Magány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xxdani
Emberek. Miért kell a földbegyalázni a másikat?! Miért nem lehet elmenni mellette anélkül, hogy ne köpd le. Nem tetszik nektek a topik oké nem lehet olyan topikot csinálni ami mindenkinek tetszik de ha nem tetszik akkor meg minek olvasgatjátok? Vannak emberek (köztük én is) aki érdeklõdéssel olvasgatja a topikot mert megeshet hasonló cipõben jár és tudja milyen érzés amit megfogalmazott.
Hegi #69: Miért? és ha az arany középutat választja neked miért fáj?
Ahogy Wescone mondja! "Nem vagy egyedül"

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Wescone
Nem vagy egyedül "Right Now". Nem vagy egyedül...<#papakacsint>

In Lak\'ech Ala K\'in

Xreactor
Hát kösz. Nem hiszem hogy bármikor képes lennék ezzel a birka nyájjal együtt bégetni(látom te sem)..ez van én mindig is ki fogok logni a sorbol.

o_O -,-\'

Wescone
Igaza van TINMAN-nek!
Törõdj bele "Right Now" (név és értelemszerint is), hogy ilyen világban élünk. Lépj túl rajta és... menj te is bégetni a birkanyájjal melynek néhány tagja úgy látom itt is megtalálható. De hol nem?
Nem is értem, hogy mertél ilyen topikot nyitni? Hogy mersz te olyan egyéniség lenni, aki vélhetõleg sejtette, hogy mi vár itt rá egy ilyen topik megnyitásábol adódóan, mégis volt bátorsága megnyitni.
Én csak gratulálni tudok a bátorságodhoz!
De azt tudnod kell, hogy itt bárány vagy a birkanyáj "farkasai" közt. De szerintem már rájöttél erre...

In Lak\'ech Ala K\'in

Wescone
Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
A magány nem felfogás, hanem érzés kérdése. Itt nem az a próbléma, hogy valaki magányos, hanem az, hogy egy ember miért érzi magát magányosnak ilyen fiatal korban?
Az olyan emberek akik nem érezték azt az érzést sosem fogják megérteni az ilyen embert.
De attol, hogy nagyképüen megmondjátok szerintetek mi a jó és mit kellene tennie, attol még nem fogja kevésbé magányosnak érezni magát.
Nem árt elgondolkodni ezen!<#pardon1>

In Lak\'ech Ala K\'in

PJack
lol mivanitt kérem?
azért mert leírta a problémáját nem kéne oltogatni, inkább tanácsokkal halmoznátok el.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

átírta... elõször így szerepelt: "hejzetben" sebaj, legalább emberként viselkedik...

www.smart-bus.hu

ezt nemértem -.- jolirta hogy helyzetben

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

SHADOWEYES7
hm?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Abban nem, de heLYzetben lehet! 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SHADOWEYES7
Oltogatást be lehet fejezni!
Lehet, hogy holnap ti lesztek ilyen helyzetben.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

50%-a az SG-nek ilyen, én már csak tudom.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Liberális gondolkozású idióták,minden ember gondján nevetnek.A mottótok csak én meg én meg én.

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

a legundorítóbb dolgok egyike más nyûgjén, fájdalmán, gyengeségén gúnyolódni! õ csak gyenge, de ti szánalmasak vagytok!

www.smart-bus.hu

hunbasser
vicc,ami itt folyik.

szegény gyerek bánatában megnyitja ezt a topikot,hátha itt majd segítenek,mondanak pár jó tanácsot,erre még itt is rátesznek egy lapáttal.

most kb az volt,hogy kimutatta az SG közössége a foga fehérjét.ez van,ilyenek is tudunk lenni :\

ReaL MaDRid x siempre

Frosty01
jah pontosan <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

The Garrett
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezen besirtam, már csak ezért megérte végigolvasni a topikot

THIS IS SG! 😄DDDDD

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

DarkHorSe
Hermann Hesse: A pusztai farkas, ezt olvasd el es jolesz hidd el xD

Swedish people are albino monkeys&#65279;

testvír vagy? 😛

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Amúgy szerintem annyi a gáz hogy görcsölsz mint a gép meg túlmisztifikálod az egészet, ami a topiknyitó posztodban is látszik

Nehéz is, meg közhely is, de valahogy oldódj fel!

