270
Magány
-
#190 van a mondás...a rokonaidat nem Te válogatod meg, de a barátaidat igen... -
Rundstedt17 #189 Ott a rokon.A barátban nem lehet megbízni a rokon és a pár kell hogy biztos pont legyen az életben. -
#188 sokmindent nem tudsz még... -
#187 Szerintem barátokra mindig is szüksége van az embernek...hisz ha csődöt mondasz pl. egy pár kapcsolatban akkor jó ha áll melleted valaki. -
#186 "szerintem a barátok fölöslegesek"
érdekes elképzelésed van a dologról... -
Rundstedt17 #185 nem értek egyet.szerintem a barátok fölöslegesek,de a párkapcsolat hiányát nem bírom -
Rundstedt17 #184 Szerintem is:D -
campy #183 az osztályban igen 3-mat mint haver úgy tekintek! csináltam már közös programot velük! de még elég keveset! am sulin kívűl Is volt nekem barátom régen akit 10 éve ismerek...csak megszakadt messze lakott! ennyi -
#182 akkor asszem itthon csücsültem :-)
biztos neked is vannak barataid nem hiszem el h nincsenek -
campy #181 :D:D hát persze! néha magam sem tudom mit akarok! játéknak élek! egyszerre több dologra amugy se tudnék koncentrálni! -
#180 tudod,ez amiket itt mondasz,kicsit olyan,mint amikor azt mondod,hogy a zsíros kenyér a legjobb kaja.jó-jó,de van annál sokkal jobb is,csak még nem próbáltad őket.aztán meg ha megkóstolod a brassóit,akkor meg már minden héten brassóit akarsz enni,és a zsíroskenyéren már csak röhögsz,persze néha azt is kell enni,de ki kell próbálni más kajákat is,mert az nagyon kevés,ha csak a zsíroskennyérel beéred.
remélem érted mit akarok mondani. -
campy #179 nem érzem magam rosszul barátok nélkül se! semmit sem érzek! nem nagyon vannak érzéseim ritka ha valamin elszomorodok, nem ritka ha valaminek örülök, :D furcsa néha hagyjuk... -
campy #178 mármint Okt. 20-án merre voltál Zillo? -
campy #177 LOOL ott voltunk:D Szántóban:D hol voltál olyan20 körül akkor éppen? nem hallottál valami zajt azok tuti mi voltunk:D:D:D -
campy #176 nem ítélek el senkit igazából csak magamban tartom nem mondom ki előttük! akit utálok mondjuk...nem foglalkozom vele ennyi! mit keresek közösségben??? minden embert ember vesz körül mindannyian egy közösségben vagyunk csak valaki alkalmazkodik valaki nem! ennyi... -
campy #175 ja ebbe igazad lehet! majd egyik haverral az osztályból aki szeret kocsmázni beülök:D de úgyse fogok inni és elmondtam miért! nem vágyok lazulásra! -
#174 Úgy látom nagyon eltértünk az eredeti témátol. Ha igy folytatjátok a végén kiderül, hogy a pia miatt vagytok magányosak. -
#173 en pecsi vagyok,ugye a szanto koleszban voltatok? ott van mellette az egyetem,oda jarok suliba :) amugy a maganyt parkapcsolatra ertettem,azt meg el lehet viselni,de ha mar baratok sincsenek melletted na azt mar nem
szerintem egyaltalan nem ciki ha vk nem iszik tarsasagban,en annak idejen neha eljartam hazibuliba es mindenki itatni akart mint a lovat annyira idegesito volt miert nem lehet felfogni h en nem erzem szukseget h igyak...egyszer fordult elo velem h olyan negativ elmenyben volt reszem pialassal kapcsolatban h azota messze elkerulom,szamomra ez tokeletes tanulsag volt.Es eleg volt belole.Egyebkent szerintem is a legtobb pia pocsek izu legalabbis szamomra.A kifejezetten finom piak(a noi piak) meg olyanok mint a lonyal.. -
#172 ú.
sztem meg pont az alkoholistákat nézik le.
amúgy ki szeret hányni?
hülyeségeket beszélsz -
#171 Ha te nyiltan elítélsz másokat a viselkedésük miatt, akkor ne csodálkozz ha ők ugyanezt teszik veled. Amúgy ha annyira jó a magány, mit keresel ebben a közösségben?
Gondolkodj el ezen! -
#170 Ámen! -
#169 Ahogy akarod, de attól még nem megy tönkre az életed, ha 2 havonta egyszer vagy 2x iszol mondjuk két sört v. 3-at, vagy ami ízlik...
