonyabb mint az aerob mozgás, a kettő együtt a legjobb, de a szigorú diéta (folyamatosan csökkenő szénhidrát, sok fehérje) sokkal nagyobb részben veszi ki a részét a fogyásból.
    A műsor koncepcióját meg lehet szidni, de hosszú idő óta ez az első téma amit tényleg érdekesnek találok. Nézni valószínűleg ezt sem fogom -mivel szinte egyáltalán nem nézek tévét- de ezt tényleg érdekes ötletnek tartom és bár nem vagyok szakértő, de nehezen hiszem, hogy két ilyen húzónévvel megbukjon a sorozat. Túl sok embert érdekel a téma és ráadásul igen sok érdekes feledatot lehet eléveztetni a szereplőkkel amik igen viccesek lehetnek, tekintve, hogy extrém dagadtak. Ha betartják a diétát akkor két három hónap alatt elképesztő tömegtől szabadulhatnak meg ami már önmagában is érdekes és inspiráló egy fogyni vágyó laikus számára.
    Szóval szerintem a TV2 ezúttal jó lóra tett, nem tudom elképzelni, hogy ezúttal is megbukjanak (hacsak nem lesz valami nagyon amatőr a kivitelezés).
  • xido
    #23
    ez a műsor eddig roppant gyenge számomra..semmi nincs benne a nagy beharangozott inspirálásból...ahhoz rövid és unalmas...oké,hogy első rész és bemutatkozás..de hogy megint előre felvett anyagból vágnak hetente össze,szabadtéri bohóckodást meg
    dumálásokat...akkor mutassanak inkább edzést,de nem csak pár villanásra,legyen ami meg is mozgat úgymond a tévé előtt,mert az nem fog,hogy az első nap gipszjakabról leesett 6 kiló víz és nem is látszik:)
  • shusaku
    #22
    Fogyásra és(!) alakformálásra a legjobb működő megoldás az ortodox body-builder módszer: aerob edzés, anaerob edzés, rengeteg fehérje, rizs-csirke-zabkorpa-túró, napi 3-5 l víz és vitaminok. Ennyi. 15 hónap alatt 31kg-ot fogytam így és nem éppen úgy nézek ki mint a mosott szar.
  • Csaba42
    #21
    Sokat nem szabad elvárni ám!