Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miki: Én azért azt meg nézném, hogy milyet csinál egy kezdõ! Valóban van bent hiba a skinben, de nem rossz...
UI.: Ez egy szabad fórum, mindenki olyan képet rak fel a játékkal kapcsolatban amilyet csak akar, ha Waberer's-es ha Bodex pótos, ha Gartneres, teljesen mindegy, nem az a lényeg!😊
Hivatás az Életért!
Érdekes mikor Hungaro meg a többiek mutogatták a Gartnert akkor miért nem írtad hogy unalmas,na de mindegy...
Hungaro:sajna én nem értek a Zmodeller-hez...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
szép csak hát ez a Gartner már kezd unalmas lenni meg hát ilyet minden kezdõ fest.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Megjött az új pótom:

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Thomson002.Gerypapa,Kistódi,AtyRo,Davidkovacs....<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Egy fénykép erejéig én is beállok a sorba...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
oan 5 6 körül majd kiderül
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"

Megálltam cigit venni!
Otthon!
Killer, Kanosjozs, MAN4ever,Todi:Szép gépek!
MAN TGA 18.530
Killer, Kanosjozs, MAN4ever, Csendes, Kiki: Szép gépek!!!
Indulás...
Úgy látom nem csak nekem kell hétvégén dolgozni...
Leesett a kamionról a sok plazma tv<#idiota>#idiota>...
Megyek hazafelé...
Megálltam a kútnál és értem jön bnõm...

Próbáltam összehozni a TGX-et ami felénk járkált:
Többiek: Fasza gépek <#eljen>#eljen>
Szép képek,jól sikerült munkák,gratulálok mindenkinek...
Pár kép tõlem:

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
fasza képek,fordulhatsz még egy párat<#idiota>#idiota><#eljen>#eljen>
A papirokra vártam!
Közuti ellenörzés!<#idiota>#idiota>
Várom a további utasítasokat!
Kiki,Csendes:Szép gépek!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
MAN TGA 18.530
lebillentés után
úgy látszik,hogy ugyaninnen viszek még egy homokot..szval várakozok..