Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#107895:Ja A vista amikor volt feltelepítve akkor volt ilyen azt így maradt!😄Am Köszi!És Heló
Am csáó <#integet2>#integet2>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Jobb oldalt az a ferde névtábla is olyan gagyi,hogy az már fáj. Hátsó sárvédõre minek az a "18 méter hosszú blabla" tábla? 18méter hosszú a kamionod? xD Azt általában a pót végére szokás rakni.
Na meg aztán nem értem,hogy minek variálod át ennyiszer. Ez már vagy a kétszázadik verzió,nem ártana már bekonvertálnod.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
#107888:az a névtábla(ha lehet egyáltalán annak nevezni) nagyon ocsmány benne sztem...😊
www.szobi.picturepush.com
<#guluszem1>#guluszem1>És az a rusnya beltér...Csupa pixel az egész...
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
és milyen patch kell hozzá?
ha tudod linkel 1ütt adj valamit ahonnan letölthetem
#107882 HA utánna se lesz semmi akkor indulunk 😄
Max akkor kapsz egy büntetõpontot,és akkor mivan???? 😄
Holnapi hírekbe bennleszünk asszem
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
áhh...nem akarok balhét:L
még meg se kaptam a HG jogomat és már balhét terveztek...nem vet jó fényt rám<#idiota>#idiota>
de am ha pár napon belül nem lesz semmi, akkor majd újra írok nekik...és majd akkor hátha lesz valami😄
Még ki csatlakozik???😛
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Lehet hogy nagyon elfoglaltak, csak elolvassák majd. 😊
The Truck Is My Life
ahogy elnézem, a modik még mindig nem olvasták a mailem vagy nem tudom...kíváncsi vagyok, hogy valaha meg fogom e kapni a topikot, de majd elválik😊
2. nem megy a map vagy a patch alatt
(szerintem! )
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Nekem is van hogy ilyen de általában jó szokott lenni!
Itt lenne ez a pótkocsi amit tagnap kérdeztem hogy milyért ilyen?
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Hasonló:

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
Egy kis segitséget kérnék aki ért a lámpákhoz az irjon rám pls nem leszek hálátlan csak segitsen😊Az lenne a problémám h egy kör alakú fényt szeretnék rakni a szúrómba csak annyit kéne tenni h meg mondjátok azt a dumy nevet aminek hivják mert én nem tudom. Vagy privátba v ide irjon feltéttlenül KÖSZÖNÖM SZÉPEN ELÖRE IS😊!!!!
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
(elnézést ha ez reklámnak számít vagy valami)
Igen vann 1 pár kamion és pótkocsi (és ezek képei) + valami szöveges dokumentum de azt nemtudom miért
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Daf Xf105 SSC FC BARCELONA
ilyesmi az én gondolatom...
...valamint a vontató oldalán van BauTrans felirat, az feljebb tenném, az elöl lévõvel egy magasságba.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...