Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg álltam a szõkének segíteni reméltem , hogy fel jön egyet a scniába beszélgetni <#idiota>#idiota>:

Boldog nyulat mindenkinek 😊
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Milyen map-on gurulsz ha szabad kérdezni? 😊
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
Ui.:kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek és sok pirostojást!!! "Nem szabad kímélni a lányokat se az ágyban sem a házban..."
záróvonalnál elõzni...<#whatever>#whatever>
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Segítségért nagy köszönet Gumi Kacsának 😊
KisCsoky szerintem a tartályos jobban áll neki de te tod 😊
Íme egy kép várom , hogy rakodjak meg :

Hivatás az Életért!
A videó alapján kell a forgózsámolyost játékra bírni...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
jah es szep gepek!!
az enyemrol velemenyt
egyedul gyonyorkodok a tajba
elozes
es parkolas utana szunditas mara szerintem enyi volt

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
к.ιηтнуα.
Köszönöm a felszólalást.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
к.ιηтнуα.
amugy melyik kamion szabad meg ha felvesztek akor vagy a scania 143m vagy a torpedora
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Amúgy ezekre keresel sofõrt ugye?Mert jelentkeznék<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>xDDDD
к.ιηтнуα.
Amilyen kamionokkal ti itt játszotok, azok szörnyûek. Van 1-2 szép aki foglalkozik vele, annak látszik is az eredménye.
Linkelek pár képet:
Mintha lenne egy kicsi különbség nem? Nem oltogatok, nem leszólok, max építõ jellegû kritika. Ha mindenki többet foglalkozna 1 óránál a kamionnal, akkor így is kénezhetnének. stb... xD
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
egy kep belul