Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomika001
Nagyon jó kép! 😉

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

péistike
hali

GTS

vissza mennyé 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Ricsi234
Sziasztok!
Új Combo!!!!!

pesta963
jó a képed buzi😄

Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI

Atikah
Gyüvök 😄

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

vadkamionos
Persze annyi potot teszel a játékba amenyit akarsz csak minden potkocsi más áru allat fusson

♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

djano
szép lett!
Wabizni meg Penny Marketezni fogsz egyszerre?😄

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

RS
Szép! <#eljen>
A Penny a kedvencem. 😛

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Szabcsa
jóaz neki😄

New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)

lacilove xDDXXD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Milyen PM, meg mikor?
kazai21
Meg kaptam a pm üzenetet?

Mi equipo favorito: Real Madrid

Aki tud modellezni kamiont az légyszives vegyen fel msn-re cimem [email protected]
luspaydavid
<#puszi> Köszike! 😊

The Truck Is My Life

Tomika001
Jó lett! <#eljen>

ZModeler, DXTBmp, Photoshop, stb, és egy nagy adag jártasság modellezés téren...
Hogyan lehet tervezni kamiont?
Na fiúk. Elrendeztem mindenkinek a csillagokat, ha minden jól megy akkor még ma meglesz minden...
bazsa06
Hát igen😊
#99267:Köszi😊

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

luspaydavid
Jó Féle! <#eljen>

The Truck Is My Life

Tomika001
Szép! <#vigyor3>
Egy kicsit nagyobb mint 18 m! <#wink>

bazsa06
Kiprobáltam a ezt a gépet! nekem bejön!

<#eljen>

<#eljen>
Tomikahh
<#integet2>

Subaru Impreza & Hummer

Kaptam itt segítséget hogy hol kell átirni azt ha a kamion helyét akarom változtatni!Mindent megpróbáltam de semmi!Probáltam azt is hogy az sii fájlt átneveztem benne a dolgokat de akkor sem!Valaki tudna mutatni képet hogy mit kell átirni mire...mondjuk a mire az tág mert az rajtam mulik!de mondjuk van egy scani amit a játék igy ir:volvo.fh16.a én pedig a b-s scania helyére szeretném tenni!
sjani1995
Ez nagyon jó progi, nekem is megvan!
Am csá!

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

bazsa06
Ez egész jónak hangzik!

Helló!Bocs diesel dog, hogy megszegem a szabályzatot de ezt megmutatom!
Ezzel a magyar programmal két másodperc alatt lehet 800X600 jpg-t konvertálni.Kikeresel egy olyan opciót hogy bármibõl->jpg-t beilleszted a képet és ha kész vagy rá kattintasz a képek adataira vagy nem tudom hogy hívjam hogy mire és beállítod a méretet.Okot nyomsz és felül elindítod az indítás gombbal.és kész is.Elérése a dokumentumokban van az új képnek.
Eredeti:

konvertált:

diesel ha kell csinálok a bannerba képes útmutatót

Köszönöm szépen!Még egy olyat kérdeznék hogy azt meg tudom csinálni hogy több pótkocsit teszek be mint ami gyárilag van ugy értem hogy például minden szállitható dologra külön pót!?Ez csak példa!
vadkamionos
Hát ha átakarod irni a kamion def jét akkor winraral megnyitod a kamiont addig mész még nem találod meg a Definitiont és azt jegyezetömbként társitod és utána át tod irni

&#9829;¨°&ordm;¤&oslash;&#8222;¸ ScAnIa &#1071;420 ¸&#8222;&oslash;¤&ordm;°¨&#9829; Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...

Helo mindenkinek!Ti mivel nyitjátok meg az sii fájlt,hogy szerkeszteni lehessen én próbáltam win rar-ral de ott nem engedi!Szeretném átirni a kamiont hogy hova tegye meg a pótkocsikat hogy mivel mit szállitsak!Köszönöm válaszotokat!
Szép!<#taps>

süni96
helllo mindenkinek

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

Köszönöm szépen a segítséged!Sikerült megoldani õket!
yokel
Hello!

Nah akkor elkezdem a mondókámat...

1. A "hiba üzenet" egyértelmûen leírja, h mi a probléma. A patch-et oda kell bemásolni ahova felinstalláltad a játékot, és ott kell elindítani.
A magyar nyelvû ETS-hez csak az a patch jó, amibe szerepel a magyar is. Banner 2. pontjába van a cím ahonnan ez letölthetõ.
Itt hívnám fel a figyelmed arra, h ha felteszed az 1.3-as patch-et, akkor innentõl kezdve figyelned kell arra, h amit letöltesz különbözõ módokat az milyen verziójú ETS-sel kompatibilis.
Mert pl. amit az 1.0-hoz adtak ki az nem mûködik majd az 1.2-1.3-as ETS-sel, és vica-verza. Szal, ha 1.3-as ETS-ed van, akkor ahhoz azzal kompatibilis térképet kell majd betenned, mert különben kilép majd a játék.

2. Ha tényleg jól tetted be a mod folderbe a hó módot (scs file) és pl. csak az van benne a mod folderben, akkor annak müködnie kell. Lehet, h amit letöltöttél az nem jó verzió.

3. Sokak kedvence a Post USSR térkép, amibõl az utolsó verzió az v1.5, de kipróbálhatod a #99129 hsz-ben belinkelt térképet is. De vannak még bõven térképek a játékhoz, a banner 8. pontjában lévõ oldalakon.

