Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
к.ιηтнуα.
1.Ide töltsd fel a képet és a kép beszúrása,majd beszúrod azt a linket amit a "A kép közvetlen elérési útvonala" alatt találsz<#wink>#wink>
2.Itt egy kis munkám,nem nagy cucc,de sztem jó lett,igaz h nincs a dancsinak festett hûtöje<#idiota>#idiota>

к.ιηтнуα.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Elõre is köszönöm.
...:::|Supermoto is life |:::..
Hova töltöd fel a képeket?attól függ...
к.ιηтнуα.

Egy új fuvar a céges géppel.Üdv Sziasztok!<#wave>#wave>
M.A.N. TGX XXL LowDeck
Elsõ képek a Zmodból:
Komplett gép:
Táblák:
Lehet a Zmodban rohad meg, de nekem tetszik!😊
Kommenteket kérnék!
13 éve itt. Szép idő.
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Lécci valaki a Scania Wheel packkort belinkelné?
Elõre is köszi
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Már kipróbáltam 120 féle mat-ot,vagy 20-szor újra exportáltam,de ugyanez. Most mi az anyja van?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
UP<#hawaii>#hawaii>

GTS