Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ManBoy
errõl valaki tud nekem adni 1 müködõ linket mert már a filefrontos nem él sajna

xXx.MAN.xXx ...:::finoman a pedálokkal:::... **(Ne rugd , ne vág ! ez a munkaeszköz)**

Egy kép csak úgy. Pótért nagy köszönet Félembernek! <#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Akkor lehet hogy áttérek én is erre a módszerre... 😄
Tomikahh
<#wave>

Subaru Impreza & Hummer

Legegyszerûbb a PhotoFiltre. Szépen átméretezed és mikor átkonvertálod JPG-be,akkor egy kis csúszkán még a minõséget is lehet állítani. Azt felhúzza az ember maximumra és kész. Amúgy mindenkinek ajánlom,nagyon kompakt,kicsi és jó program.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Elég ha használsz egy MS Paint-ot, meg pl. egy Photo Resize Magic programot. Mind a kettõ pofon egyszerû. Photo Resize Magic-el, átlehet méretezni, Paintnál meg elég ha betöltöd a képet és utána mentés másként, és alul kiválasztod a JPG, JPEG formátumot. Én minden így csinálom és nem szokott rontani a kép minõségén... 😊
tzs1
Hja. Ne paintot használj! Nekem a PhotoFiltre vann fent.

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

Srácok olyan gondom van hogy feltettem az 1.3-as patch-et és mikor leszélok a comprol hogy menjek angliába akkor kidob a játék!Most pedig kipróbáltam a post ussr 1.5-öt meg az 1.4-et és azok meg a töltésnél dobnak ki hiba üzenettel!Mi lehet a gond tudnátok benne segíteni?Köszönöm elõre is!!
CzUKi
De paintbe nekem szar lesz a kép minõsége

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

tzs1
Képszerkesztõ progival, a mentésnél a formátumot át kell állítani jpg-re. Ennyi.

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

CzUKi
Hy mindenki Ha elmondod lécci hogy hogy lehet a png bõl jpg t csinálni ugy hogy nem romlik a minõség akkor én rakok jpg ket Lehet hogy leszóltok de akkor se tudom hogy hogy kell mert én eddig 800x600 as png ket raktam de nem voltak nagyok mert az én szar pannonos netem is beadta az oldalt köszi ha válaszolsz 😄

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

bazsa06
Szép gép nagyon<#eljen>

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

FIGYELMEZTETÉS!

Felhívnám a figyelmeteket mégegyszer arra hogy topikba CSAK JPG és 800 X 600-as felbontású képeket rakjatok be, mert a PNG képek, és nagy felbontású képek JELENTÕSEN LASSÍTJÁK A TOPIK BETÖLTÕDÉSÉNEK IDEJÉT! Továbbá aki ezentúl mégis ellentmond ennek a szabálynak, annak a képeit ok nélkül törölni fogom!!!
Hogyan lehet növelni,a kamion sebességét?
Én a gázpedállal szoktam.<#buck>
Ha pörög mint a láncfûrész,de nem akar menni,akkor megoldás lehet,ha felengeded a kuplungot,sebességbe teszed,vagy ha ezeken már túl vagy,akkor nagyobb fokozatba kapcsolsz.
Ha a sebesség korlátozóra gondolsz,akkor egy ügyes kezû jármû villamossági szerelõ tud segíteni,aki ért az adott típushoz,de ha rájönnek,megreszelik az ember seggét.....<#idiota>

<#wave>
luspaydavid
<#integet2>

The Truck Is My Life

kazai21
<#eljen><#eljen>

Mi equipo favorito: Real Madrid

imihaver
Reggelt mindenkinek<#wave>

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

Délután indulás.

ManBoy
csak úgy... ne kérdezzétek hogy mi az a csík nem tudom 😄

xXx.MAN.xXx ...:::finoman a pedálokkal:::... **(Ne rugd , ne vág ! ez a munkaeszköz)**

DJKonya
Na egy kicsit gurultam, mostanában már csak esténként tudok megint, túl zsúfolt a napom...
Kapott egy fehér rendszámot, szerintem jobban áll neki.
Varsónál ebédidõ.

