270
Magány
-
campy #150 könnyen beszélsz! minek barátkozzak olyanokkal akiket látom h milyenek?! általában az a mondás járja h kerüld a rossz társaságot...3-4 emberrel vagyok joba az osztályból! és alkalmazkodni? hmm csinálni nehezebb mint látni! -
#149 Én is kicsit másképp gondolkodok mint más úgy érzem..legalábis ugy veszem észre nem mindig értenek meg..:S de mégis probálok beilleszkedni..elég jól megy, most elég jó társaságban vagyok..ugy érzem hogy igaz barátokra tettem szert az elmult pár évben. Ha te is alkalmazkodsz akkor ők is fognak hozzád. :-) -
#148 Kicsit off, de ezt a poént meg kell osztanom:)
" én nem szeretem a focit... csávókám szalad a labdáért, már majd meghal, utóléri, és TOVÁBBRÚGJA!!! normális az ilyen?"
ON
Iskolába menet is (ha gyalog menel, tudsz futni, igaz a táska lenyom, de hát nah...:D)
-
campy #147 Dehogynem akkor egész jol el vagyok a fiúkkal! igaz nem vok benne ügyes de erőszakos igen:)
Hunbasser: nem nagyon van kedvenc magyar csapatom én Ave F.C Barcelona fan vagyok! maximum a Honvéd ami mostanában jo , Kispest amúgy is kötődik hozzám! -
#146 Ha szereted a focit akko pl tesiórán, nem műveled? Az is sport:) -
#145 miért nem jársz ki meccsekre?kedvenc magyar csapatod csak van,nem?(akármilyen szar is a magyar foci) -
campy #144 1. jó az idegrendszerem, 2. semmi érzés nincs bennem kezdem azt hinni sajnos érzéketlen vagyok 3. meg nem szeretnék másoknak fájdalmat okozni
4. nehezen érthető vagyok más a gondolkodás módom a többi emberhez képest, általában fordítva csinálok mindent! én sztem már menthetetlen vagyok mert van egy olyan személyiségem amit nem tudok elmagyarázni nektek, nem értenétek meg! nyugodtan lehet vigasztalni, de én már nem számítok segitsünk inkább Xreactornak! -
campy #143 jó ötlet a futás csak itt szar a kilátás:D meg nem vok hajlandó felkelni 5 kor azért h fussak:D hétköznep kilőve mert suli... 2 hetente Szombat meg nem mindig jo mert a mamámnak segítek aznap! vasárnap inkább meccseket nézek meg gépezek, (focit tv-n nagyon szeretem) és tanulás is akkor van szóval kevsé az idő! -
campy #142 pont ellenkezőleg kicsit maximalista de az nem vészes! és igen nem vok boldog!:( nem is érdekel... -
#141 Háát, ez inkább amolyan korral járó dolog, néha pl. rámjön a szentimentalizmus.:)
Tehát tarthatunk csoportterápiát.
Első lépés:belátni, hogy a helyzet rossz.
Második: Próbáld keresni az emberi kapcsolatokat, megtalálni azt, amiben értékes vagy!Merj belevágni új dolgokba, nem kell félni a kudarctól, abból csak tanulni lehet!Ne álltasd magad olyan kifogásokkal, hogy nincs lehetőség, neked kell őket keresni.Tudjátok, a mondás a sültgalambbal.
Egyenlőre ennyi, Dr. Vegi holnap is rendel:) -
#140 Úgy látom ti kb. egykoruak vagytok. Segítsetek Campynak és Xreaktornak kitörni a beszükült világukbol. Vegyétek rá őket, hogy mozduljon ki a házbol. Akár együtt is csinálhatnátok valami kis hétvégi programot.
No! Rajta! -
#139 "Szar dolog magadba zárkózni, és elhagyni a kulcsot":)- tarja egy mondás.
Ahogy vegicsek is írta: fő az optimizmus. Csak gondolj bele: mitől lehet félni egy társaságtól? Ezzel nem el akarlak ítélni, de tényleg nem kell mindenben a negatív dolgokat nézni.
Ha pozitívan állsz a dolgokhoz, máshogy fogod értékelni a dolgokat. A sportolás pedig, pl: futás. Egyedül végezhető sport, és bármikor lehet nyomni. Pl ha mész a ... mittudomén, a konditerembe:).
Nem akarok megint beléd kötni, de azért ez is elég pesszimista dolog :"nem lehet kinyitni ezt a zárat!:(:( max feltörni az pedig = lenne a Halállal!". <-- ha ez igaz lenne, néhány (összeszámoltam 4) barátom már a temetőben lenne. -
#138 Ha jól emlékszem ebben a topicban mondták, hogy ha a rosszat keresed a világban, akkor meg is fogod találni.Tehát fő az optimizmus.Ez így elég közhelyesen hangzik, de sokat segíthet... -
#137 "sztem ezt a topikot törölni kéne mert felidegesít ha visszaolvasom a gyökereket:S:S:S:S"
csak azért töröljenek egy topikot,mert te felidegesítetted rajta magad? :D
egyébként az a baj,hogy minimalista vagy.ha egyszer belerázódnál az életbe,onnantól már sokkal boldogabb lennél.kötve hiszem,hogy boldog vagy(ha meg azt mondod,akkor hazudsz) -
campy #136 képzelj el egy belső zárat ami az emberben van és persze h van hozzá egy kulcs mint mindenhez...nem tudom evvel a kulccsal valszeg bezártam a "lelki záramat" és eldobtam a kulcsot! mai napig olyan lenne mntha teljesen eltűnt volna ez a kulcs és többé már nem lehet kinyitni ezt a zárat!:(:( max feltörni az pedig = lenne a Halállal! -
campy #135 és még valami a családi háttér is számít... amit leírtam már, meg a környezet is! megvagyok elégedve a lakásunkal ahol élünk nagyon szép viszont it ragadtam egy szar Csepeli lakótelepen itt mit lehet csinálni? és sajnos az is Hozzájárul eléggé lusta típus vagyok utálok utazni! azt se tudom pl merre keressek konditermet? ja Internet na de akkor is h regeljek oda be? úgyse járnék nem lenne időm mindig...(személyes ügy) + a tanulás is fontos -
campy #134 jaj kérlek ne kezd el! megvan a saját világunk nem kell idegeneknek beleszólni! megpróbálnék áttérni csak az a kérdés hol itt a jó út!? bulizásban sok rossz dolog van egyetlen értelmét látnám h kikecmeregjek a szar életből ha aktiv sportba kezdenék! csak nincs meg az erőnlétam hozzá és nehezn fejlődök ez is hülyeség amit mondtam tudom de pl arra gondolok hiába étkezem jol mindent megeszek mégis 62 kg vagyok! és még valami aki alabpól szerény típus annak ég nehezebb dolga van! társasághoz abszólút nem megyek oda mert bevallom félek tőlük! beszélgetni max egyszeméllyel tudnék! sok életbeli gondom van hosszú ez! de ezért nem kéne elítélni! -
#133 "és még ráadásul nem is szeretek emberek közé menni mert utálom őket"
Kérlek szépen, ez itt a gond.
ÉS ezt nem nagyon értem:
"nekem sok ilyen leki gondom van"
"Magány számomra jó érzés!"
Akkor hogy is van ez pontosan?
-
campy #132 sztem ezt a topikot törölni kéne mert felidegesít ha visszaolvasom a gyökereket:S:S:S:S nem fogom ilyenen idegesíteni magam...bye bye tűzök innen és akinek problémája van azt legalább ne teremtsétek már le áhh! -
campy #131 és a sok kis paraszt nehogy elkezdjen írni h oldóldj fel meg bulizz húúúú ugyan már! nincs mért bulizni! az is egy szar dolog csak leissza magát halálra az ember aztán húú de jol érzi magát pffffff... cigi?! függőség... az ilyen oltogatós tipusok csak uszítják a másikat meg a verekedés ahhoz bezzeg értenek az emberek,leb*szás alap, csúnyabeszéd alap:D pfff hova fajulunk? -
campy #130 én tuti magányos leszek! Önbizalomhiányos topikban is írtam nekem sok ilyen leki gondom van leginkább az h shhh...nincs haver amiatt mert érthetetlen vagyok! kivéve 1-2őt de igazi barátság vkivel sosem volt igazi barátnőm sosem volt úgyhogy hozzászoktam a magányhoz! anyám is sokat dolgozik keveset beszélünk, apám 13 éves koromban meghalt nem is élt velünk, báytám 29 éves nem él velünk alig láttam nincsenek unokatesóim majdhogynem egyedül vagyok...:(:( és még ráadásul nem is szeretek emberek közé menni mert utálom őket!... Magány számomra jó érzés! -
#129 Már elnézést, hogy jössz ahhoz te "lámafejü" paraszt, hogy azt mond egy problémás gyereknek, hogy "Nem muszáj itt élni"?
Kezdjük inkább aval, hogy: muszáj neked a pofád idetolni? -
#128 igen
légyszi segíts már -
#127 bazki neked ilyeneket kell magyarázni? -
#126 mondd el, légyszi -
#125 lolhahaha fav-ba megy a topik...szeretek röhögni és az emos divatdepis "bátor" nemutolsó sorban magányosfarkas nameg szélátfújta topiknyitó tőmondatos válaszolgatása mosolyt csal az arcomra.
De tudod mit? Viccen kívül...
A magány xar dolog...legrosszabb ha elveszítesz valakit és attól vagy magányos. Mintha kitéptek volna belőled egy darabot (legyen az családtag / kutyamacska / szerelem / mentett állás / akármi)
Mint sokan mások én is átéltem ezt és nem mondanám hogy nem kívánom senkinek...sőt!
Remélem mindenki volt / lesz rohadtul magányos mert csak azután tudja később értékelni ha van mellette valaki aki törődik vele / akivel törődhet.
Szóval a magány nem öl meg...csak felemészt ha nem tudsz kiszakadni belőle.
Nem a magány öl hanem te ölöd meg magadat.
Remélem hogy vannak barátaid is (legyen akár a család az) akikkel meg tudod beszélni ezt a témát mert itt... kb én voltam az utolsó aki nem savazott szét teljesen.
Mostantól hű olvasód,
Goblin
ui.: Számítok rád hogy adod a sok paraszt alá a lovat (beleértve engem is persze) és én jókat derülhetek. -
#124 Úgy látom, nem igazán vagy tisztában az egyéniség fogalmával. -
#123 Hát ez van..mondjuk látom a te hozzászolásod se különb mint a többié aki csak oltogat... -
#122 na aki ilyet mond, az is kurva nagy egyéniség lehet. bocs -
#121 Jó tudni -
#120 Emberek. Miért kell a földbegyalázni a másikat?! Miért nem lehet elmenni mellette anélkül, hogy ne köpd le. Nem tetszik nektek a topik oké nem lehet olyan topikot csinálni ami mindenkinek tetszik de ha nem tetszik akkor meg minek olvasgatjátok? Vannak emberek (köztük én is) aki érdeklődéssel olvasgatja a topikot mert megeshet hasonló cipőben jár és tudja milyen érzés amit megfogalmazott.
Hegi #69: Miért? és ha az arany középutat választja neked miért fáj?
Ahogy Wescone mondja! "Nem vagy egyedül" -
#119 Nem vagy egyedül "Right Now". Nem vagy egyedül... -
#118 Hát kösz. Nem hiszem hogy bármikor képes lennék ezzel a birka nyájjal együtt bégetni(látom te sem)..ez van én mindig is ki fogok logni a sorbol. -
#117 Igaza van TINMAN-nek!
Törődj bele "Right Now" (név és értelemszerint is), hogy ilyen világban élünk. Lépj túl rajta és... menj te is bégetni a birkanyájjal melynek néhány tagja úgy látom itt is megtalálható. De hol nem?
Nem is értem, hogy mertél ilyen topikot nyitni? Hogy mersz te olyan egyéniség lenni, aki vélhetőleg sejtette, hogy mi vár itt rá egy ilyen topik megnyitásábol adódóan, mégis volt bátorsága megnyitni.
Én csak gratulálni tudok a bátorságodhoz!
De azt tudnod kell, hogy itt bárány vagy a birkanyáj "farkasai" közt. De szerintem már rájöttél erre... -
#116 Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
A magány nem felfogás, hanem érzés kérdése. Itt nem az a próbléma, hogy valaki magányos, hanem az, hogy egy ember miért érzi magát magányosnak ilyen fiatal korban?
Az olyan emberek akik nem érezték azt az érzést sosem fogják megérteni az ilyen embert.
De attol, hogy nagyképüen megmondjátok szerintetek mi a jó és mit kellene tennie, attol még nem fogja kevésbé magányosnak érezni magát.
Nem árt elgondolkodni ezen! -
#115 lol mivanitt kérem?
azért mert leírta a problémáját nem kéne oltogatni, inkább tanácsokkal halmoznátok el. -
Solt #114 átírta... először így szerepelt: "hejzetben" sebaj, legalább emberként viselkedik... -
stream man #113 ezt nemértem -.- jolirta hogy helyzetben -
#112 hm? -
Aspyrin #111 Abban nem, de heLYzetben lehet! :D