Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Napközis
Megint pofátlankodok.

Valaki tud linkelni egy hûtõs pótot, amire cégenként külön tudok skint készíteni és az AI-k is húzzák, tehát megtalálható lesz a forgalomban is?

Megköszönném

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

kislancos
magyar az atól hogy a sárga csík bennevan a pótba már lassan mindenhol kötelezõ..

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!

Valaki tudna nekem mondani 1 címet ahonnan tudok letölteni pályákat pls valaki köszii elõre is :devil
Prémium driver
ez jólnézki csak ne román waberer's legyen hanem magyar<#vigyor3>

Jamaica a Jamaicaiaké.

Napközis
Egyébként lenne egy másik kérdésem is.

A 106235-ben lévõ pótkocsira akarok egy GB-s skint rárakni, de az elején elakadtam és nem tudok továbblépni.

Miért van az, hogy a hátulján a egy karéjban fehér marad??? Akárhol próbálkozok, ott mindíg fehér marad.

Itt

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

sjani1995
Nem pont h annak nem szabd benn lennie, ha azt akrod h húzza, nálam így múködik. 😉

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Napközis
Esetleg, ha tudnál rám szánni 10 percet, mondjuk MSN-en és megnéznéd, azt megköszönném.

Nem akarok tolakodó lenni, ha neked nem jó, akkor sem csinálok belõle semmi problémát.

Elvben jónak kellene lennie... AI-k között is cserélnie kell egy bizonyos pótot...
Napközis
Aham. A definitonban van egy "reefer_trafic.sii" Az nem jó?

Vagy ha az nem jó, akkor valami megoldás?

Kellene a póthoz egy traffic storage tudtommal, és akkor megjelenne az AI között is...
Napközis
Sziasztok, jó reggelt!

Ismét lenne egy problémám: Van egy hûtõs pótom, átskineztem, minden cégnek külön skine van (pl.: EuroAcres = Europeflyer, EuroGoodies = Gebrüder Weiss stb.). Sikerült is betenni a játékba, ha én szállítok, akkor tökéletesen mûködik, megjelenik a modolt pót és rajta a skin is, de a forgalomban egyetlen AI sem húz hûtõs pótot.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy megoldható-e valahogy, hogy az AI húzzon hûtõs pótot, azt amit skineztem?

A válaszokat elõre is köszönöm!

a mega mix map 1.3 nekem kifagy uj játék kezdése közben.az alapjáték lehet a gond vagy a map??
Ez igen! Nem gyenge..<#wow1><#eljen>

Renault Trucks & DAF & Iveco dani117.picturepush.com

bullseye9
Jó reggelt, topic.

#106637: ahogy Ts4ba is mondja, van némi diszharmónia a szerelvényben, másfelõl sikerült egyetlen rövid mondatban három helyesírási hibát is összehozni.
Nem bántásból mondom, meg ne haragudj, csak szúrta a szemem...

Scania logo mit keres a póton, ha Volvo húzza???

CB: Kis Lámpás Jimy

EuropeFlyer 😄

Tudom nemm ijen de nekem teccik 😄

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

Cég
Bela96 barátom nyitott egy céget, és megkért, hogy tegyem közzé. Tehát, ha valaki szeretne jelentkezni a vállalatba, akkor a fent található linken megteheti. További kellemes estét minden kedves fórumozónak. 😊

nbi1513
oh tényleg. el is feledkeztem a JPG-rõl..... Teljesen kimenta fejembõl 😊 Majd legközelebb figyelek rá... És köszönöm a dícséretet 😊

Tomikahh
Egy másik Wabis gép..

Subaru Impreza & Hummer

wanlo
Hy,jó látni a régi emberkéket csak vedd figyelembe a :"A nem JPG kiterjesztésü és 800x600-as képfelbontásnál nagyobb képeknek a hozzászólását törlöm!" kérést amit a HG kért mindenkitõl(Igaz már régen láttam,hogy aktív lenne.)Független szép munkák.

...DREAM TEAM...

nbi1513
Szép jó estét. Rég jártam itt meg kell hogy mondjam 😄 Jó lett a banner grat vajo 😄
Hozok pár képet habár nem volna elég egy hsz de majd szép apródon ként 😉
Napokban készült ez a skin. Dunca Expeditii S.A. (elsõ úgymond komolyabb skinem) :

És a szeretett Volvom:

És az alakuló cégemnek a gépeit mutatom:

(vannak még képeim csak 1 hsz-be nem férne bele. Katt a képre hogy nagyobb és jobb legyenek). Komik jöhetnek mindre...

