Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud linkelni egy hûtõs pótot, amire cégenként külön tudok skint készíteni és az AI-k is húzzák, tehát megtalálható lesz a forgalomban is?
Megköszönném
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
Jamaica a Jamaicaiaké.
A 106235-ben lévõ pótkocsira akarok egy GB-s skint rárakni, de az elején elakadtam és nem tudok továbblépni.
Miért van az, hogy a hátulján a egy karéjban fehér marad??? Akárhol próbálkozok, ott mindíg fehér marad.
Itt
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Nem akarok tolakodó lenni, ha neked nem jó, akkor sem csinálok belõle semmi problémát.
Vagy ha az nem jó, akkor valami megoldás?
Ismét lenne egy problémám: Van egy hûtõs pótom, átskineztem, minden cégnek külön skine van (pl.: EuroAcres = Europeflyer, EuroGoodies = Gebrüder Weiss stb.). Sikerült is betenni a játékba, ha én szállítok, akkor tökéletesen mûködik, megjelenik a modolt pót és rajta a skin is, de a forgalomban egyetlen AI sem húz hûtõs pótot.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy megoldható-e valahogy, hogy az AI húzzon hûtõs pótot, azt amit skineztem?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com
#106637: ahogy Ts4ba is mondja, van némi diszharmónia a szerelvényben, másfelõl sikerült egyetlen rövid mondatban három helyesírási hibát is összehozni.
Nem bántásból mondom, meg ne haragudj, csak szúrta a szemem...
CB: Kis Lámpás Jimy
Tudom nemm ijen de nekem teccik 😄

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Bela96 barátom nyitott egy céget, és megkért, hogy tegyem közzé. Tehát, ha valaki szeretne jelentkezni a vállalatba, akkor a fent található linken megteheti. További kellemes estét minden kedves fórumozónak. 😊
...DREAM TEAM...
Hozok pár képet habár nem volna elég egy hsz de majd szép apródon ként 😉
Napokban készült ez a skin. Dunca Expeditii S.A. (elsõ úgymond komolyabb skinem) :
És a szeretett Volvom:
És az alakuló cégemnek a gépeit mutatom:
(vannak még képeim csak 1 hsz-be nem férne bele. Katt a képre hogy nagyobb és jobb legyenek). Komik jöhetnek mindre...
Rohadt régen játszottam ETS-t, mert régen belepakoltam és arra emlékeztem, hogy patchelni kell. Nade ilyen az én formám.
Mellesleg gerypapa95 #106624-es hozzászólásához annyit hozzáfûznék, hogy korántsem olyan jó játék a GTS, mint amennyire állítják. Legalábbis nekem nem tetszik, bár ízlések és pofonok. Én inkább maradok az ETS-nél.
gery bácsi rosszalkodtál? <#idiota>#idiota>
Nagyon szép lett Lez Fiddler grat!
Am meg csá
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
FAIL
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amugy IQ szinthez mérten fogja fel mindenki a dolgokat ; )
Még valami a linked nagyon nem mûködik :L<#gonosz1>#gonosz1><#idiota>#idiota>
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Gerypapának igaza van...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
1. alig etsezik már valaki mert a gts jobb !
2. aki még most is játszik biztos nem fog hozzátok menni a céghez !
3. azért mert nenus ( kcsg ) nincs itt attól még nem kéne reklám topicot csinálni
★ G E R Y ★
Úgy van, ahogy Diesel Dog mondja, a Post USSR Mod minden verziója, és azok összes "leszármazottja" (van jópár map, ami erre épül) csak az 1.0-ás verziójú játékkal mûködik.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Nyugi , egyszer bõven elég volt.
(Egy kis helyesírásra figyelj)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
feltételek: EuroTruckSimulátor meg van az illetönek
AZONALI KEZDÉS !!!
http://europeflyer.forumx.hu
+ ETS Mega MIX map de az nemfontos mert fent van az oldalon és onan is lebirjátok szedni
FONTOS ! AZONAL FELVÉTEL
feltételek: EuroTruckSimulátor meg van az illetönek
AZONALI KEZDÉS !!!
Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Feltelepítettem a MAGYAR nyelvû (tört)Euro Truck Simulator-t, valamint megpatcheltem az 1.3-as patchel, majd utánna belemásoltam a Post USSR 1.4-es MAP-ot a mod mappába, semmi mást nem tettem be, de amint elindítom az új játékot a töltés 3/4-énél kidob hibaüzenettel. Miért van ez?
Köszi a válaszokat!
The Truck Is My Life

Nem tökéletes, nem is lesz az de próbálkozom.
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)