Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungaro
sziasztok,nincs valakinek egy normális daf XF interior?sehol sem találok,vissza is olvastam 5oldalt!

Hivatás az Életért!

tzs1

<#hehe>

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

tzs1
Ehhe.... Most vettem észre az elsõ képen a háttérben a pótot.... <#hehe>

\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

tzs1
Köszi! Bár mat-ot még nem írtam át... 😞

Csak egy új mat kell neki.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gerypapa95
nekem túl matt fekete , színen kicsit változtass szerintem

&#9733; G E R Y &#9733;

tzs1
Hát, igazad van!
Úgyhogy inkább ezzel foglalkoztam:

A rendszámot még átírom, és mehet a bányába....
Billencsezni szántam... 😊

dave10000
No vége sikerül megcsinálni <#wink>

PttM Fa
Nem is mondta hogy õ csinálta.

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

djano
Reggelt!

CB:308-as Kis Janó&#9829;&#9829;&#9829;Monaa&#9829;&#9829;&#9829; Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

bela96
ja és bocs ha megsértetelek nem akartam de egy cég akkor a legszeb ha a fonok csinálta az egész skint nem valami idegen.

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

bela96
LACeE te ebbol mit festettél ami a céged flottájában van mert amik ott vannak annak a háromnegyed része fen van minden oldalon egy dafot szerintem te festeted meg a mant de tobbet nem hiszem.

bela96
bocsi akkor a topik eltévedtem.

yokel
Én azt mondom kérdezz bátran, hisz valóban ez 1 nyilvános fórum ami azért van amit Te is leírtál, max. nem fog senki se válaszolni, de ha mázlid van legalább 1 ember megpróbál majd segíteni Neked ill. azoknak akik szeretnének megtudni vmit a játékkal kapcsolatban... Szal ne add fel, hajrá, nyaggasd õket csak nyugodtan! <#hehe>

#104422: most az egyszer igazat adok neked abban, h teljesen felesleges nyitni egy 1000. fórumot, mikor már nem egyszer bebizonyosodott, h max. 1-2 hétig életképesek azok, ill. csak pár ember lézeng rajtuk azok többsége is csak azért regel be, h a letöltésekhez hozzáférjen (ergo senkit nem érdekel maga az oldal, csak tudjon magának tölteni cuccokat). Kivéve persze azt a pár embert akik saját maguknak hozzák létre az oldalt, és teszik fel az értelmetlenebbnél értelmetlenebb képeket, mint pl. tankolok, kiálltam, felhajtón vok, megyek az úton, parkolok az út mellett, és még sorolhatnám ezeket a röhejes beírásokkal csatolt dolgokat. Ezeknek tényleg semmi értelme, pláne, h hetekig ua. azt az egy (jó esetben) komplett szerelvényt kell nézegetni!
Mivel saját bõrödön tapasztaltad meg, h felesleges nyitni saját fórumot mert úgyis behal az egész mint pl. a huntruckers is, ezért én se látom sok értelmét ezeknek a fórumoknak, de mint tudjuk mki a saját hülyeségébõl tanul a legjobban és majd lecseng náluk is ez a dolog mikor látják, h rajtuk kívül nincs ott senki!

Engem az lepett meg ebben az egész dologbana legjobban, h a vitázók fele már nem kis 14-16 éves mikrokuki, hanem felnõtt ember és mégis úgy viselkednek mint a dedósok! Ezt nem tudom hova tenni, csak teljesen lejáratják magukat itt mki elõtt! <#wilting>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Csak ez a topik.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Laaccoo
Hello! NA akor hogy el ne aludjunk:

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB

kazai21
Hát az sg biztos nem.-.-"

Mi equipo favorito: Real Madrid

bela96
miez ki van halva az sg?

melory80
De az igasságot leírtam nem? vagy tévedek?

HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63

zsolt015
új projekt😄 most ezen dolgozom up az asztal,L-tábla meg a spoilert kcsit meg igazitotam vélemény jöhetnek

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

gerypapa95
ok csá elég elszel már te is

&#9733; G E R Y &#9733;

R420
Ezaz xD

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

de azt mond el mi a rühes kukinak kell 9 trilliárd ETS, GTS-es fórum?
Szerelmesek vagytok a játékba? Nyitási kényszeretek van? mennyetek le a spárba nyissatok ki egy sörös dobozt azt örüjjé!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sziasztok feltelepítettem a játékot,de nem akar elindulni,ha rákattintok semmi sem történik lehet hogy benne van a Gy.i.k-ben. De azt nem találtam.Elõre is köszönöm ha tudtok segíteni.
zsolt015
köszii a tiéd se lett kutya😄

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

gerypapa95
OMG sok köcsög nigger még mindig veszekszik :/

&#9733; G E R Y &#9733;

tzs1

Kinyílt a csipám???? Csak jeleztem az igazságot.... Nem lehet? Már ez is a Zolié és a tied????<#wilting>
Akkor bocsi!!!!

magyarkolega01
Hali😄
SEGITSÉG!!!!
Ki tudja használni az edit europe kódaot beírtam kijött az a szerkesztõprogi
és nem tudom hogy kell használni😞
Valaki segitsen köszi😄

...:::|Supermoto is life |:::..

bela96
estét mindenkinek grat mindenki munkájához.melory hadjuk már abba ezt a veszekedést errol a szaros forumrol .

melory80
Tzs igen kinyílt a csippád, de sarki nem volt több mint fél évíg ki vitte az oldalt?

HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63

sjani1995
Mega mix mapon nekem nem szokott semmi szaggatni, kivéve ha a visszapillantóba nézek. Amúgy én is laptopon játszok. 😄
tzs1: Nagyon szép!

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

tzs1
Ez is kész... 😊

A hátulján a fél H betût már eltüntettem.... 😊

Pethy23
Az lesz, köszi a segítséget! Kaminokat is rakosgattam be de annyira beszaggatott a játék(laptopon játszok), hogy azokat töröltem is. A mega mix-nek nincs ilyen hatása?
sjani1995
Ha bent van a patch akkor fut a mega mix map, a Post USSR csak és kizárólag akkor fut, hogyha nincs benn semmilyen patch, tehát ha azt választod akkor szedd ki.
Ha nem akarod kiszedni a patch-t akkor rakd be a mega mix mapot és meglátod, hogy az is nagyon jó. 😊

OK, azért kössz a segítséget.Viszont komolyan nem értem, hogy mire jó ez.
Itt az SG-n is van nem egy topik ahol különbözõ korú, nemû emberek tudnak egymással normális hangnemben kommunikálni, segíteni az újaknak még akkor is ha esetleg huszadszor mondják el ugyan azt.
Itt meg az ember nem mer kérdezni holott ez egy nyilvános fórum és mint ilyennek pont az lenne a feladata, hogy az emberek beszélgessenek és segítsék egymást.

Szóval kössz szépen mégegyszer, csók a családnak 😉

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

rasszista!!<#wilting><#lama><#kocsog>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Pethy23
Ha az 1.3-ah hun verzió van fent akkor Post USSR 1.4 vagy a mega mix-et ajánlod?
dave10000
Még régebben kaptam kölcsön szóval ha letörlöm akkor már nem tudom felrakni megint.

sjani1995
Sziasztok!
Ha fel szeretnéd tenni a patch-t akkor szerintem a mega mix mapot használd. Ha nem annyira fontos számodra akkor a Post USSR 1.4 Full típusú mapot nagyon sokan szeretik, ezt tudom ajánlani. A kamionok valós márkáira pedig ott a Real Logos mod ami szerintem kompatibilis a mappal. 😊
Dave: Ha letöltött játékod van akkor szerintem tedd újra az egészet, õõõ ha nem akkor is. 😉

gerypapa95
ok csá

&#9733; G E R Y &#9733;

yokel
Sztem jobb ha külföldi fórumokon kérsz segítséget (ha tudsz pl. angolul), ott elõbb fogsz választ kapni mint itt, mert itt sajna ez a színvonal! <#wilting> <#shakehead>
A fórum címek ott vannak a banner 7. pontjába, kivéve az utolsót!
Hogy került az megint oda?! <#nemtudom>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

russh12
zsíír lett 😄 tetszik nagyon 😄 am meg nincsmit 😄

mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php

nbi1513
Szevasz Tescobetyár. Jó látni téged 😊 Szép lett az OMEGA Pilzno szerelvényed 😊

Pethy23
Végül ezt raktam fel, az lenne a kérdésem hogy melyik a legjobb patch-mod a játékhoz ami mondjuk a noname kamionokat, szállítmányokat cseréli le ismertek márkákra?
dave10000
Kitöröltem a patch-et a mappából de nem történt változás.

Pethy23
Euro Truck - German Truck vagy U.K Truck szimulátor a legélvezetesebb szerintetek? Valamelyiknek neki kezdenék de mostanában ez a 3. népszerû leginkább.
Helló!
Nekem egy olyan problémám van a játékkal, hogy a fõmenü jó, de mikor a játék indul, fekete képernyõt meg itt-ott szürke foltokat mutat. A videokártya driverjével van gond, vagy a játékkal? Videokártya típusa: NVidia Geforce4 Ti 4200 with AGP8X, 128 MB.

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

papi08
Ez reklám....

13 éve itt. Szép idő.

janika1344

SCANIA R500 V8 Kamion szív,kamion lélek,kamionosnak születtem!!

Hali!

Ez merre található és hogyan lehet bejutni oda? 😉

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"