Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bosch By Kamil.
Kommentár jöhet.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH
Tomikahh:Ez nem igaz!
Kisláncos:Köszi!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
Szerintem szép csak van egy nagy hibája sajnos szóval szinte használhatatlan 😞

CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
#107334: Köszönjük 😉<#worship>#worship>
#107312: szép szerelvény 😊
#107302: Szép és egyre szebb lesz 😊
#107297: Nagyon szép Man 😛 Gyönyörû 😊
(az alapjai egyébként ETS-es gépek, az alvázat, interiort Pszemek&Dadus, a fülkét meg a többit pedig Conte&Donatdrive nevû emberkék ügyködték össze, ha jól tudom)

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Szép lett mindenki gépje
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Interior Update.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Grat!<#eljen>#eljen>
Vélemények jöhetnek!
#107331: ETS verzióról nem tudok, én is a GTS verzióból alakítottam át.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Az alapmodellrõl kaphatok egy linket ami ETS-es verzió?
tanker: .scs-t raktál be a mod-ba?
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Köszi Blum de befejeztem!
A mai naptól kevesebb szabadidõd lesz!
Így tovább!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Kapott az oldaltakaróra egy lécet.
Eddigi készítõk:
-Játékba rakás:Blum
Bosch Fényszóró:Kamil
Oldaltakaró,léc:Kolus93
Egyéb módosítások:Én

Ezt a DAF-et, hogy kell belerakni a játékba?Mert ha simán a mod mappába rakom akkor nem cseréli ki 1ik kamionra se....
1. Veled nem csináltatnám meg(Blum gecijó munkát végzett mai napig tartozok neki ezért)
2. Gondolom 3000km nél kifagy amit te csinálsz 😄 Szval üljél el...Megengedem ; D
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
<#levele>#levele>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
<#mf2>#mf2>Vagy ha még valaki szépen kéri!!!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
tanker: Gondoltam, h wabi pótot wabis géppel szeretnél húzni.... : ) am szívesen
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep