Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok-sok km-t hatóság és balesetmentesen..!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
valaki tudna linkelni nekem egy ilyen konténert? lehet sima z3d is akár:
elõre is köszönöm.
Opel Movano 2.8DTi
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
к.ιηтнуα.
A post ussr az mûködik 1.3on?mert állandóan kidob:S pedig nincs semmi a mod mappában
к.ιηтнуα.
Indulás tovább
Találtam egy épületet beengedett a portás és elmentem WC-re addig vigyázott a gépre
Kursk-ba kiveszem a szabit karácsonyra(Átköltöztünk vagyis költözünk jöttek utánam!)(a gép itt parkol)
GTS
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Az v1.2-s tapasz tartalmazza Angliát.
Plusz map-okat pedig le lehet tölteni ETS-es oldalakról.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
A banner 8. pontjában vannak linkek, a 4 megjelölt oldalról regisztrálás után kedvedre csemegézhetsz, mapok, kamionok, pótkocsi, és egyéb nyalánkságok.
#95177 Ez túlnyomó részt abszolult normális. A kamionok készítõi 10bõl jó ha 1 kamionba tesznek új belsõt, de ezeket is lehet külön külön tölteni az "interior" menüpontokból.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A volvo kerekeirõl kaphatnék egy linket..?
Elõre is köszönöm szépen..!
Jah s szép szerelvény.! Gratula!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Már eléggé meguntam az "alap" útvonalakat. Látom hogy ti jópár más városokba is mentek, és az érdekelne hogy ezt honnan töltitek le? Vagy ezek a hivatalos patchben vannak benne?
Elõre is köszönöm.
#95166,#95166,#95161,#95154,#95151-Szép gépek!-én is dicsérjek egy kicsit...
<#vigyor5>#vigyor5>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Wiktor jó a logód! <#finom>#finom>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
#95161: Szép képek és tök jó ez a tompított meg refis megoldás is 😄 <#eljen>#eljen>
The Truck Is My Life
Megyek be a céghez.
Billentek és mára vége.

The Truck Is My Life
Indulok a lerakóra:
Holnap megcsinálják a fûtést:
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Jah amúgy a póttal csak az a bajom hogy virít:S
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Kijevbe purhabozom a hátsóajtót:
Rakodok:
Kurszkba billentés után tankolok, aztán megyek rakodni:
Úton(Nem jött senki azért mentem refivel és középen😄):
Odesszába billentés után leálltam:
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...