Magány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
voltál ott?

György

Hegi90
"szar az egész.." akkor nincs más.... zsilett és üdv üknagypapi. Ahogy a többi lámafejû emós haverod. Nem muszáj itt élni. Tõled függ minden, csak felelõsséget kéne érte vállalnod 😮. Egybkt, hogy még egy szép dolgot idézzek: " Ha beszélsz tanítasz, ha hallgatsz tanulsz" jó lenne ha eldöntenéd te most akkor tanulni akarsz vagy tanítani. Mert ha tanítani, akkor elõször el kéne döntened, hogy boldog vagy te most?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Xreactor
Kösz szerintem is.

o_O -,-\'

Hegi90
Egybkt látom a többi általad nyitott téma is igen értelmes! gratula <#zavart2>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hollandia liberális fertõ

Xreactor
<#rinya><#rinya><#rinya>

o_O -,-\'

Hegi90
csak 20 év mulva nem lesz hollandia xD

Hegi90
igen hollandiában lehet kurvázni meg a fû is legál tényleg jóhely megyek is, gyere te is thanatos

Xreactor
bárhol csak ne itt.. 😛 szar az egész...mondjuk hollandia jó hely

o_O -,-\'

Hegi90
Ha ekkora az élettapasztalatod, akkor mondd meg légyszives melyik országban élnél szívesen, és miért, és ott hogyan viselkednek az emberek. Plox 😊

Hegi90
xD

"szar az élet, szar minden, sirok"
kb... 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ugyan már csak nyugodtan.Mert számít más véleménye?Szvsz ne foglalkozz egy fórumon ilyesimvel

Xreactor
lényegtelen..bocs de inkább nem irom le..mer megint csak flame lenne

o_O -,-\'

Nah én szivesen beszélek errõl mivel köztudott hogy jó vok

Fogalmazd meg egy mondatban a problémádat de úgy hogy minden benne legyen😊

Xreactor
erröl beszélek

o_O -,-\'

Igazad van ez ilyen ország.Az emberek örömüket lelik itt mások oltásában.

Xreactor
mindennapi étkezésen kivül...? 😛

o_O -,-\'

Xreactor
hja...hát hogyne..

o_O -,-\'

Mekkorák az igényeid?

Badarságot beszélsz fogadjunk az igényeid az egekben vannak,vegyál lejebb<#hehe>

Xreactor
Nem veszem észre...öszintén szolva nem is akarom és nem is érdekel..ennyi..

o_O -,-\'

Rockynhooo
"nem azért mert csunya vagyok, de szép se vagyok."
<#banplz><#banplz><#banplz>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Xreactor
"lol mér szted más országban jobban viselkednének?" Igen, néz körül kicsit a világban.. Itt meg ez a tipikus undoritó viselkedés van ez a kurva anyázás meg szidjuk le a vérbe a másikat még a legkisebb hibák miatt is..fantasztikus..

o_O -,-\'

Hegi90
Ja igen és még azt gondolom, hogy xreactor rád rádférne egy alapos agyalás , ha az ilyen oltásokban nem vezsed észre az igazságot.

Hegi90
".tipikus szar magyar viselkedés." lol mér szted más országban jobban viselkednének? ugyan már... talán ha a busmanok közé menekülsz, ott kapsz egy jó kis alacsony fekete csávókát, akkkor talán nem lennél, magányos. Mégis mit vársz? hogy ezt a topikot megnyitod és utána minden jobb lesz? Vagy ha most azt mondtam volna, hogy te szegény kamasz, biztos depi vagy meg minden, meg bántanak, szegééény... na ettõl jobban éreznéd magad? Ugyan már, ezektõl a flémektõl talán egy kis erõt merítetnél, hogy most majd igenis megmutatod ki is vagy te valójában, nem is tudom mire vártam mostanáig MOST MIRE VÁROK MÉG????

u.i.: "ebben a világban a gondolkodás csak letaglóz, elszomorít." milyen igaz, az ilyen mély, negatív gondolkodás tényleg szar. Az agyunk a világ legjobb számítógépe. Ha az akadályokat, negatívumokat keresed, ne félj megtalálja, bármi áron. Lehet nem is azon fogsz gondolkozni, amikor rádöbbensz. Ellenben ha a megoldásokon jártatod az agyad... ugye? (Ezt egy nagyon siekres ember mondta nekem: Magyar Róbert)

bakvarnyu
Ahh most mi a francnak jössz ezzel a közhelyes "világ szar" szöveggel, amikor teljessen más a téma.

Tinman
Az a qrva nagy helyzet, hogy te problémád jelentéktelen ahhoz képest, hogy mennyi szörnyû dolog történik a világban.
A problémád ráadásul olyan amin minden tini átesik, a totális igazság meg az, hogy veled vagy nélküled, de holnap minden folytatódik tovább.
Sem te nem számítasz, sem pedig én. Ez van... törõdj bele, lépj túl rajta és éld a saját kis kicsiny fogyasztó életed azzal talán némileg boldog leszel.

Nem bántás, de foglald le magad, menj el dolgozni, vagy sporotolj valamit suli után, mert ebben a világban a gondolkodás csak letaglóz, elszomorít.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

még 10-15 elégg lessz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Cuchulainn
Nézz körül (akár az interneten ha máshol nem megy) keress valamit ami érdekel kezdj el vele foglalkozni, keress hasonló érdelkõdésû embereket (vagy akár csak olyanokat akikkel jól el tudsz beszélgetni)beszélgess velük. Menj el sétálni, kirándulni családdal/barátokkal. Keress valami sportot/játékot ami leköt (foci, tollaslabda, horgászat, kung-fu sakk, véraláfutás vagy akármi) tanulj meg valami olyat ami érdekel (bûvészkedni, eszperantóul, lábbal enni stb.). Hányat mondjak még?

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Xreactor
Igen nyitottam egy valszeg szar topicot..nyugodtan oltogassanak, engem egyáltalán nem érdekel, csak röhögök rajtuk..nem is csodálkozok rajta...tipikus szar magyar viselkedés...semmi összetartás/eggyüttérzés csak basszunk ki a másikkal meg szidjuk a vérbe..mer azzal aztán kurvára sokra lehet menni...ennyi...nyugodtan olcsatok tovább, flameljetek én csak jót röhögök...hajrá...(akinek nem inge ne vegye magára, kösz azoknak akik valami értelmeset tudtak postolni.)

o_O -,-\'

bakvarnyu
"kezdj el gyúrni" azt a kurva micsoda jótanács <#eplus2>

eörgs
valljuk be.

erö

semmit nem akarnak elérni, a népek unatkoznak és ez a legfõbb hobbyja sokaknak sg-n amiért még nem vágják ki õket..., ennyi 😛

Vaxi
na ja. megnyílik egy fórum, és mindenki nézi a keresõt, hogy beoltsa azt, aki nyitotta, meg lehülyézi a topicnyitót (sok esetben jogosan).
Nemtudom ki mit akar ezzel bizonyítani...
De ebbõl látszik, hogy több embernek van kiírva 6 éves létére az adatlapjára, hogy már elmúlt 18...

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

"-Te szereted a magányt?
-Nem, azt hiszem a magány szeret engem"

<#idiota><#idiota><#idiota>

amugy meg a magány jó a magány szép , a magány szeret, ne tessék hisztizni miatta 😄

Most minek oltogatjátok? Direkt fel akarjátok idegesíteni, vagy mi? Tény, hogy nem sok értelme van itt ilyen topicot nyitni (sõt, más fórumon sincs), de majd tanul belõle... Én is az elején nyitottam pár olyan topicot, hogy inkább le se írom mirõl szóltak xD... De lényeg, hogy hamar megbuktak, és engem is körberöhögtek. 😛 Ezért fórumon nincs értelme hasonló témákat nyitni, hiszen valljuk be õszintén, tele van a fórum bunkókkal és beszólogatókkal...
prezi
ez kemény ! 😄DD

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Requiem88
😄😄😄😄

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Frosty01
ez bizony legalább olyan hatalmas probléma, mint a kifakoló ruhák... <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

Zenszkij
LOOL 17 évesen ezek hatalmas problémák...haha lesz még annyi nõd, hogy még a napot is bánod amikor kapcsolatra, házasságra vágytál!! LOOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Shiwo
"Többnyire másoknak nyitottam a topicot, nem magam miatt."

akinek egy picivel is több esze van, mint egy marák döglöttlepkének, az nem itt az sg-n, s nem más nyilt fórumon fogja kibeszélni a lelki problémáit...max egy hivatalos pszichomókus fórumán..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ahogy egy régi-régi, ahogy egy régi-régi székely közmondást tartja, amit ma reggel találtam ki és eredetileg anyósviccnek indult, tisztel hölgyeim és urami. A magaány, a magány, a magány tisztelt hölgyeim és uraim, egész elviselhetõ ha van veled valaki.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

nyálas zenét kapcsold ki ha kommentelsz <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

dienesoft
Beszéltél már Csernus doktorral? 😊

plas

Tele vagy ellentmondással

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

vegicsek
Olyan sokat tudsz a 14-18 évesekrõl mind a 13 év élettapasztalatoddal😉
De tény, hogy a számítógép egyfajta drog, amibe sokan valóséletbeli problémájuk elõl menekülnek.Nem kell nagy dologra gondolni, pl mondok egy egyszerût.Meg kellene csinálnom pár egyszerû feladatot órára.Én ülök a gép elõtt, olvasgatok pár cikket itt neten, nézem hogyan mennek le és fel a kilobájtok a torrenten.Mondván mjad lemásolom óra elõtt.Tehát van valami, ami leköti az agyamat és nem rágódok a problémákon.Ellenben ha csak úgy ülök az íróasztalnál, mert pl áramszünet van, vagy neadjisten meguntam a gépezést<#idiota> és nem tudok mit csinálni, rászánom magam és megírom a házit.
Ilyen egyszerû...

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Kmarha
ha igen, ha nem, aki e forum létét jogosnak érzi, az menjen el vagy bulizni, vagy az emberek közé, vagy irány az agytúrkász. No, vele lehet ezekrõl beszélni, itt csak leoltást kap.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.