Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gell97: köszönöm
kamionoskiki: köszönöm! a géped pedig eddig is tetszett, de egyre inkább 😊
Czuki: köszönöm és jogos 😊 ajánlatot kérnék...
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
este pihi😊
éjszaka indulás tovább:

Hivatás az Életért!
És a "válasz erre" gombot is használd légyszi, hogy tudjuk kinek szánod a hozzászólásod 😄
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
Tibi: Szádba van rágva minden 3 ember segített neked és elugatta h mit csináljál. Ennél több mi kell ? keressük meg és szedjük le neked a drivert ? Nem mi hanem az ilyen emberek barmolják szét a topikot ... <#action>#action>
Vezérlõpult -> Hardver és hang -> Eszközkezelõ -> VGA / itt katt 2x és utána katt a frissitésre /win7/
Ha meg kula akk dobd ki a g..be XD
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Vagy ha ez nem jött be akkor megnézed milyen a videókártyád és netrõl leszedsz hozzá egy drivert . De szerintem az elsõ módszert próbáld .
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
reggel billentés
befelé a bányába elõrakodni(:
telepen(:

De am kibebaszottúl szép szerelvény és maga a gép <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Gratulálok nektek,nagyon szép munkák születtek!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Imi,Józsi,Miki:Szép szerelvények😊
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/

Várj segítek:"A félreértések elkerülése végett a játékhoz nincs Multiplayer opció!"...
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Nagyon szép ez is,ne hajtsd túl.
A pótod mögötte az privát?
Gratulálok nektek nagyon szép munkák születtek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Rakodás holnapra!
Papirokra vártam!
Otthon!
Attila,Józsi:Szép gépek!<#eljen>#eljen>
MAN TGA 18.530