4. A vehicle\truck\definition\ ill. a vehicle\trailer_eu\definition\ folderekben lévõ sii fájlokban kell átírni, h épp hova is szeretnéd betenni a kamiont ill. trailert. De lehet, h a készítõ saját sii fájlt írt a trailerhez amit kiadott, akkor azt kell szerkeszteni, ill. megnézni, h õ hova írta be (melyik fuvarhoz rendelte) az adott trailert.

Más:

Teljes mértékben egyet értek a HG-vel abban, h 800x600-as jpg-ket tegyen fel mki a topikba! Abszolút igaza van abban, h a jpg sokkal gyorsabban töltödik be a méreténél fogva mint az 1-1,5 MB-os png-k. Egy oldalon megjelenik kb. 30-50 hsz egyszerre a topikba, és ha csak a felébe van kép és az mind png, a rengeteg idõ mire mind betöltödik, de ha jpg-ek akkor sokkal gyorsabban megjelennek a képek.
Tessék megnézni más nemzetközi fórumokat, szinte mhol bevett és alapvetõ szabály ez, h csak 800x600px-es jpg tehetõ be a topikba, pont ezek miatt. Én örülök annak, h ez itt is bevezetésre kerül, és csak bíztatni tudom a HG-t, h könyörtelenül törölje majd az össze png-s hsz-t a topikból, ugyan úgy ahogy ezt megteszik a külföldi fórumokon is! Ott mki be tudja tartani ezt a szbályt akkor a magyarok is meg tudnak ezzel bírkozni majd sztem.
Az, h meg arra hivatkozik itt a sok kis 13-15 éves, h a jpg minõsége sokkal rosszabb mint a png-nek, az a saját tudatlansága, h nem tudja átkonvertálni a png-t jpg-be. Hogy lehet akkor az, h külföldi fórumokon mhol ilyen jpg-ket tesznek fel a userek és jók a képek?! Mert õk használják az eszüket? Úgyhogy tessék csak nyugodtan törölni az összes png-s hsz-t, biztos vagyok benne, ha látja a kis 13-15 éves gyerek, h harmadjára is törölve lett a hsz-e, negyedjére kétszer is meggondolja majd, h milyen formában tegye fel a képét ide!!
Elõbb utóbb rá fog jönni, h bizony, ha van egy topik szabályzat akkor azt igen is mkinek be kell tartania, ha meg nem tetszik neki, el lehet tólni a biciklit! Csináljon magának egy százezredik forumx-es oldalt amit a kutya se fog látogatni, max. az elsõ 1-2 napban, azt hello...
Szal, kitartás HG, törölj csak, majd rájönnek, h nekik kell a szabályzathoz igazodni és nem pedig fordítva! Ha ez mhol müködik külföldön, akkor itt a magyaroknál is fog, max nehezebben, de ne add fel!!
Egy utolsó észrevétel: a header részbe én visszatenném a háttérszínt (ugyanúgy ahogy a hszek alatt is van), mert olvashatatlan a szöveg (topik szabályzat) a banner alatt!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Jó estét kívánok mindenkinek!Nagyon régen jártam már itt és magával a játékkal is régen játszottam!Meglepödve láttam hogy mennyi új és szép kamiont csináltatok!Viszont szeretnék segítséget kérni!Lenne egy pár kérdésem!1.:Feltettem a játékot ujra azt amelyikben a magyar is van!Telepiteni akartam az 1.3-as Patch-t és ezt irja ki:euro truck simulator could not be located.Place the patch file to the folder where the game was previously installed.(example:c:/program files/euro truck simulator) valid for following languages:checz,slovak,hungarian,romanian, cd-rom version only!2.:betettem a snow modot még az alap map van bent de nekem hónak nyoma sehol nincs kicsomagolva a mod mappába tettem!3.:Szeretném kérdezni hogy ti melyik mapot ajánljátok?Szeretnék sok helyre menni és nagyobb távolságokra!4.:És még 1 kérdés hogy tudom és hol azt átirni hogy amit beteszek kamiont azt melyik helyére tegye be,ja és pótkocsinál is ugyan ezt szeretném kérdezni!Elnézést a hosszú hsz-ért!De nagyon le vagyok maradva!Segítségeteket és válaszotokat elõre is köszönöm!<#szomoru1>
V43 1105
Mert béna vagy, tessék Photoshoppot használni <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

<#wow1> ûber szép Nenus gratula!<#taps><#vigyor3>

attila49
Mára csak ennyi telik tõlem nem jo a net szétkapcsol igy holnap teszek képeket máról!!!
/Tudon hogy nagyon SZAR lett a kép NEM kell fikázni aki akarja meg tegye engem nem érdekel ilyen lett és kész!!/
Bepakoltam elindultam!!!

Ezzel a képpel kívánok nektek Jó éjszakát!!!<#wave><#fogmosas><#oooo>

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

következõ fázis:új mûszerfal, skin javítása, és ok egyéb 😄

kb. 40 %

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

luspaydavid
Szép szerelvény! Tényleg jó kis pót ez!

The Truck Is My Life

Szobi30
szép<#eljen>

www.szobi.picturepush.com

péistike
ezt a mapot beraktam és betöltésnél kilép miért?

GTS

Tomika001
Jól áll neki! 😉

kazai21
Raaj

Mi equipo favorito: Real Madrid

DJKonya
Brüsszelben hagyom a Schmitz pótkocsit, és most a Kisbrekusz & RS féle Schwarzmüllert vonszolom a nagy Európában. Ha nem gond egy kicsit belenyúltam a pótkocsiba hogy szinteljen a vonszolóval. Nagyon jó lett amúgy a pótkocsi, régóta vártam már egy ilyen hûtõsre<#idiota>

Bécsben már beálltam a rámpára, de elõreláthatólag 7 órás késéssel indulhatok el Minszk-be...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

<#eljen>