Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
www.szobi.picturepush.com
nekem 1.0-ás játék van, lehet jhogy a patch-el van valami baja:S
eléggé sok módnak van azzal baja...
1.3-as Patch van rajta, ja és az intit se tölti be, ugyanolyan gyári a kamion intije....
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nézd át ezeket, nincs e benne helysírási hiba esetleg ezeknek a mat-jait nézd meg, hogy ott nincs e valami probléma!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1191504504&no=107534
valaki erre tudna válasz adni?
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!
"Tanyán megraktak"
Na, ezért kell vigyázni a parasztokkal!
Szép autó!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Szobi30:11
Immigrants:2
R420:9
djano:2
Luspy:2
Veress96:1
Gerypapa tudomásom szerint nem is jelöltette magát!
#107624:itt a link😊
és mindenkinek köszönöm aki rám szavazott!!!😊
Berlin-Riga
Már lengyeleknél
Éjszaka átnéztem a szerelvényt
Rámpán
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
õ érettnek tûnik..
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
+ Luspy
+ Luspy
+ Luspy <#idiota>#idiota>
Nos én azt kérem hogy rám az szavazzon aki szerint én jó lennék Házigazdának, nem pedig azért mert jóba van vele vagy hasonló. Igazából csak a kíváncsiság miatt jelentkeztem én Hg-nak és én a fórum gyorsabb betöltésén és "otthonosabbá" tételén dolgoznék. ETS-hez GTS-hez értek valamennyit, Zmodhoz már nem annyira skinezésben én vagyok a király és nem szeretem ha a turisták össze keverik Budapestet Salgótarjánnal. 😄
The Truck Is My Life
к.ιηтнуα.
+ Luspynak
(már szavaztam tegnap, de visszaolvastam és láttam h ma indult)
Ma már nem, de hnap hozok képeket a mait útról
Elõre és köszi
Ja és valaki nem tud 1 Waberer's-es pótot ami jó 1 DAF XF-re?
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com
к.ιηтнуα.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Immigrants:2
R420(én):10
Luspy:2
Djano:3
Veress96:1
Gerypapa:1
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Köszönöm szépen annak aki segít!