én sem járok minden hétvégén haverokkal kocsmába vagy ilyesmi, csak néha, amikor érzem, hogy most rámfér egy kis lazulás, és ilyenkor is lehet ám jókat dumálni, sőt...
ha jó a társaság (tehát nem fetrengenek, meg nem áll keresztbe a szemük az alkoholtól rögtön az elején), akkor a gátlások sokkal könnyebben feloldódnak, és olyanokról is beszélget ilyenkor az ember, amiről amúgy más körülmények között nem...
egyik barátom is így tudott nekem segíteni nő ügyben, mert több lett az önbizalmam, mint máskor,
na meg a másik, hogy ilyenkor őszinte ám igazán az ember ;) és ilyenkor lehet megismerni,
mert normális körülmények között elég sokan viselnek álarcot... -
campy #168 sajnos ez van manapság a másik ember képes azért lenézni mert nem vagy alkoholista és utálsz hányni!:P szerintem a mai emberek rohadtul szánalmasak ezért nincsen haverságom:D a magány jó dolog Zillo ha jo az idegrendszered csak akkor! -
campy #167 sosem fogok inni én ezt megfogadtam nem teszem ugy tönkre az életem mint apám! még egy kortyot se! amugy kurva szar ize van az alkoholnak egyszer beleittam a pezsgőbe és kiköptem az ablakon:D:P csak édeset szeretem üdítő...nyami -
campy #166 húú jó volt Pécsett életemben nem röhögtem ilyen jókat mint ott! 3 óra vonattal..nem gáz:D Pécsi stadion melletti koleszosok szálláshelyén volt a szobánk egy pincében:D. a város nagyon szép megnéztük a Vasarelyt, a Csontváry múzeumot, Zsolnay-t! Dzsámikat. beültünk az ofővel 7 osztálytársammal egy étterembe el voltunk:) utána ugyanazzal a társasággal mentünk billiárdozni marha jo volt az is! utána 23 kor visszamentünk a szálláshelyre aztán beszélgettünk egy pár emberrel a sok hülyére nem voltam kíváncsi akik berúgtak ill. (most nem volt annyira vészes mint Velencén):) szóval ezután avval a 4 emberkével remekül elvoltam beszélgettünk röhögtünk 3:15 ig fenn voltam velük aludtam 2 kemény 2 órát másnap is volt sétáló program:D aztán go haza:D hát ennyi. talán az osztály egy felével mostmár jóba lettem, ideiglenesen:P -
#165 Mindig azt tedd amit te akarsz. Ha nem akarsz inni ne hagyd, hogy rávegyenek. Nem számít, hogy mások mit gondolnak vagy mondanak neked/rólad. Amúgy inni kulturáltan is lehet. Egy kis alkohol segít abban, hogy felszabadultabb légy és lazítani tudj, kis időre feledd a mindennapi gondokat. -
#164 Attol, hogy nem kell még lenézik és kellőképp szórakoznak is rajta. Ez van! -
#163 Nagyon sokan úgy gondolják, hogy az ciki, ha nem vagy részeg...
Én se nagyon iszok, de voltam már kiütve rendesen:D
Mert van az a mondás: "az alkohol az ellenségem! Én nem futamodok meg az ellenségeim előle!" . Meg még: "azért iszom meg a piát, hogy a 8-9 éveseknek ne kelljen".
Rundstedt17: a ráerőltetésről csak annyit: ha igazán nem akarsz inni, nem fogsz inni. Csak azért ittál sztem akkor is, mert azt hitted, hogy akkor le fognak nézni. Szvsz azért még nem kell valakit lenézni, mert nem iszik egy kortyot sem. -
#162 -
#161 ciki annak lenni? -
Rundstedt17 #160 Mert annyit rám erőltetnek!De van eszem nem fogok annyinál többet inni...Még sosem voltam részeg. -
Mirk #159 hogy ne szólják le a többiek:) -
#158 akkor azt az egy pohárnyit minek iszod meg? az úgyis semmi -
Mirk #157 egyik kedvenc mondásom: az embernek arra van ideje amire szakít -
Rundstedt17 #156 jah ne igyál hülyeség.én még sosem ittam egy pohárnál többet -
#155 En is maganyos vagyok :) marmint parkapcsolat teren.De neha jo annak lenni.:) -
#154 én is ilyen voltam..., de aztán meglátod, hogy néha jó az, ha kirúgsz a hámból, azaz berúgsz...
Én is faszságnak tartottam, de aztán egyszer engedtem a csábításnak, és egész jól éreztem magam :), persze nem azt mondom, hogy addig igyál amíg beszélni sem tudsz, hanem csak annyit, hogy érezd a hatását, ha érzed, akkor abba lehet hagyni, legalábbis a tempót :D -
#153 most éld még ki magad,ne felnőttkorban! -
campy #152 na tessék Pécsre megyünk kirándulni osztálytársaim fele tuti berúg:D:D xD (2 naposra) jó lesz! biztos most azt gondoljátok h "na rajta csapjak a lovak közé" de nem fogok:)... el leszek 1-2 emberrel de másokkal nem hiszem, berúgni tuti nem fogok úgyhogy csak jókat fogok röhögni az osztályársaimon:D Részeg állatok:D -
#151 Senki se mondta hogy olyanokkal barátkozz akik nem igazán szimpatikusak