Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit festegettem,további képeim,munkáim [url=
]itt
Gratulálok mindenkinek a munkájához,és a képekért amit a játékból rakott.
További szép napot minden fórumozónak.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mért van az amikor szerkesztem a játékban a mappot lefagy a mentésnél???
Lécci segítsetek????
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
A ZModeleren melyik fájlokat lehet szerkeszteni?(PL😛MG,,,,)
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
Oldal:Sc-Trans
Mindenkinek nagyon szép a gépe kimondottan a Cb Fõnöké
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Szép a gép.
Ennak belinkelnéd az alapmodelljét.
Elõre is kösz.
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
Hétfõn indulás Münchenbe.<#email>#email>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Hazaugrottam a hétvégére leakasztottam a pótot a telepen
Hazafele beugrottam még kajáért
Otthon a gép 😄
#106473 Nagyon fasza gépezet nekem teccik csak így tovább😄<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Nem éppen szimulátor de oldtimer autók tömkelegét használhatod a Mafia-ban.
Ha még nem ismered akkor próbáld ki, ( érdemes! ) ha viszont igen akkor "tekintse ezt az üzenetet tárgytalannak!"
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Kicsit elszórakozgattam a géppel de megérte már csak az R730-as logó kell és szép lesz.Vélemények jöhetnek!

@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Arra már mind1 mit töltesz le,az a kártya már egy õskövület. Soha nem fog normálisan futni az ETS azon a kártyán.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Tudom hogy nagy kérés, és nem szeretitek az ilyet, de ennek:
a fülkéjét le kellene cserélni egy Volvo fülkére. Van egy igen szép kamionmentõrõl képem, azt szeretném megcsinálni, de a Zmodihoz kuka vagyok... 😞
Segítene valaki?
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
#106466: bárcsak így tudnék rajzolni! Az alaphoz képest sok mindent kellett hozzá modellezni, ezért is görcsölök ilyen sokáig.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Nagyon szép!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Hamar meglett a gazdája!
A pót már nem új darab és módosított. ( Már fogalmam sincs, hogy kinek lett módosítva ) Ennél fogva sajna privát jellegû!
Kerestem az eredetiét de nem tudom, hogy hol lehetne megtalálni.
De azt a Frigoservices pótkocsit messzirõl kiszurtam 😄
Ha nem privát akkor áttudnád nekem küldeni priviben? köszöntem: )!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Reszelni való van rajta sok, idõm meg annál kevesebb. Apránként csinálgatom, építem-szépítem ahogy idõm engedi. Egyszer majd csak meg lesz.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Múltkor volt épp eszemben,hogy mintha te csináltad volna ezt a spiderman-es Volvot,csak nagyon eltûntél vele....<#circling>#circling>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep