Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinka123
A szokásos xD Én hülye meg lesüljedtem az õ szintjükre -.-'...

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

imihaver
<#eplus2>xd

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"

OMG, mi megy itt megint...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Miki 007
Okés XD

Tinka123
Lehet jönni, de GPS el, mert még a végén nem találtok el ide xD

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

Miki 007
Nah mert ez nem volt nagy pofáju.... -.- Ha ott álnák elõted nyilván el temetnélek!!!

imihaver
szétvernélek ha ott állnék:)xd

tuzfal3
Nem kamu, de olyan mértékû kidolgozottság mint pl a post ussrnél olyan biztos nem lesz...

Opel Movano 2.8DTi

Tinka123
Hehe azért az ovodás agyiszint megvan mind1 ik õtöknél..Nem mondom nektek aztán nagy pofátok van. De mikor itt állnátok elöttem nem tom mit mondanátok.. xD

gerypapa95
ok te is dugulj !
de mostmár ti is kussolhatnátok gecyk mert anyátokat megbaszom , nem kéne balhézni mert nincs jobb dolgokat ! remélem tudjátok kikre gondolok..!

&#9733; G E R Y &#9733;

Miki 007
Nah mi van buzi geci kee mûfasz a picsádba hee ?

imihaver
értem én csak leszarom<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Tinka123
Mire való az off topic-.-'

péistike
KUSSOLJON EL MINDENKI ETS TOPIK NEM VESZEKEDJÜNK TOPIK!!!!AKI VESZEKEDNI AKAR CSINÁLJON EGY VESZEKEDÉS TOPIKOT OSZT KÉSZ VITA NINCS TOVÁBB!!!!!!!

GTS

djano
azért mert régóta ismerem azért ne pofázz nekem pöcsfej na de mostmár kusoljál be mert a fasz kivan !!!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

bela96
nyugi-bugi van hagyuk abba ezt és késsz mindenki a saját forumával torodjén és jo lessz mert már az lessz amit Gis80s irt hogy az én apukám az erõsebb meg minden

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

imihaver
Én is megismertelek, elég nagyon sajnos Djano: takarodj a fa...mba nyaldd ki a zoli seggét!

szazoltan
Tudod mit imi,ebbõl a pár sorból kiderült milyen ember is vagy valójában,amit akartam elértem.Innentõl levegõ vagy,nem teszem tönkre dog forumát,ahoz túl jó haverom.Elárultad milyen a jellemed,ennyit errõl.

Dog ezer bocsi ezért ami itt volt.

Imi mostantól levegõ vagy.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

djano
hagyuk már neked van céged senki nem dolgozik ott a fórum azt is csak másoltad!
de értelme nincs!
hazucc meg minden bajod van szánalom virágozna már botanikusok topikja lenne az ets topik

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

bela96
a kurva életbe mi a faszért kell egy kurva gecis forumon veszekedni meg hogy ki mit lop mért más nem lop baszátok meg ilyen szánalmas embereket hogy egy kurva forumon vitatkoznak.

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

Gis80s
Lassan leértek a dedó szintre...csak kérdés, hogy ki mondja ki elõrször, hogy "az én apukám az erõsebb..." <#merges2> Van értelme ennek?! (a kérdésem költõi, választ nem kérek...)

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Atikah
megmondtad a frankót

#104318: láttadmár hogy nézki?? :/

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

szazoltan
Na nézd csak" felhánytorgatod bazdmeg amit segítettél"Egy pár hszel lejebb én még nem segítettem neked most igen:)Megint hazudtál ez a szokásod.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

R420
Szánalmas vagy.

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

szazoltan
rámásoltad?egy az egyben loptad ugyanarra a potra.skin by imihaver tizenéves csicska vagy,és az is maradsz.

imihaver
Én is csalódtam benned nagyot. Az vagy te bazdmeg egy semmi a fórumoddal együtt most arra gondolsz, hogy egyszer kétszer rámásoltam a logot a pótra vagy a gépre arról meg ne is beszéljünk kiskomám, hogy téged ki ismer és hogyan mert megvan egy két embernek a véleménye rólad. Azért álljunk már le és ne tiporjunk bele mások lelkivilágába nem gondoltam volna ilyeneket rólad, hogy felhánytorgatod bazdmeg amit segítettél. Te ilyen vagy. Engem nemérdekel én befejeztem nem veszekszem de ha harc hát legyen harc! Most attól, hogy téged ismernek emberek attól nemvagy nagyobb meg attól mint attól se hogy idõsebb vagy mint én. De mindenkinek megvan a véleménye másokról. Gúnyolodj, csak nehogy majd egyszer rossz idõ jöjjön rád:). Szerintem tök gyerekes vagy mivel egy fórumon van a vita. Az a te fórumod ez meg a miénk és kész! Befejeztem nem tárgyalok többet.

szazoltan
ment a pm

djano
ami régen volt az msn cime az a freemailos? meg ami a fórumon van mert akkor felvettem!
majd privibe leirod a tied és dumálunk!köszi!

sznorbi2
Akkor valaki olyan mapot tud amiben van sok országút és kevesebb autópálya.
Azt is szívesen próbálnám ne csak mindig autópályán csináljak huzatot!

Antivirus - To protect and to serve

szazoltan
Nahát,jobban ismernek engem mint téged?hogy lehet ez?
Lehet hogy alul maradsz kis haver.Semmi vagy a lopot festéseiddel amit a nevedben adtál ki,de hopp,valaki meg buktatott?Jaj de sajnálom.Szánalmas vagy,csalódtam benned.

szazoltan
és én emlékszem is rád.Ezeken meg a pelust cserélték akkór azt azokat támadta hátba,akik tettek azért hogy tudjon valamit.Ám sarki megint van.<#wave>

imihaver
Nemigaz zoli de én nem veszekszem ha így látod akkor tanítottál NBI1513: mindenki foglalkozzon a saját fórumánál ennyi

djano
Napot!
Zoliéknak 100 szor jobb az oldala!!
nem azért mert Sarkit régóta ismerem mert amikor még õ is itt volt köztünk sg fórumon az ets topicba már akkor itt voltam amikor a kék scaniája volt meg piros régi merci meg mikor mi de az övéké akkor is jobb!

nbi1513
abban látod igazad van hogy mindenki olyan forumot csinál amit akar de ne koppintsuk már le.... Arról meg nem is beszélve hogy embereket el csalni nem szép dolog. Zoliék se hirdették magukat még Sarki se anno. Úgy voltak vele hogy úgyis aki keres rá talál és akkor majd talán megy körbe és akkor nem kell hírdetni. Enyi erõvel hirdessem én is az oldalam? Én nem csinálom mert tudom és bízok bennen hogy egyre többen fognak majd rátalálni stb... Na de hagyuk rá az offot.

szazoltan
Hazudsz mint mindíg,és lopsz is.Sok mindent tanultál tõlem tolvajka,szelektív a memóriád.

imihaver
Te nem tanítottál semmit Akela igen Soro is segített bevallom, de ez az õk dolguk meg az enyémek nem a tiéd. Na mindegy részemrõl ennyi volt te csinálod a te fórumodat én meg csinálom az enyémet ennyi. Én itt és most befejeztem.

szazoltan
Akela konvertálás,én festés.Sorolhatnám még.Jellemtelen tizenéves vagy.Nem fáj hogy 3 napon belül már a másodikat nyitod,hisz szart sem érnek<#wow3>

szazoltan
hazudsz,még mindíg többen vannak nállam mint nállad.Írhatsz amit akarsz.És ne tagad meg a mestereidet tolvajka.

imihaver
Zoli sztem mindenki oylan fórumot csin. amit akar ehhez senkinek semmi köze. Zoli neked az fáj hogy csináltam egy fórumot de én nemfogom bezárni meg az fáj neked, hogy a te fórumod csõdbe ment, így utált meg mindenki arról meg ne is beszéljünk, hogy mit tanítottatok meg mert nekem naon semmit emlékezz vissza a zmodeler tanításában akkor se segítettél. És ha már így beszélsz akkor én is úgyírok mindenki megutált titeket ti vagytok a pancserek<#crazya><#crazya><#crazya><#crazya>

gerypapa95
köszi :)

&#9733; G E R Y &#9733;

Köszi szépen kolléga...:)

szóval akkor a sok, google-s rákereséses, képek a magyar térképekrõl az mind kamu?
Köszi szépen, habár a lámpák között elhelyezkedõ hûtõrács nem krómozott, csak a "fény" esik úgy. Eredetileg fekete színû.
Nem olyan nehéz alakítgatni, igaz, meggyûlt vele a bajom. Mondjuk a Scania, meg a Daf buherálgatása könnyebben ment, mint ez, de a végeredmény a lényeg. :)

szazoltan
<#eljen>tetszik

szazoltan
Szia cimbora szép lett,én tudom mit tettél rá,hisz láttam készülõben:)<#integet2>

gerypapa95
:DD

&#9733; G E R Y &#9733;

sznorbi2
A lámpák közt pofásan néz ki a krómozott rács.
Nekem bejön a jó kis M.A.N.
Csak tudnám, hogy hogyan kell buherálni.

gerypapa95
a szutyok .. :)

&#9733; G E R Y &#9733;

sznorbi2
Egy kicsit konkrétabb segítséget?
Akkor az ami eddig meg van hol fellelhetõ?
<#szomoru1>

Kész lettem a TGX-el!!! :) Még mielõtt valaki belekötne, hogy én ezen mit csináltam, annak elõre mondom, hogy elég sok mindent javítottam rajta, meg jó pár dolgot hozzátettem, ami hiányzott róla.