Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Cargobull:neked is leírom, 2re nem lehet szavazni, vagy az egyik, vagy érvénytelen lesz a szavazatod!
www.szobi.picturepush.com
Meg 1 Szép kidolgozott (világos színû kárpittal ha lehet) DAF XF belsõt?😄
Szobi:6
Imi:1
R420:2
djano:2
Luspy:1
de ebben bennevan a másik topikból is szavazatok...majd jó lenne ha átjönnének ide, hogy egy topikban legyen az összes szavazat sztem, áttekinthetõbb!
de azért számold át am te is meg még aki akarja, hogy biztosan ennyi e!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
és am most, hogy megnéztem azt a topicot is észrevettem, hogy Immigrants-nak is van egy szavazata!
szóval kérd meg õket, hogy szavazzanak rád újra...vagy majd rájönnek maguktól 😄
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Szobi30:5
Immigrants:0
R420:1
Djano:1
Luspy:0
de azért számolja meg más is, lehet, hogy elszámoltam!
és köszönöm mindenkinek aki eddig rám szavazott és azoknak is akik rám fognak még!
Ricsi234:döntsd el mert eddig a te szavazatod érvénytelen! írj le egy nevet, vagy nem lesz számításba véve a szavazatod!
Asus M4A785T-M|AMD Phenom II 965 X4 AM3 BE 3,4GHz|KINGSTON HyperX 2x2048Mb DDR3 1600Mhz|ASUS EAH6870 1GB|Chieftech 550W @ punky.picturepush.com
Ja meg új pót😊
+ Szobi30
к.ιηтнуα.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
mind kettõ jó (MSN-es haverom)mert többet nem tudok róluk meg õk se rólam xD
akkor legyen Luspy!Bocs R420
Legszívesebben raknék mindenkire, de......... Tökivel haverok vagyunk egy ideje , úgyhogy az én választásom Töki!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Ha nem is naponta de kétnaponta biztos de általában minden nap fel szoktam nézni!
Az még megér egy próbát ha az újratelepítés elõtt csinálsz egy rendszer takarítást, hátha valahol bennmarad valami!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Ha emlékeim nem csalnak akkor a patch-eket elõször be kell másolni a játék gyökerébe és onnan indítani!
Neked már be van másolva ha jól értelmezem, indítsd el a telepítését onnan!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!