Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
#101403: Szép szerelvény! <#eljen>#eljen>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
<#integet2>#integet2>
:::::::::::Spedition TOIFL:::::::::::
Még zmodban van de már olyan 75 %-os szerintem!<#hawaii>#hawaii>
Leszedtem az egyik tankot így jobban hasonlít az eredetihez:

CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
íme:
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Valaki tudna egy jó erõs és nagy tankal rendelkezõ régebbi stílusú amcsi kamiont belinkelni?
Tessék!
Opel Movano 2.8DTi
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Fasza lett a videó , mindenkinek szép a gépe!
Köszi hogy beleraktál. 😊
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Hát nemtudom,én mindig ide töltök fel képet és nincs vele gond:S....ö legkésöbb vasárnap este tudok segíteni mert a 7végén apumnál leszünk😄akkor megpróbálok segíteni<#wink>#wink>
Na további szép 7végét mindenkinek!Aki dolgozik annak meg hatóság és balesetmenteset!!!
Üdv S_z_o_m_s_z_é_d<#wave>#wave>
к.ιηтнуα.
Csak nekem az a fekete-sötétkék festés nem tetszik.
De a Te géped!
De attól még szép gép!
13 éve itt. Szép idő.
pedig jpg-és a képfájl
...:::|Supermoto is life |:::..

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
GTS
Papi:Nagyon szép tgx lett!!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com
Papi eszméletlen jó lett!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
к.ιηтнуα.

Szép estét mindenkinek!Végre sikerült ki iktatnom a sebesség korlátozót a kicsikébõl!Ugy hogy lehet nyomni a pedált<#wink>#wink>Huzz a kicsike mint a vesztés.<#vigyor2>#vigyor2>További szép estét!<#wave>#wave>
Köszönöm Luspynak hogy bekerültem😊
És most jöjjön egy gond:
EZ a probléma hogy oldahtó meg?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
13 éve itt. Szép idő.
The Truck Is My Life
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
papi:MAN TGX/ TGA wheelpack 😉
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Luspy: köszi h beraktál<#wink>#wink><#worship>#worship><#worship>#worship>jó lett<#wink>#wink>
к.ιηтнуα.