Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Válaszotokat elõre is köszi!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.
A szerelvényért köszönet Imi barátomnak.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Valaki betudná linkelni ezt a pótot
Elõre is köszi
[/url][/img]
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
amjóképek.<#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Indulás elõtt!
Mérlegen!
Billentettem!
Késõbb rakodás!
Gumikacsa,Jvl445,Man4ewer:Szép gépek!
MAN TGA 18.530
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
majd hozok képeket
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
к.ιηтнуα.
Kis Bigy: Köszi! x)
Soro: Fasza<#eljen>#eljen>
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Májki,Tódi:Köszi nektek is <#worship>#worship>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
к.ιηтнуα.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
De kit érdekel hogy mit beszél összevissza ha neki nem tecik menyen a fõ útra és ugorjon egy kamion alá.

Hungaro hozzad te is mert ez egy igen szép cég.
Józsi én nem azt mondtam h nem tetszik csak azt h már 1 kicsitunalmas <#idiota>#idiota>
Hivatás az Életért!
amúgy meg így van hungaro ami neki tetszik csak fel vetettem h lehetne változatosabb is...
Miki,hát ha meggondolom,úgy is lehet értelmezni,de nem érdekel..
Én több külföldi fórumon is"járok",és még egyiken sem szóltak,hogy..."ne csináld már már,miért csak ezt az egy szerelvényt mutogatod"....
Na de én lezártam a témát...
Hungaro,még majd meggondolom az ajánlatod,de nekem így is tetszik...
Man4ever, Hungaro: Ne vegyétek le a spoilert így nagyon szép!!!