270
Magány
-
#110 Oltogatást be lehet fejezni!
Lehet, hogy holnap ti lesztek ilyen helyzetben. -
Dexantreal #109 50%-a az SG-nek ilyen, én már csak tudom. -
Rundstedt17 #108 Liberális gondolkozású idióták,minden ember gondján nevetnek.A mottótok csak én meg én meg én. -
#107 -
Solt #106 a legundorítóbb dolgok egyike más nyűgjén, fájdalmán, gyengeségén gúnyolódni! ő csak gyenge, de ti szánalmasak vagytok! -
#105 vicc,ami itt folyik.
szegény gyerek bánatában megnyitja ezt a topikot,hátha itt majd segítenek,mondanak pár jó tanácsot,erre még itt is rátesznek egy lapáttal.
most kb az volt,hogy kimutatta az SG közössége a foga fehérjét.ez van,ilyenek is tudunk lenni :\ -
#104 jah pontosan -
#103 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezen besirtam, már csak ezért megérte végigolvasni a topikot
THIS IS SG! :DDDDDD -
#102 Hermann Hesse: A pusztai farkas, ezt olvasd el es jolesz hidd el xD -
Ben C #101 testvír vagy? :P -
Ben C #100 Amúgy szerintem annyi a gáz hogy görcsölsz mint a gép meg túlmisztifikálod az egészet, ami a topiknyitó posztodban is látszik
Nehéz is, meg közhely is, de valahogy oldódj fel! -
Ben C #99 " ez itt SG itt nincs helye az ilyen nyámnyila arcoknak mint te"
Ez itt a gecikemény arcok gyűjtőhelye? :) -
Mirk #98 gondolom te is rájöttél már hogy sg-n nem kéne ilyen topikokat nyitni mert az emberek fele csak oltogatni fog, és arra is rájöhettél volna hogy a másik fele olyan dolgokat fog mondani amit magatdól is nagyon jól tudsz.
kelj fel a géptől stb. etc pontpontpont
ha neked nem felel meg a magány akkor hajrá tegyél érte valamit hogy ne így legyen
egyébként meg tényleg az a nagy helyzet hogy ezzel a legtöbb ember így van és van aki kibírja van aki nem, de egy biztos, a megoldást nem itt leled meg. -
#97 jó. -
#96 Lehet télleg nem egy okos dolog ilyen topikot nyitni, de amit művel itt
mindenki, az valami röhely. -
#95 Gondolom még te is tanulsz. Jó arc az osztályod? -
stream man #94 lol :DDDD -
#93 Nincs politika az sg-n, ha még nem mondták volna. -
#92 itt mindenki nyámnyila csak te nem -
#91 Hogy mit akartál eredetileg azt csak te tudod, de
"aki egy kicsit is értelmes" az azt szűrte le mennyire kicsinyes a problémája ahhoz képest amilyen szarságok történnek a világban (ami persze igaz de nem tartozik ide). -
stream man #90 TE haver hulye vagy állj fel a gép elöl és ne itt sirjal.. vagy állj be a fekete seregbe emosnak és beszéld meg velük a problémáidat.
ez itt SG itt nincs helye az ilyen nyámnyila arcoknak mint te (bocs ha meg lettél bántva nem szandekos ) -
#89 ami Bödőcs, sry:) -
moralosan #88 ezt nem ő mondta szvsz... -
#87 Ohh nézzenek oda, a megsebzett kisfiú...
Figyelj már...
Tökre negatív hozzáállással semmire nem fogsz menni. (Na jó én is 15 vok még), de kibír készíteni a sok 12.18 éves korban jelentkező életutálat, magányos vagyok, menjünk a sarokba sírni, mert csúnya vagyok...
Én is voltam már szomorú, sőt! mindenki volt már, de ettől még nem fog a világ összedőlni, ugyanúgy fog minden tovább menni. Öngyilkosság? Na szép... ezzel csak azt fejeznéd ki, hogy félsz a proglémáktól, és menekülsz a problémáid elől. Attól, hogy valaki öngyilkos lesz, nem fog megállni az élet (legalább is a többieknek.)
Én is tudok menni csajozni/szórakozni, de még egyszer nem fordult meg a fejemben, hogy mennyire elegem van az egészből, és megölném magam stb stb emo duma...
A "magyarok mind ilyenek" hsz ekhez pedig csak annyit, hogy csak olvasgassál el egy angol vagy akármilyen topikot... ott sem puszi pajtás mindenki...
Ja, és tapasztaltam már itt az sg-n , valaki mondja, h megöli magát... 2 hét múlva meg ott van a chat-en... na yo. -
#86 Kiss Ádám :))) -
#85 tompa a penge...fasz kiva... :-S -
#84 válasz erre:) -
#83 Hazudjál rendületlenül óó hülye magyar:D MSZP:D:D:D:D -
haxoror #82 Majd írd le hogy miért nem sikerült kinyírnod magad, olyan emos az ilyesmit jól megbeszélni wuhuu -
#81 nem -
#80 élsz még? :O -
csgj #79 b+ már, vki zárja be a topicot, és akkor nem megy ez itt így tovább... -
#78 ok, csak a kedvedért -
haxoror #77 Hát ez tényleg szar.
Én a helyedben öngyilkos lennék.
Jaja, legyél öngyilkos, az minden gondodat megoldja!
(megint egy hülye depitini, ehh...) -
#76 Nem vok teljesen magyar...hála égnek.. :P -
#75 Jó én csak azt mondom amit a nasa, ensz, meg a többi fejes mondott na.... :) -
#74 A világ nem szar, max az emberek teszik azzá, de én ilyet sehol nem írtam.
Aki egy kicsit is értelmes az levághatta hsz-ből, hogy "ne csak saját magaddal törődj ember és akkor talán megtalálod a boldogságot." -
#73 Miért ne lenne? Hollandia 1/3-ad részét köszönheti a tengernek, ha 4-5 métert emelkedik a víz, akkor is max ennek az 1/3 résznek a felét vesztik el, ami nem egyenlő azzal amit mondtál, hogy nem lesz Hollandia. Lesz, sőt, ha összakapják magukat elbánnak majd a +5 méter vízzel is. -
janika15 #72 hallod ember gondolkozz már!!!! Menj el bulizni és igenis tessék barátkozni lányokkal is ! Ez qrva hülye duma ,h a magyarok bunkók meg minden! Sajnállak ember, h szégyelled a sajád hazádat. Biztos jó volna neked a liberós hollandia ahol szét lehet szívni a fejed. Ennek itt nincs semmi értelme h sajnáltatod magad. Hazádnak rendületlenûl
Légy híve, oh magyar! -
#71 ez tényleg jó kérdés, amit elfelejtettem tőle megkérdezni thx :P