Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatás az Életért!
<#hehe>#hehe>
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Úgyhogy inkább ezzel foglalkoztam:
A rendszámot még átírom, és mehet a bányába....
Billencsezni szántam... 😊
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
#104422: most az egyszer igazat adok neked abban, h teljesen felesleges nyitni egy 1000. fórumot, mikor már nem egyszer bebizonyosodott, h max. 1-2 hétig életképesek azok, ill. csak pár ember lézeng rajtuk azok többsége is csak azért regel be, h a letöltésekhez hozzáférjen (ergo senkit nem érdekel maga az oldal, csak tudjon magának tölteni cuccokat). Kivéve persze azt a pár embert akik saját maguknak hozzák létre az oldalt, és teszik fel az értelmetlenebbnél értelmetlenebb képeket, mint pl. tankolok, kiálltam, felhajtón vok, megyek az úton, parkolok az út mellett, és még sorolhatnám ezeket a röhejes beírásokkal csatolt dolgokat. Ezeknek tényleg semmi értelme, pláne, h hetekig ua. azt az egy (jó esetben) komplett szerelvényt kell nézegetni!
Mivel saját bõrödön tapasztaltad meg, h felesleges nyitni saját fórumot mert úgyis behal az egész mint pl. a huntruckers is, ezért én se látom sok értelmét ezeknek a fórumoknak, de mint tudjuk mki a saját hülyeségébõl tanul a legjobban és majd lecseng náluk is ez a dolog mikor látják, h rajtuk kívül nincs ott senki!
Engem az lepett meg ebben az egész dologbana legjobban, h a vitázók fele már nem kis 14-16 éves mikrokuki, hanem felnõtt ember és mégis úgy viselkednek mint a dedósok! Ezt nem tudom hova tenni, csak teljesen lejáratják magukat itt mki elõtt! <#wilting>#wilting>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
vélemény jöhetnekTáncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Szerelmesek vagytok a játékba? Nyitási kényszeretek van? mennyetek le a spárba nyissatok ki egy sörös dobozt azt örüjjé!!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Kinyílt a csipám???? Csak jeleztem az igazságot.... Nem lehet? Már ez is a Zolié és a tied????<#wilting>#wilting>
Akkor bocsi!!!!
SEGITSÉG!!!!
Ki tudja használni az edit europe kódaot beírtam kijött az a szerkesztõprogi
és nem tudom hogy kell használni😞
Valaki segitsen köszi😄
...:::|Supermoto is life |:::..
HTDT TEAM:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63
tzs1: Nagyon szép!
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
A hátulján a fél H betût már eltüntettem.... 😊
Ha nem akarod kiszedni a patch-t akkor rakd be a mega mix mapot és meglátod, hogy az is nagyon jó. 😊
Itt az SG-n is van nem egy topik ahol különbözõ korú, nemû emberek tudnak egymással normális hangnemben kommunikálni, segíteni az újaknak még akkor is ha esetleg huszadszor mondják el ugyan azt.
Itt meg az ember nem mer kérdezni holott ez egy nyilvános fórum és mint ilyennek pont az lenne a feladata, hogy az emberek beszélgessenek és segítsék egymást.
Szóval kössz szépen mégegyszer, csók a családnak 😉
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Ha fel szeretnéd tenni a patch-t akkor szerintem a mega mix mapot használd. Ha nem annyira fontos számodra akkor a Post USSR 1.4 Full típusú mapot nagyon sokan szeretik, ezt tudom ajánlani. A kamionok valós márkáira pedig ott a Real Logos mod ami szerintem kompatibilis a mappal. 😊
Dave: Ha letöltött játékod van akkor szerintem tedd újra az egészet, õõõ ha nem akkor is. 😉
A fórum címek ott vannak a banner 7. pontjába, kivéve az utolsót!
Hogy került az megint oda?! <#nemtudom>#nemtudom>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
Nekem egy olyan problémám van a játékkal, hogy a fõmenü jó, de mikor a játék indul, fekete képernyõt meg itt-ott szürke foltokat mutat. A videokártya driverjével van gond, vagy a játékkal? Videokártya típusa: NVidia Geforce4 Ti 4200 with AGP8X, 128 MB.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Ez merre található és hogyan lehet bejutni oda? 😉
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"