Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
gyönyörû let!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Gyönyörû munka! <#worship>#worship>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Kicsit festegettem én is,íme.
truck skin by szazoltan,trailler skin by tescobetyár barátom,köszönöm neki.
Katt a képre.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
#106586 : köszi
★ G E R Y ★
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
What is the name of the map?
<#hehe>#hehe> (Bocs,csak bántotta a szemem 😄 )
<#dumcsi>#dumcsi>
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Az igazi (nem copy) mint pl: sorolhatnám
Jelentkezõket várok szabályzatot légyszíves olvassátok el 😊
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Így mûxik... 😊
Cégem:Sc-TransAki akar jöhet saját kamionnal mehet, a többi dolgot pedig elolvashatja a Cég bemutatóba.Várom a jelentkezõket.<#vigyor3>#vigyor3>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Szép lett gart hozzá😊
#106565- neked is grat tomikah szép lesz a scániád tetszik mind 2-😊ké
meg tudjátok mondani, hogy h. tudok( vagy mivel) úgy képet csinál, hogy a zmodeler látszódik és amit éppen szerkesztek?
bocsi, nem tudtam jobban megfogalmazni
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Hozok én is egy képet az új gépemrõl!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/