Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Egy óra elég rá!!!! még ha 5x lefagy a gépe akkor is😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
csak elírta<#idiota>#idiota>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
nem ám 😊
Egy kicsit sötétítettem a gépen mert sokszor virított, gyakorlatilag halványszürke lett a fülke, ha úgy tetszik ezüst. A lökhárító és az oldalszoknya is sötétebb lett mert bizonyos szögbõl, bizonyos megvilágítottságnál elég fakó volt, így jobb lett szerintem, és még mindig nem végleges<#smile>#smile>
Szerintetek?
Ezt meg csak úgy.
Félreértések elkerülése végett, remélem nem okoz nagy gondot a képeimben ha 40pixellel szélesebbek.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Honnan lehet megtudni, hogy az adott mod melyik verzióval kompatibilis, ha egyszer sehol nincs leírva? Semelyik readme fájl nem tartalmazza ezt az infót.
Az általad belinkelt térkép 1.5-ös verziót leszedtem, kicsomagolnám, de jelszót kér. Please... 😊
#99308: Még beindul az aksi meg nem merül mert kivan kapcsolva minden! 😉
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
#99321: én vagyok az igazgató úr xDxD<#idiota>#idiota>
#99319: Tõlem ha annyira rá vagy szorulva 10Ft-re....
The Truck Is My Life
Am estét az uraknak 😊😄
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
The Truck Is My Life
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
#99291: Szép! <#eljen>#eljen>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
CB: Kis Lámpás Jimy
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...