A Lengyel-Fehérorosz határátkelõn még a Lengyel oldalon kivettek a sorból, szúrópróba szerû ellenõrzések voltak a Lengyel Inspekcia és egyéb rendvédelmi szerv bevonásával. 2 órán keresztül túlbuzgón keresgéltek valami kivetni valót, de sajnálatos módon üres kézzel büntetés kiszabása nélkül távoztak.

Átjutottam a határon.

Minszkbe a cég elõtt adom le a papírokat.

A szabó bakter ragaszkodott hozzá hogy õ bizony belenéz a raktérbe, enyhe illuminált állapotban hajnali 2-kor napszemüvegben.

Az éjszakát itt töltöm:

Hajnalban nagyon jó idõ van.

Doneckben... sok papírmunka...

Félre álltam a vezérgép mellé, majd holnap irány tovább<#smile>

<#vigyor2>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

bela96
szép estét mindenkinek jo gépek készultek egy jo virtuális céget keresek valalok bármit fuvar szervezot és soforként is dolgozok.

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

péistike
köszi a csillagot!

GTS

Szobi30
egyébként a #99360-re ment csak elfelejtettem a válasz erre gombot...:S

www.szobi.picturepush.com

RS
Látszik a színvonal.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

kazai21
omg

Mi equipo favorito: Real Madrid

csipa94
ez fail 😄

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Szobi30
xDDDDDDDDDDD

www.szobi.picturepush.com

94mike
Scaniával nagypn pórul jártam,a polc rózsaszin:S...ezért el keztem ezt,még kicsit színtelen,kicsit üres..de teccik😊

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

pffffff 😄😄😄

luspaydavid
Off:
Semmi bajom a Wabival de azért neki küldhetnék a Word-ot mert tudtommal nem így kell írni ezt a kettõ szót: Ennnek és a Sturkulált (nem azét mondom mert én minden szót mondatott helyesen írom de azért még is csak egy nagy cég ez)

On

The Truck Is My Life

luspaydavid
Szííja! <#wave>

The Truck Is My Life

Csoki! Én is örülök neked.<#puszis>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Csáó!<#integet2>

luspaydavid
Az hát majd akkor elhiszem ha az ETS-oldalán megjelenik és valami képet vagy videót is mutatnak nem pedig valami maszek összedobott valamit hívnak multinak...

The Truck Is My Life

Üdv! <#wave>
Sziasztok!Én vagyok itt a legújabb és örülhetek hogy itt lehetek!
ja téll jó hogy mondod ezt el is felejtettem xD<#idiota>

3 DLL.t nem dds-t! sry!

#99349: SZia DOG!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

okosan! Nem kell nyomni! ráhajítasz egy téglát a pedálra és az majd teszi a dolgát! Elfekszel hátul az ágyon és imátkozol hogy legyen egy marha nagy lejtõ, és ha eléri a 110-et a kamion benyomod a tempomatot és végig megy annyival! XD

fake...
jó hogy mondod. Kiadtak egy új Multiplayer módot. Nagyon állati. Cserélni kell a telepítési mappába a parancsfájlt és 3 dds-t és elindítod és kipipálod a multit és csatlakozik egy szerverhez. Állati. Majd most fogom kipróbálni. Jösz?
tehát:

VAN MULTI!

luspaydavid
Bese járnék szal mind1 😄

#99345: Hova akarsz gyorsan menni?? Ez nem NFS vagy TDU vagy NFS!

The Truck Is My Life

Sziasztok!Valaki nem tudja véletlenül hogy hol lehet növelni a kamion sebességét?Elöre is köszi!
94mike
este jössz multiba?<#vigyor>jóó h végrevan😄😄😄😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

és Multiztál a halottal! És õ nyert! 😄 xd

94mike
mármegin hazucc..<#levele>..egy nap alatt 170 ezer volt a full.igaz nem jácotam egésznap,de nem kellet mennem suliba,mer temetésen voltam..

és 2 hét után visznek a Patológiára!

ja minden nap 2x xD<#idiota>

#99336:<#idiota>

#99339: jaja<#idiota>

Tinka123
Igen bocs csak az egy perchez/órához nem kell sulinak lennie sajnos xD . Mert ha most ezt komolyan átgondolom akkor lehetetlen xD😄Egy hét alatt kivitelezhetõ mert ha nincs suli miért is ne😄

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"