Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#106549: Ez is fasza! <#eljen>#eljen>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Kapott egy lámpa texet ma csak erre futotta😄

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ez segíthet Falkon!
Sötét objektum probléma
#106523: Köszi Bullseye, igen lehet vele szórakozni!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
LETÖLTÉS (Sendspace.pl)
Sajna nagyon esetleges, hogy elindul-e a letöltés, lehet, hogy többször kell próbálkozni, de másik linket nem találtam.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
Köszi a tippeket, ötleteket.
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
valaki be tud linkelni egy alap MAN TGA 18.410-et, amit lehet szerkeszteni?
én sehol nem találok
köszi elõre is
Rendszámot, lámpatextúrát meg egy másik gépbõl át lehet rakni.
Még egy észrevétel, ha megengeditek: fülke elég sötét (tudom, alapban ilyen zmodeler-ben), semmi garanciám nincs rá, hogy esetetekben jó lesz, de egy próbát megér, íme egy mat érték:
"material : "eut.dif_spec.add.env.fx" {
texture<0>0> : "xxxxxxxxxx.tobj"
texture<1>1> : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 0.8 , 0.8 , 0.8 }
diffuse : { 0.8 , 0.8 , 0.8 }
specular : { 0.4 , 0.4 , 0.4 }
shininess : 100
tint : { 1 , 1 , 1 }
env_factor : { 0.5 , 0.5 , 0.5 }
}
"
Köszi Bullseys!
Még van rajta mit alakítani: a legfontosabb kéne a tanktakaróra egy V8-as felirat.
A magasságjelzõ ledeket szép kör alakra kell megcsinálni, a ködlámpát 4 ledesre.
Akkor kell még rá egy rendszám , lámpa textúra.
Sajnos én nem értek a zmodihoz, ezért ezt mind Tökitõl "várom el"! 😄
Ha értenék , mennyit tudnék neki segíteni..... 😞
Alakul, jó gép. <#eljen>#eljen>
#106454: brutális lesz, elismerésem, sok türelem kellett hozzá. <#taps>#taps>
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Igen Laco arra gondoltam, eddig nem hallottam róla rosszat.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Akkor a lengyel map lesz a következõ Erre gondolsz ugye?
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Laco: Én a mega mix mapon mentem most a lengyel mapon fogok, szokták ajánlani a Post ussr 1.4-et van még a virtual com-os csak h a legismertebbeket említsem
sztem próbáld ki vagy az ussr-t vagy a lengyel-t

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Még alakul!
Szerk.: Töki!
Aki gondolja nézzen be.
http://kszlt.forumx.hu
Új ruhában a K.Sz.L.t.
...::: Jungelharcos :::... ...:: Volvo FH 16 ::... My sport is transport!
Am estét!
Zoli, szép a géped!!!<#taps>#taps>
Bár csodálkoznék, ha nem lenne az...
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Tehát további munkáim és képeimitt
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.