Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom privát.:S
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Tompított:
Refi:
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Mást meg nem tudok csinálni. <#szomoru1>#szomoru1>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Magyarázni ezt szerintem végképp nem lehet. Vagyis lehet,csak nagyon sokáig tartana.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Mentem ma egyet
(Kijev-Odessza)
Indulás a Kijevi kútról!
Megérkeztem a telepre innen már "lábbusszal megyek haza!(nem volt kedvem tolatni!)
GTS
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mentem mag egy fuvart!
(Kijev-Odessza)
Indulás a Kijevi kútról
Megérkeztem a telepre innen már "lábbusszal" megyek haza!(Nem volt kedvem tolatni)
GTS
Az is lehet,hogy pont ott baszom el...😄D
Nem vesz igénybe sok idõt,csak figyelni kell,hogy mit-hova másolsz be.
#94418: nem semmi gép! <#eljen>#eljen>
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Azért köszi szépen!!
Mappolásban ez a videó alapján elindulhatok?
õõõ Lory vidijébe asszem bennevan,nem biztos...(sztem keress olyan gépet,ami 3 texes..pl:MAN TGX by😄ANZ) 1 tex az üvegnek,1 tex a krómnak,1 tex mindennek..több texessel nemérdemes próbállkozni,tehát ha egybemapoltad,export>rá exportálod a pmgre,azt vissza húzod+ a módosított texetis,és jó lessz...énis így csinálltam a TGX-et..meg az összes többitis.
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Majd mindjárt utánanézek,hogy "azmiaz"..<#ravasz1>#ravasz1><#idiota>#idiota>
Arra érted,hogy hülye vagyok? <#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
Azt hol találom vagy azt nekem kell megcsinálni? Röviden valami instrukciót szolgáltass pls,hogy eltudjak indulni,vagy hogy tudjam,hogy mit is kéne keresnem. 😄
Valaki nem tudna segíteni? Az lenne a problémám, hogy kifogyott az üzemanyag a kamionomból, de sajnos nincs pénzem tankolni,
Leállt a kamion az úton. Mit lehet tenni?
Elõre is köszi.

"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ugyanúgy csináltam mindent,mint a videón,mégsem jó. 😞
Halvány lila gõzöm sincs,hogy mit ronthatok el...