Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(én nem akarok úgy járni...)<#wow3>#wow3>
45-os egy kicsi pihi es kaja
tankolas utan
othon edes othon holnap idulas

az létszi 1 linket küldene köszi.
Valk:hát az az
King Of The Road SCANIA 124L420
Alakul a scania:
Boccs a zmodis képért
(valk az a lényeg h 1 lábon:D)
к.ιηтнуα.
#136396:..most ne nekem akarj meg felelni,csak azért legyen már annyira szép érzéketek..
к.ιηтнуα.
de akkor mondd meg kérlek hogy ez a modell megfelel?<#idiota>#idiota><#pardon1>#pardon1>
De csak nézd már meg,hogy milyen gépekre keresel "sofõrt"..és böngészd át az oldalakat,ahol le lehet tölteni modelleket...én errõl beszélek.
Példaként ott van HosszúGabi Scania-ja,meg ott az a Scania,amit Vajo linkelt..szerintem van eltérés a kettõ között,de javíts ki ha nem.
к.ιηтнуα.
Rakodás:
Meghajtottam a rozsdást:
Várni kellett a biztonsági õrre:
Lerakás:
Az asszony nem engedett be a szép fûre:
#136392:Aki megteheti, hogy saját géppel jár mert õt megtanították zmodeler-ezni foglalkoztak vele...<#wow3>#wow3>
к.ιηтнуα.
valami baj van a scaniával :S
ezért agro transnálkezdtem dolgozni ezzel a géppel:

(ezek b****ák fel a topic-ot<#lama>#lama>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
És kérlek rakj már rendes képet .... Direct linket be másolod az sg oldalra a Kép beszúrásához s Ok ennyi az egész remélem most jó lesz.

a direkt lin for foren aszt masold be es az iras kozot az enterel hagyal helyet
A félreértések elkerülése végett a játékhoz nincs Multiplayer opció!