Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
errõl valaki tud nekem adni 1 müködõ linket mert már a filefrontos nem él sajnaxXx.MAN.xXx ...:::finoman a pedálokkal:::... **(Ne rugd , ne vág ! ez a munkaeszköz)**

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Én a gázpedállal szoktam.<#buck>#buck>
Ha pörög mint a láncfûrész,de nem akar menni,akkor megoldás lehet,ha felengeded a kuplungot,sebességbe teszed,vagy ha ezeken már túl vagy,akkor nagyobb fokozatba kapcsolsz.
Ha a sebesség korlátozóra gondolsz,akkor egy ügyes kezû jármû villamossági szerelõ tud segíteni,aki ért az adott típushoz,de ha rájönnek,megreszelik az ember seggét.....<#idiota>#idiota>

xXx.MAN.xXx ...:::finoman a pedálokkal:::... **(Ne rugd , ne vág ! ez a munkaeszköz)**
Kapott egy fehér rendszámot, szerintem jobban áll neki.
Varsónál ebédidõ.
A Lengyel-Fehérorosz határátkelõn még a Lengyel oldalon kivettek a sorból, szúrópróba szerû ellenõrzések voltak a Lengyel Inspekcia és egyéb rendvédelmi szerv bevonásával. 2 órán keresztül túlbuzgón keresgéltek valami kivetni valót, de sajnálatos módon üres kézzel büntetés kiszabása nélkül távoztak.
Átjutottam a határon.
Minszkbe a cég elõtt adom le a papírokat.
A szabó bakter ragaszkodott hozzá hogy õ bizony belenéz a raktérbe, enyhe illuminált állapotban hajnali 2-kor napszemüvegben.
Az éjszakát itt töltöm:
Hajnalban nagyon jó idõ van.
Doneckben... sok papírmunka...
Félre álltam a vezérgép mellé, majd holnap irány tovább<#smile>#smile>
<#vigyor2>#vigyor2>

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
www.szobi.picturepush.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Semmi bajom a Wabival de azért neki küldhetnék a Word-ot mert tudtommal nem így kell írni ezt a kettõ szót: Ennnek és a Sturkulált (nem azét mondom mert én minden szót mondatott helyesen írom de azért még is csak egy nagy cég ez)
On
The Truck Is My Life
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
The Truck Is My Life
#99349: SZia DOG!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
tehát:
VAN MULTI!
#99345: Hova akarsz gyorsan menni?? Ez nem NFS vagy TDU vagy NFS!
The Truck Is My Life
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
#99336:<#idiota>#idiota>
#99339: jaja<#idiota>#idiota>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"