Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy emlékszem, h anno azt mondták, h a GTS lesz az uccsó, h abban még kipaszíroznak mindent a Prism3D engine-bõl, és a jövõbeni fejlesztések egy teljesen új játékmotorra fognak épülni. Ezek a képek alapján meg az mondható el, h a környezet ua., ergo a játék alapja marad a régi...
Elsõ ránézésre, ha nem olvasom mellé a hírt nem is mondanám meg, h ez az ETS 2-bõl való, de lehet, h csak a modellek lettek belerakva a "tesztelés" miatt.
Vajon ezt a GTS-ses cégalapítósdit átteszik majd ETS 2-be is?! Hát 2011-ig még nagyos sok víz fog lefolyni a dunán mire ez megjelenik, de reméljük a legjobbakat!
Nem tudom, majd kiderül, de én azért bízom benne, h a 2. rész(ek) alapvetõen másra fognak épülni vagyis egy új játék lesz, nem pedig az elõzõ részek végtelenségig történõ "foltozgatása".
Ha jól olvastam, tovább dolgoznak a GTS+UKTS patcheken is és mind2höz lesz hamarosan v1.09-es patch...
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
No meg abban is bízom, hogy marad a moddolhatóság, és a gépigénye se lesz túlzottan magas. A Magnum jól néz ki, ha a belsõ nézetes interior-t úgy megcsinálják, mint a GTS-nél az MAN-t és a DAF-ot, már elégedett leszek 😊
a térképet is kibõvíthetnék egy kicsit...mondjuk beletehetnék Magyarországot, Szlovákiát, Horvát, Szlovén-t
és még esetleg a Baltikumot is...és persze azt mondanom sem kell, hogy kicsit részletezhetnék a térképet...de eddig ígéretesnek tûnik...(bár elõször az összes játékuk annak tûnt, és mindegyikben lehetett csalódni)
és igazán viszahozhatnák azt, ami pl a Hauliban is volt, hogy megvettél egy alap gépet és azt tettél rá ami tetszett...szóval nem úgy kellett vele menni ahogy a szalonban volt...bár nem ez a legfontosabb, hanem szerintem a fizika(gyorsulás, fékezés, kormányzás)
www.szobi.picturepush.com
Tetszik az a magnum kidolgozottsága.
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
Renault magnum http://kamionszim.hu
Pár kép:
- 95DAF
vagy -105 daf dpoiler tök8
köszi
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
#107929: az alapváltozata egy trailer pack-ban volt, emlékeim szerint ("Trailer Pack by VeVe", vagy hasonló), ha érdekel, próbálj meg így rákeresni, persze az egy puritánabb verzió.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.szobi.picturepush.com
AZ ÉLET 250KM/H-NÁL KEZDŐDIK,ÉS EGY ELRONTOTT KANYARIG TART! Tdu-Nick: Laco02 SONY VAIO VPCCW1S1E 14\" P7450 GT230M 4GB
Kár h nincs SG székház <#idiota>#idiota>
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.
Elõre is Köszönöm!