Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
(És még mielõútt megkérdezed privátban jutottam hozzá, kvázi én nem tehetem, nem teszem közkiccsé, amint lehetõség adódik rá örömmel osztom meg veletek, de gyanítom, addigra már más is meg fogja ezt tenni.)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#95238: Ezt a szerelvényt nagyon eltaláltad!<#eljen>#eljen>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
#95236: Klafa lett 😄
The Truck Is My Life
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
#95232:Köszi Neked Is!
TGX Up:
Reflektor+karácsonyfa😊

Mára ennyi voolt majd holnap indulok hazafele😊
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
#95232: Neked is! <#nyes>#nyes>
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
#95232: Köszi 😄 viszont kívánom én is ezt! 😊
The Truck Is My Life
Jóéjszakát!!<#wave>#wave><#fogmosas>#fogmosas><#oooo>#oooo>
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
http://www.eurotrucksimulator.org/forum/viewtopic.php?f=55&t=1361
mer kidob a játékból
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
x"D
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Bár igaz ami igaz, vezetéstechnikailag ugyan az....
Jó utat!
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
The Truck Is My Life
(msn en ne írjrám,kb 5-10 percig vagyok fent én,aztán meg az jönfel,akivel tnap is beszélltél,mer az övé beszart-.-) de ha fenn leszek,írok..
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
The Truck Is My Life
úgyis mindenki MAN-al fog menni,de azér nem bántam volna,ha lenne benne TGA-is😞😞
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
The Truck Is My Life
Picture:
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
| #95196 TGX el énis Vasszállítozni akartam,de nem találltam értellmes felépítmményt:|
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep