Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit VOLVO FH12 460 kiadott tartály pótot az a baj vele hogy nekem az egész egy fehér piros matt a pót és szerintetek az lehet a hibája hogy én 1.0 án megyek és valami az zavarja?
köszi a választ
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
most lesz mit töltögetni<#vigyor2>#vigyor2>
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
vki meg tudja mondani h a zmodba a szúrót h tudom meg csinálni h helyzetjelzön ien kör alakú fényt adjon mert én nem tudom ennek a fénynek a nevét és aki tudja az jo lenne ha meg mondaná😊😛 köszi elöre is😊
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
mondjatok egy mondatot a hajóval és a békával! Békapod a fa*** hajó-hanemjó! xD http://trucksimportal.xooit.org/index.php
kislendület:válasz erre gombot használd légyszíves!😊
Tomikahh: fasza<#eljen>#eljen>
www.szobi.picturepush.com
Valaki tud linkelni egy olyan oldalt ahonnan mapokat lehet letölteni... (elsõsorban Magyarország😊 )
(kerestem eddig is de 10-bõl 10 nem mûködött vagy nem lehetett letölteni)
elõre is kösz
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Minek neked évtábla?
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Nem egy bonyolult játék. Kezded a játékot egy általad kiválasztott országban ahol 2-3 városba tudsz szállítani.
( Ha egy kisebb országot választottál akkor automatikusan "kapsz" hozzá egy mellette lévõ másik országot is! )
100 000 euróval gazdálkodhatsz, vagyis ennyi pénzbõl kell megvenned az elsõ autódat. ( Ez az autó egy igen gyengécske "C" osztályú szerkezet lesz valamely fajtából: Scania, Mercedes, Renault, Volvo mert ennyi pénzbõl csak "C" osztályú autót tudsz vásárolni! )
Ha meg van az autód akkor indulhat a meló, azaz a térképen látható valamelyik depóba ellátogatván kiválasztod, hogy milyen árút, és hova szeretnél szállítani!
( Itt ugye érdemes a legjobban fizetõ fuvart választani, de rád van bízva! )
Ha kiválasztottad a fuvart akkor a depóban megjelenik a fuvarhoz tartozó pótkocsi .
A traktorral rátolatsz a pótra, majd a billentyûzeten nyomsz egy "T"-t. ( Ezzel a mozdulattal ráakasztottad a pótkocsit az autóra. )
A célod, hogy lehetõleg sérülésmentesen leszállítsd az árút!
Színesíti a játékot, hogy néha nem árt tankolni, illetve jár a jól megérdemelt pihenõ is, sõt!
Gyorshajtásért pénzbírság jár, a városban pedig a piros lámpánál illik megállni!
Ha sérül az autód, azt a szervizekben javíttathatod meg, természetesen pénzért!
A lényeg, hogy idõvel és sok melóval lesz egy kis pénzed amibõl majd vehetsz combosabb autót ( "A,B" osztály ), megvásárolhatod a jogosultságot a szállításra a környezõ országokba, illetve engedélyeket szerezhetsz "ADR" szállítmányok célba juttatására is! ( Nem feltétlenül ebben a sorrendben. )
A játék küldetés rendszerû, tehát elvileg van "végigjátszása" de nem szükséges ezt követni!
Ha van még kérdés, nyugodtan tedd fel, itt mindenki nagyon segítõkész!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Teljesen új vagyok még ilyen kamionos játékkal nem játszottam.
Nem nagyon tudom hogy kezdjem el,ha valaki tudna segíteni itt vagy máshol
(msn akár x-fire)?
Vagy ha nem akkor itt.1 linket ahol patchet tudok letölteni reg-nélkül vagy egyszerû reggel...
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
kellene már egy kis szigort hozni😄
к.ιηтнуα.
к.ιηтнуα.
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Mert vannak akikben meglehet bízni!
pl: ÉN <#buck>#buck><#hehe>#hehe>
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
The Truck Is My Life
http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
Aki a 3D-s cuccokért pattogot: 3D parts
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
#107803:szerintem egy kicsit nem árt, ha megfogja az ember a topikot...egyszer lehet, hogy ki lesz tiltva egy két ember és utána meg fogja tanulni, hogy nem kell csinálni a cirkuszt és nincs gond.
egyébként köszi😊
www.szobi.picturepush.com
Szasztok Martin vagyok Vadkamionos RoadStar Martin Trans Scania
CB-106 Kisláncos http://kislancos.picturepush.com/ Scania & Man Fan!