Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R420
Szép az igazi kamionod a Tescos gémbe is a húzómnak KJB-125 a rendszáma😊

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

djano
Napot mindenkinek!

CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Speedway
sziaaaa!!

úgy eltûntél...
van új oldalad?
azt hittem abbahagytad a festegetést

Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek

zsolt015
nagyon faja let<#taps>

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

zsolt015
köszii😊

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

Tescobetyár
Jól fest a szekér...gratula...<#taps>

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

zsolt015
végleg kész a vasam jöhetnek komik konvertálásért köszönet LezFiddler
MazsiDrazsinak 2up ért meg a többiknek akik segítetek

tzs1
Ezzel csak egyet tudok érteni! Maximálisan.

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

Tescobetyár
Én a viták miatt tettem át a fórumomat(Truck Design) egy saját oldalra ahol kizárható minden vita mert oda csak meghívással lehet bekerülni...
Jó lenne ha 1-2 dolog megváltozna az oldalon.
-Légy tapintatos
-Légy tisztelettudó
-Mûködj együtt
-Ha nem értesz egyet, konzultálj
-Ha bizonytalan vagy, kérj segítséget
-Ha távozol, légy tekintettel a többiekre hogy szívesen várjanak vissza.

Szerintem ez nem lenne nagy kérés de ez már rajtatok múlik.....Ez csak egy gondolat volt.

\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..

tzs1
Nincs mit. Tetszik és kész!

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

Tescobetyár
Köszi.....<#email>

tzs1
<#eljen><#taps>Ez nagyon tetszik! Gratula!!!!!

Tescobetyár
OMEGA Pilzno

skin:Tescobetyar

tzs1
"hazudsz,még mindíg többen vannak nállam mint nállad.Írhatsz amit akarsz.És ne tagad meg a mestereidet tolvajka. "
Helyesen: Sarkinál. Az õ fóruma, nem a tied.....

móóózes
ha csinálok egy normális fórumot, ahova nem engedem be a hülyéket, átjösztök oda fórumozni?

OK, akkor ennyi lett volna.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Narxis
Csak anyázni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!Szabad kérdezni vagy csak anyázni lehet ? <#confused>

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Emberek, miért nem tudtok már leakadni errõl a fórum dologról??? Ennek annyi értelme van, mint ha egy némát akarnál rábírni arra, hogy énekeljen...
Miki 007 itt nem az volt a probléma, hogy mások is nyitottak fórumot, mint pl Imihaver. Az egyáltalán nem baj. Nekik csak az nem tetszett, hogy Imihaver fóruma nagyon hasonló Sarkiéhoz. De ezt ti magatok döntsétek el, mivel én még nem láttam Imihaver fórumát, tehát nem mondok róla semmit. Engem csak ez az egész vita zavar, de nagyon... Úgy tesznek egyesek, mintha az életük múlna azon a francos fórumon. Legyünk már egy kicsit lazábbak, és elnézõbbek egymással, elvégre ide szórakozni jövünk, nem veszekedni.

Atikah
kussvan toldimiklós

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

sjani1995
Nálam ha kiszedem a patch-t nyoma sincs a játékban, úgy kell lennie nálad is és másnál is.

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Kicsi vagy te még ahhoz,hogy megértsd. Nem tudsz értelmes HSZ-t kicsikarni az értelmes kis fejedõl,akkor STFU és GTFO! 😉

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

dave10000
Igen de csak be van a mappába másolva de ha kitörlöm onnan a patch még ugyan úgy megmarad.

bazsa06
istenem ez ami itt folyik ez valami elképesztõ.......