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

" ez itt SG itt nincs helye az ilyen nyámnyila arcoknak mint te"

Ez itt a gecikemény arcok gyûjtõhelye? 😊

gondolom te is rájöttél már hogy sg-n nem kéne ilyen topikokat nyitni mert az emberek fele csak oltogatni fog, és arra is rájöhettél volna hogy a másik fele olyan dolgokat fog mondani amit magatdól is nagyon jól tudsz.
kelj fel a géptõl stb. etc pontpontpont
ha neked nem felel meg a magány akkor hajrá tegyél érte valamit hogy ne így legyen
egyébként meg tényleg az a nagy helyzet hogy ezzel a legtöbb ember így van és van aki kibírja van aki nem, de egy biztos, a megoldást nem itt leled meg.
Xreactor
jó.

o_O -,-\'

macselek
Lehet télleg nem egy okos dolog ilyen topikot nyitni, de amit mûvel itt
mindenki, az valami röhely.

trogerzsiger
Gondolom még te is tanulsz. Jó arc az osztályod?

lol 😄DDD

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

gz8
Nincs politika az sg-n, ha még nem mondták volna.

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

bakvarnyu
itt mindenki nyámnyila csak te nem <#vigyor1>

bakvarnyu
Hogy mit akartál eredetileg azt csak te tudod, de
"aki egy kicsit is értelmes" az azt szûrte le mennyire kicsinyes a problémája ahhoz képest amilyen szarságok történnek a világban (ami persze igaz de nem tartozik ide).

TE haver hulye vagy állj fel a gép elöl és ne itt sirjal.. vagy állj be a fekete seregbe emosnak és beszéld meg velük a problémáidat.
ez itt SG itt nincs helye az ilyen nyámnyila arcoknak mint te (bocs ha meg lettél bántva nem szandekos )

ColdFire
ami Bödõcs, sry😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ezt nem õ mondta szvsz...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

csgery
Ohh nézzenek oda, a megsebzett kisfiú...
Figyelj már...
Tökre negatív hozzáállással semmire nem fogsz menni. (Na jó én is 15 vok még), de kibír készíteni a sok 12.18 éves korban jelentkezõ életutálat, magányos vagyok, menjünk a sarokba sírni, mert csúnya vagyok...
Én is voltam már szomorú, sõt! mindenki volt már, de ettõl még nem fog a világ összedõlni, ugyanúgy fog minden tovább menni. Öngyilkosság? Na szép... ezzel csak azt fejeznéd ki, hogy félsz a proglémáktól, és menekülsz a problémáid elõl. Attól, hogy valaki öngyilkos lesz, nem fog megállni az élet (legalább is a többieknek.)
Én is tudok menni csajozni/szórakozni, de még egyszer nem fordult meg a fejemben, hogy mennyire elegem van az egészbõl, és megölném magam stb stb emo duma...
A "magyarok mind ilyenek" hsz ekhez pedig csak annyit, hogy csak olvasgassál el egy angol vagy akármilyen topikot... ott sem puszi pajtás mindenki...
Ja, és tapasztaltam már itt az sg-n , valaki mondja, h megöli magát... 2 hét múlva meg ott van a chat-en... na yo.
ColdFire
Kiss Ádám 😊))

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Xreactor
tompa a penge...fasz kiva... :-S

o_O -,-\'

Balazs15
válasz erre😊

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Balazs15
Hazudjál rendületlenül óó hülye magyar😄 MSZP😄😄😄😄

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Majd írd le hogy miért nem sikerült kinyírnod magad, olyan emos az ilyesmit jól megbeszélni wuhuu <#hehe>

Xreactor
nem

o_O -,-\'

Hegi90
élsz még? 😮

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

b+ már, vki zárja be a topicot, és akkor nem megy ez itt így tovább...
Xreactor
ok, csak a kedvedért

o_O -,-\'

Hát ez tényleg szar.
Én a helyedben öngyilkos lennék.
Jaja, legyél öngyilkos, az minden gondodat megoldja!

(megint egy hülye depitini, ehh...)

Xreactor
Nem vok teljesen magyar...hála égnek.. 😛

o_O -,-\'

Hegi90
Jó én csak azt mondom amit a nasa, ensz, meg a többi fejes mondott na.... 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Tinman
A világ nem szar, max az emberek teszik azzá, de én ilyet sehol nem írtam.
Aki egy kicsit is értelmes az levághatta hsz-bõl, hogy "ne csak saját magaddal törõdj ember és akkor talán megtalálod a boldogságot."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Miért ne lenne? Hollandia 1/3-ad részét köszönheti a tengernek, ha 4-5 métert emelkedik a víz, akkor is max ennek az 1/3 résznek a felét vesztik el, ami nem egyenlõ azzal amit mondtál, hogy nem lesz Hollandia. Lesz, sõt, ha összakapják magukat elbánnak majd a +5 méter vízzel is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

hallod ember gondolkozz már!!!! Menj el bulizni és igenis tessék barátkozni lányokkal is ! Ez qrva hülye duma ,h a magyarok bunkók meg minden! Sajnállak ember, h szégyelled a sajád hazádat. Biztos jó volna neked a liberós hollandia ahol szét lehet szívni a fejed. Ennek itt nincs semmi értelme h sajnáltatod magad. Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar!

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

Hegi90
ez tényleg jó kérdés, amit elfelejtettem tõle megkérdezni thx 😛