Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

King Of The Road SCANIA 124L420
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Hungaro ideje lenne kibaszni innen õket😊
♥♥♥Mona♥♥♥ King Of The Road DAF
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
it tehetnél ezekkel az almafabétákkal! " makró + helyesírás hiba .. és persze most jön az hogy direkt volt 😄 nem de ?
Gery: Miért? 😊
\"Az élet olyan, mint a motor. Ha nem megy, be kell rúgni.\"
Karesz: Most ets vagy gts? Nem kell mind a 2 topicba beraknod...

"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Hungaro: Valam
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Bocsánat a csúf beszédért de már nem birtam tovább .
melyk mapon mesz?

az autopajan nyomom a kilometereket
it mar a hegyekbe vagyok
mar kijotem ahegyekbol csak a szantofoldeknel nezegetem lehet szedek majd kukoricat 😄
es mara enyi volt leparkoltam majd folytatom

Valahol össze kell szaladjunk egy kávéra 😊 <#awink>#awink>
Egy virtuális cég térképe, néhányan megkaptuk, de tudomásom szerint nem publikus (legalábbis én így kaptam, tiszteletben is tartom a kérésüket).
A Mega Mix Map 4 az alapja, néhány kiegészítõ pályaelemmel.
Öreg Harcos: tetszetõs a Scania.
[/url][/img]
Mindenkinek hatóság balesetmentes utat és minél elöbbi hazaérkezést
Fagyi KicsiGolyó szép gépek.
kicsi pihenõ:
Közbe scania:

King Of The Road SCANIA 124L420
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
<#vigyor2>#vigyor2>
Golyó: <#eljen>#eljen>