Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Hivatás az Életért!
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
A gépért 1000köszönet Májkípapinak.
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
Ott hol pakolászok és lekaptam a potot.(javítva lesz)
A táltos<#hawaii>#hawaii>
A telepen<#nezze>#nezze><#phone>#phone>
Bocs a sok képért.
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania
Valaki betudná nekem linkelni Ákos Iveco-ját?Köszi<#worship>#worship>
к.ιηтнуα.
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok

AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Már rég hoztam képet.<#vigyor5>#vigyor5>
Megvan a pótkocsi is!
(Az alapmodell RS & Kisbrekusz mûve) Kisebb módosítások: lekerült a hátsó sárvédõ, továbbá új skint és matot kapott az alváz, valamint a lámpa.
A segítségért köszönet Ferinek! <#wink>#wink>
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Hivatás az Életért!
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
koppi2 mondtad hogy csinálsz rudis gépet ha rárakod az oldalára a logót majd javítsd 😄
mtz 44 ha zsaruk sem kellenek akkor a configba keresel egy iylen sort
uset g_police és itt az 1 et 0 ra irod mentés és mehetsz játszani!
gyorshajtásban gazdag napot kívánok xD
ott mész kattingatsz míg nem találsz egy oylan mappát hogy definition ott abban lesz egy sii fájl társitod a word padhez megnyilik a harmadik sorban(asszem) van egy oylan hogy price és ott van az ár pl: 486000 azt átirod tetszõlegesre és elmented le okézod total commanderrel és már olcsóbb a géped 😄
uset g_console "0"
uset g_developer "0"
Át írod erre:
uset g_console "1"
uset g_developer "1"
be lépsz a játékba kezdesz egy játékot,vagy be töltöd a már mentett mentésedet nyomsz egy 0-át és be írod,hogy cheat money és 500.000-el már is gazdagabb lettél!
Hivatás az Életért!
elmented bemész a játékba nyomsz egy 0 át azt anullát ami az esc gomb alatt van (xD )
beirod szépen hogy cheat monez és 500 000 € val gazdakodsz
kb ennyi asszem így mûködik próbáld ki
Hivatás az Életért!
hol/hogy tudom megvátoztatni a kamionok árát?
vagy hogy tudok több pénzt csinálni?
valameik rende forumozo ossza meg már velem😄.
elõre is köszönöm.<#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>
sajna nincs tample csak sötétbe tapogatózok xD
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!