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

sjani1995
Bocsi, ne telepítsd újra, szedd ki. Bocs. 😄

sjani1995
Ne szedd ki!
Ugye a C meghajtó stb..... ETS mappába kellett berakni. Egyszerûen csak rámész és törlés, semmi extra.

bela96
újra kell telepiteni az egész játékot

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

dave10000
Ha már felraktam a ptch-et akkor, hogy tudnám kiszedni ?

sjani1995
Kettõt egyszerre ne rakj be mert biztos, hogy akkor nem fog menni.

zsolt015
végre be került köszönet LezFiddler-nek, Mazsi Dazsi😄 és a többiknek aki segített

dave10000
1 kis segítség kellene.
Felraktam az 1.2-t utána az 1.3-t de amikor belépek a kamionok a menüben elmosódottak és ha elkezdenék 1 új játékot akkor betölt a feléig és utána hibát észlelve kilép. Nem tudjátok, hogy mit rontottam el ? Lehetséges, hogy kéne az 1.1 is de azt nem találom sehol.

magyarkolega01
Ilyenkor amikor veszekedtek senkinek sincs igaza ilyenkor hol van Diseldog.
Köztetek nem tud rendetrakni de ha én beszélek így egyböl kitiltanak itt senkinek sincs igaza toljátok le egymást sz... le egymást az a baj hogy ti már haverságba vagytok Diseldoggal és itt nem tílt titeket csak enyi és mielõt ezen új vitát nyitna valameikõtök én le..... nem érdekel fejezéte be ezt a gyerekes veszekedést hagyatok békén mindenkit na csak enyit akartam na joccakát:<#wave>

...:::|Supermoto is life |:::..

R420
Ok.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Miki 007
Vissza is vagy engedve

sipi37
Helyette válaszolok!😊Mert technikai okok miatt szünetel!

CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com

Miki 007
Mert technikai okok miatt zárva de mindj vissza engedlek.

R420
Am mért vagyok letiltva az oldaladon?

Miki 007
Azt felnék THX nek csufolják nem HTX nek. És majd akkor fejezembe amikor akarom!!!

melory80
Szép estét! Látom sokan igen erõsek.Ezt mért kell csinálni emberek? Fáj az igazság egyeseknek, De nem baj majd csak rájönnek, hogy még sincs igazuk.

HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63

Duguljál már el. HTX.

sjani1995
Köszi 😊
Azt nem írtam oda de mondom h lesznek rajta változtatások, inkább a póton.

Miki 007
Az igen veress kutya. Ha egyszer meg látlak akkor el temetlek aztán akkor majd figyelhetsz te nyomi fejü buzi. Jah és nézzé tükörbe....

zsolt015
valaki nem tudna nekem linkelni vagy adni egy MAN TGX asztalt? nagyon megköszöném😊

dave10000
Szép vas <#eljen>

VERESS 96
Látom balhé volt....
Szerintem Zolinak igaza van most õszintén tényleg lemásoltátok az oldalt úgy ahogyan van! Zoli neked meg hagynod kellene õket hagy csinálják úgy ahogy akarják persze ezt nem könnyû végig nézni...
Toldy Miklós te meg menjél petrencés rudat tartani nem kell keménykedni privátba úgy sem félek tõled akár mit mondasz mert tudom hogy egy kis szarfaszú nyomorék vagy 😄
na jóccakát!

magyarkolega01

...:::|Supermoto is life |:::..

sjani1995
Sziasztok! Én nem szeretek vitázni, inkább hozok pár képet a mai utamról.
Brest-Newcastle
Estefele pihi után goooo tovább

Úton

Azt hittem agyfaszt kapok ezektõl az angol utaktól, nem nekem valóak. 😄

Pótot leraktam cégnél, majd a jól megérdemelt pihenés

sipi37
Szép estét mindenkinek!<#integet2>
Nem értem egy fórum miatt miért kell ekkora vitát csapni?!Tudom a két fórum felépítése megegyezik...Aláírom azt is,hogy voltak hibáink és tanultam(unk) Zoliéktól,de azért miért kell haragudni azokra az emberekre akik elmentek a másik fórumra moderátorkodni??
Ennyit akartam csak és még csak annyit befejezõül,hogy ha gondolod Zoli akkor beszéljük meg a dolgokat!

CB:SiPi MAN TGX xlx @sipi.picturepush.com

Ne süllyedj le,mert ott meg simán lealáznak 😉

tuzfal3
Legalább pörög a topic <#idiota> De jó lenne véget vetni a vitának.

Opel Movano 2.8DTi