Napközis
Köszönöm a válaszokat Diesel Dog és bullseye 9.

Rohadt régen játszottam ETS-t, mert régen belepakoltam és arra emlékeztem, hogy patchelni kell. Nade ilyen az én formám.

Mellesleg gerypapa95 #106624-es hozzászólásához annyit hozzáfûznék, hogy korántsem olyan jó játék a GTS, mint amennyire állítják. Legalábbis nekem nem tetszik, bár ízlések és pofonok. Én inkább maradok az ETS-nél.

gerypapa95
elnézték a házszámot , 2x is 😄 :/

&#9733; G E R Y &#9733;

sjani1995
Még mindig ez a céges fasság b+! <#wilting>

gery bácsi rosszalkodtál? <#idiota>

Nagyon szép lett Lez Fiddler grat!

Am meg csá

Rise FM  Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.

Még csak a link sem jó te szerencsétlen! :L

FAIL

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tinka123
Jót röhögtél látom, pedig ez kibaszottul nem vicces!
Amugy IQ szinthez mérten fogja fel mindenki a dolgokat ; )
Még valami a linked nagyon nem mûködik :L<#gonosz1><#idiota>

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

hahahhahaaaaaaaa.....
Menjetek már innen a pi**ába....
Gerypapának igaza van...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gerypapa95
duguljatok már el ezzel a céges szarsággal !

1. alig etsezik már valaki mert a gts jobb !
2. aki még most is játszik biztos nem fog hozzátok menni a céghez !
3. azért mert nenus ( kcsg ) nincs itt attól még nem kéne reklám topicot csinálni

&#9733; G E R Y &#9733;

Szevasztok söfõröket keresek az új cégemhez !!

PareMax Kft
bullseye9
Szép napot.
Úgy van, ahogy Diesel Dog mondja, a Post USSR Mod minden verziója, és azok összes "leszármazottja" (van jópár map, ami erre épül) csak az 1.0-ás verziójú játékkal mûködik.

Fagyas Trans
Europe flyernek el loptad a nevét? :C Pedig az szép cég erre ilyen... inkább nem szólok semmit!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Falkon
Jó elég!
Nyugi , egyszer bõven elég volt.
(Egy kis helyesírásra figyelj)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Kamion soföröket keresek azonali kezdéssel !!
feltételek: EuroTruckSimulátor meg van az illetönek

AZONALI KEZDÉS !!!

http://europeflyer.forumx.hu
+ ETS Mega MIX map de az nemfontos mert fent van az oldalon és onan is lebirjátok szedni

FONTOS ! AZONAL FELVÉTEL

Kamion soföröket keresek azonali kezdéssel !!
feltételek: EuroTruckSimulátor meg van az illetönek

AZONALI KEZDÉS !!!

Szevasztok söfõröket keresek az új cégemhez: www.paremax.sokoldal.biz
Üdv. Amennyire idõm engedte szétnéztem, de nem találtam: hol tudom leszedni a patch(eke)t? Köszi.

Nem tanácsos rosszban lenni a nőkkel... náluk van az összes pina.

bazsa06
Nagyon szép lett!!!<#eljen>

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Feltételezem hogy a patch bekavar a mapnak, anno nálam is volt egy ilyen probléma evvel a játékkal és pont ugyanevvel a moddal, aztán levakartam a patch-et és utána ment a map is... ergo szedd le a javítást és sak simán 1.0-ás játékhoz pakold be a Post USSR 1.4-esmodot...
Napközis
Hello.
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Feltelepítettem a MAGYAR nyelvû (tört)Euro Truck Simulator-t, valamint megpatcheltem az 1.3-as patchel, majd utánna belemásoltam a Post USSR 1.4-es MAP-ot a mod mappába, semmi mást nem tettem be, de amint elindítom az új játékot a töltés 3/4-énél kidob hibaüzenettel. Miért van ez?

Köszi a válaszokat!

luspaydavid
Üdv régen jártam itt.milyen mapok vannak és hol szedhetö le?
Soför felvétel !!!

Rohatt utat csinálták azt be tereltek erre 😞

SZIASZTOK SOFÖRÖKET KERESEK A CÉGEMHEZ !!! Akit érdekel jöjjön fel regisztráljon és jelentkezzen.

LezFiddler
Köszönöm szépen neked és a többieknek is!
Nem tökéletes, nem is lesz az de próbálkozom.

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!

gerypapa95
link ? 😊

&#9733; G E R Y &#9733;

Hali ezt valaki átkonvertálna nekem ETS-be megköszöném lécci írjon privit
Nagyon jó kis gép!<#eljen><#smile>

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)