Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PDes
Valaki küldene egy nyitott pmg-és scania-t ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megpróbálnám ezt a "saját kamion készítést meg konvertálást". Aztán vagy sikerül vagy nem. 😊

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

djano
Mai eddigi utam.
Hajnalba indultam és kivettem egy 15 percest meg ittam 1 kávét!

Kérdezi a portás mit hoztam

Billentés után go vissza Odessza

Kúton egy 45 perc meg reggelizek és utánna indulok!

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

PDes
Köszi

Ha éppen egy pillanatra nem tudod, kié a hatalom, akkor nézd meg, ki az, akit nem lehet büntetlenül szidni.

TopGun
Hogy regisztralt-e azt onnan tudod, hogy megprobalsz beimportalni egy kamion pmg-t, ha engedi, akkor regisztralt, ha nem engedi, akkor kiirja, hogy nem regisztralt, de a leggyorsabb modja, hogy megnezed a sugot, ott szerepel a neve es a szeria szam is.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Közben rájöttem.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

TopGun
Koszi! ez a zmodeler hivatalos oldalara mutat, ahol penzert! vehetek regisztarciot! latom se a hozzaszolast, sem a privatot nem olvasod el figyelmesen, vagy direkt irtad ezt! A priviben regisztralt zmodelert kertem toled, de nem valaszoltal ra, amikor itt irtam a hozzaszolasom, abban irtam, hogy mar nem kell, mert talaltam regisztralt! 2.2.2-es zmodelert.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Még 1 hülye kérdés. Amikor átírom a matokat,akkor mibõl kell kimásolni?
Mert az rendben,hogy látom,hogy a videón kimásolja egy másik mat-ból,de az a mat az micsoda? Vagy az milyen kamioné? <#nemtudom>

PDes
Helló.Tudom nem éppen ide illik,de azt akarom kérdezin,hogy hogyan tudom regisztrálni a zmodeleremet? És honnan tudom,hogy regisztrált-e ?

Okés,kössz!

yokel
Teljesen mind1, h mi a mat elnevezése a hangsúly a 18 larakteren van, mert az az eredeti mat-ok miatt kötött.
Szal lehet blablablablablabla.mat is a neve csak 18 karakter legyen... <#papakacsint>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

PttM Fa
Nem az az 1 betü... A másikat kritizálod hogy nem tud irni... De még hogy jobb legyen te sem tudsz...

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

Üdv!

Aki kicsit jártas Zmodban legyenszíves segíteni. Amikor a mat-oknak a neveit adom meg textúrázásnál,akkor ugye a végére odabiggyesztek egy számot,hogy legyen meg a 18 karakter. Amikor elérek a 9-hez,akkor mi a következõ? :S
Tegyek oda 1 betût vagy mit?

bazsa06
Szép ez a gép...<#eljen>

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

süni96
húúú kihagytam véletlen 1 betût világháború lesz.

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

LezFiddler
Jó reggelt!
Általában szoktam válaszolni rájuk de van mikor csak átolvasom õket aztán majd késõbb válaszolok!
Ez most elmaradt, bocsi!
Itt a link: Zmodeler

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

TopGun
Te sem valaszolsz a privat uzenetedre, csak elolvasod? 😞 De mar nem is kell, mert talaltam regisztralt Zmodelert 2.2.2 (build964) es garantaltan virusmentes, mert a kenyeskedo virusirtom biztos morgott volna erte, ha nem igy van.

djano
Reggelt!
Faxa lesz!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

süni96
<#worship>reggelt

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

luspaydavid
Hideg volt reggel kellet a levegõ is, de legalább van fûtés 😄

The Truck Is My Life

péistike
hali

GTS

luspaydavid
<#wave>

The Truck Is My Life

Jó reggelt!<#integet2>

German Truck Simulator!Nem semmi grafikája lessz ennek a gamnek

attila49
Nah télleg jó éjszakát mindenkinek!!!<#wave><#fogmosas><#oooo>

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

attila49
Jó8 nekedis!!

sjani1995
Na jó8 mindenkinek! <#integet2> <#sniffles>

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

attila49
Új pót köszönet a cégnek!!
Köszönet a színért (hó hiba)Blum

sjani1995
Az igen. De basszus fel se álltam, és tisztára elmacskásodott a lábam!

Az nem semmi én valamikor levezetek 10 órát<#wave><#taps>

RS
Jó lett! <#eljen>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

jungelharcos
Vagy van a módba ilyen h kék fényszoró.. nem feltétlen kék de van ilyen mód..? nekem az olyantól szokott ilyen mindeféle színü lenni a pótom...

...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

sjani1995
Ez például egy trailer pack nem tom mikori mert nem használok ilyet.

sjani1995
Huhh jó estét! Elfáradtam így 4és fél óra vezetés után. <#sniffles>

Üdv!

Keresek egy régebbi trailer packot, sehol nemtalálom. Az elsõ pack volt a játékhoz, valami EU trailer pack volt a neve. Eurotruckersen sincs fent. Valaki tudna esetleg egy jó kis trailer packot linkelni?

Kössz!

i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/

Winter modból minden cuccot törölj a vehicle mappából

attila49
mappa bocsánat!!

attila49
Ez miért van??Ki van törölve az a mapp ami át szinezi de mégis ien a másik pótom jo de ez <#nemtudom>

Faxa a gép<#worship>

luspaydavid
Oké oké te tudod

The Truck Is My Life

94mike
Nekem zölden jobban teccik^^

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

gerypapa95
lory ha vagy dobj már már betût légyszi privátba. köszi öcskös elõre is..

&#9733; G E R Y &#9733;

luspaydavid
Már mint a fülke színe. színre gondoltam 😄

The Truck Is My Life

fasza<#eljen>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

Volvo Fh12 460
Jah értem nem tudom ez volt a neve még nem jött le de már nem sok hijja van és meg nézem h mien változások vannak benne

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

kazai21
Jóez.

Mi equipo favorito: Real Madrid

94mike
Teis tanullj meg írni,azt irta hogy fingtam,nem pedig azt h figtam...

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

94mike
2 tengelyes pótos igen,hogy érted hogy olyanra mint a kamion?😮

luspaydavid
<#eljen> Pót lesz? a platótt meg sztem olyan ra mint a kamion és szép is 😄

The Truck Is My Life

94mike
Késszenvan,holnap rakok a tetõrészbe kárpitot,javítom a dummykat,de az árnyékban segítség kéne,mer zmodban sehol nem látom..aki tud segíteni,elõre is köszönöm!
ilyen lett/

Atikah
micsoda tetõ ablak

@ atikahsuperstar.picturepush.nl