Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Wabizni meg Penny Marketezni fogsz egyszerre?😄
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
A Penny a kedvencem. 😛
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Egy kicsit nagyobb mint 18 m! <#wink>#wink>
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Ezzel a magyar programmal két másodperc alatt lehet 800X600 jpg-t konvertálni.Kikeresel egy olyan opciót hogy bármibõl->jpg-t beilleszted a képet és ha kész vagy rá kattintasz a képek adataira vagy nem tudom hogy hívjam hogy mire és beállítod a méretet.Okot nyomsz és felül elindítod az indítás gombbal.és kész is.Elérése a dokumentumokban van az új képnek.
Eredeti:
konvertált:
diesel ha kell csinálok a bannerba képes útmutatót
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Nah akkor elkezdem a mondókámat...
1. A "hiba üzenet" egyértelmûen leírja, h mi a probléma. A patch-et oda kell bemásolni ahova felinstalláltad a játékot, és ott kell elindítani.
A magyar nyelvû ETS-hez csak az a patch jó, amibe szerepel a magyar is. Banner 2. pontjába van a cím ahonnan ez letölthetõ.
Itt hívnám fel a figyelmed arra, h ha felteszed az 1.3-as patch-et, akkor innentõl kezdve figyelned kell arra, h amit letöltesz különbözõ módokat az milyen verziójú ETS-sel kompatibilis.
Mert pl. amit az 1.0-hoz adtak ki az nem mûködik majd az 1.2-1.3-as ETS-sel, és vica-verza. Szal, ha 1.3-as ETS-ed van, akkor ahhoz azzal kompatibilis térképet kell majd betenned, mert különben kilép majd a játék.
2. Ha tényleg jól tetted be a mod folderbe a hó módot (scs file) és pl. csak az van benne a mod folderben, akkor annak müködnie kell. Lehet, h amit letöltöttél az nem jó verzió.
3. Sokak kedvence a Post USSR térkép, amibõl az utolsó verzió az v1.5, de kipróbálhatod a #99129 hsz-ben belinkelt térképet is. De vannak még bõven térképek a játékhoz, a banner 8. pontjában lévõ oldalakon.
4. A vehicle\truck\definition\ ill. a vehicle\trailer_eu\definition\ folderekben lévõ sii fájlokban kell átírni, h épp hova is szeretnéd betenni a kamiont ill. trailert. De lehet, h a készítõ saját sii fájlt írt a trailerhez amit kiadott, akkor azt kell szerkeszteni, ill. megnézni, h õ hova írta be (melyik fuvarhoz rendelte) az adott trailert.
Más:
Teljes mértékben egyet értek a HG-vel abban, h 800x600-as jpg-ket tegyen fel mki a topikba! Abszolút igaza van abban, h a jpg sokkal gyorsabban töltödik be a méreténél fogva mint az 1-1,5 MB-os png-k. Egy oldalon megjelenik kb. 30-50 hsz egyszerre a topikba, és ha csak a felébe van kép és az mind png, a rengeteg idõ mire mind betöltödik, de ha jpg-ek akkor sokkal gyorsabban megjelennek a képek.
Tessék megnézni más nemzetközi fórumokat, szinte mhol bevett és alapvetõ szabály ez, h csak 800x600px-es jpg tehetõ be a topikba, pont ezek miatt. Én örülök annak, h ez itt is bevezetésre kerül, és csak bíztatni tudom a HG-t, h könyörtelenül törölje majd az össze png-s hsz-t a topikból, ugyan úgy ahogy ezt megteszik a külföldi fórumokon is! Ott mki be tudja tartani ezt a szbályt akkor a magyarok is meg tudnak ezzel bírkozni majd sztem.
Az, h meg arra hivatkozik itt a sok kis 13-15 éves, h a jpg minõsége sokkal rosszabb mint a png-nek, az a saját tudatlansága, h nem tudja átkonvertálni a png-t jpg-be. Hogy lehet akkor az, h külföldi fórumokon mhol ilyen jpg-ket tesznek fel a userek és jók a képek?! Mert õk használják az eszüket? Úgyhogy tessék csak nyugodtan törölni az összes png-s hsz-t, biztos vagyok benne, ha látja a kis 13-15 éves gyerek, h harmadjára is törölve lett a hsz-e, negyedjére kétszer is meggondolja majd, h milyen formában tegye fel a képét ide!!
Elõbb utóbb rá fog jönni, h bizony, ha van egy topik szabályzat akkor azt igen is mkinek be kell tartania, ha meg nem tetszik neki, el lehet tólni a biciklit! Csináljon magának egy százezredik forumx-es oldalt amit a kutya se fog látogatni, max. az elsõ 1-2 napban, azt hello...
Szal, kitartás HG, törölj csak, majd rájönnek, h nekik kell a szabályzathoz igazodni és nem pedig fordítva! Ha ez mhol müködik külföldön, akkor itt a magyaroknál is fog, max nehezebben, de ne add fel!!
Egy utolsó észrevétel: a header részbe én visszatenném a háttérszínt (ugyanúgy ahogy a hszek alatt is van), mert olvashatatlan a szöveg (topik szabályzat) a banner alatt!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
/Tudon hogy nagyon SZAR lett a kép NEM kell fikázni aki akarja meg tegye engem nem érdekel ilyen lett és kész!!/
Bepakoltam elindultam!!!
Ezzel a képpel kívánok nektek Jó éjszakát!!!<#wave>#wave><#fogmosas>#fogmosas><#oooo>#oooo>
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
kb. 40 %
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Bécsben már beálltam a rámpára, de elõreláthatólag 7 órás késéssel indulhatok el Minszk-be...

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"