Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Szép vas,eredeti igazolás:
Megöltem érte:1 legyet,2 poloskát, 3 pókot és vagy 4 aranyhalat.Ha nem hinnétek el a többihez meg SKH.
...DREAM TEAM...
Veszekedésre visszatérve én azt vettem észre hogy itt nagyon sok mindenki csak hangember ! A net világába belefúródva és egy NICK névvel az arca elõtt csak dumálunk( dumálnak )! nem is foglalkoznak azzal hogy vajon mi is lenne ha élõbe egyszer találkoznánk..Szerintem kõ kövön nem maradna ! és a legszarabb az egészbe hogy leszar itt mindenki mindenkit minthogy azzal törödnénk hogy mindenki egy szinten legyen ! A kezdõ is ember csak õ most csatlakozott a játékba ! tény és való nagyon sok mindenre én saját magam jöttem rá de szerintem nincs abba semmi rossz ha valaki beír egy fórumra..// aminek lényegében az a szerepe hogy arra a kérdésre amire te nem tudod a választ itt megkaphatsd // csak hát sajnos sokan vannak olyanok akik ezt csak csupa lámának nézik..sajnos de ilyenek vagyunk..<#szomoru1>#szomoru1>
egy kis off ! Voltam SZlovákiába és egy hipermárket elõtt egy táblára csak annyi volt kiírva " magyarok ne lopjatok ! "<#szomoru1>#szomoru1>
Na mind1 ennek ellenére aki fikázza meg szidja a másikat nézzen elõtte magába..köszönöm<#wink>#wink><#hawaii>#hawaii>
★ G E R Y ★
Na mellette ha olyan okos, és öreg vagy a magad legalább 12 évével akkor annyi eszed lehetne hogy senki nem kíváncsi a szókincsedre ami nemkicsit szegényes!
Pá neked is. remélem gondolkozol, és csak akkor írsz ha megy is normálisan!
<#idiota>#idiota>
Conti: te meg most kezdesz el foglalkozni ilyen senkikkel? Azt se tudom ki ez te... <#idiota>#idiota>
---Ger----
No music, no life....
No music, no life....
"mit szívok meg te kis geci? fejed levágom"
Hát privátba mindenki kemény legény! attól félsz hogy megtudja a világ mekkora tapló is vagy igazándiból??
attól nem kell félni!!
vegyél visza!!
Inkább segitek mint veszekszek,mint a sok hurka!!!!
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
de hát türelem hiányában nehéz!! de nem is foglalkozok vele!!
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
Látom a mondatokat értelmezni még nemsikerült megtanulnod! csak egybõl az hogy visszavágjunk valamit! nem hadjuk hogy beszoljanak mi??
jobban is teszed ha te is hanyagolsz engem !!!
Felejtsd el a puszta jelenlétem is! mert ha nem nagyon megszívod!!
#28702 : hajrá ! azért majd pár képet dobhatnál..<#wink>#wink>
★ G E R Y ★
Tegnap nekiláttam de elrontottam és hát felhúztam magamat. Helyette konvertáltam egy Scania R580 Topline-t...
... Mixed Martial Arts
amúgy itt biztosan találsz !
http://eurotruckers.forumz.ro/
http://18wosfreaks.xooit.fr/
Ezekre az oldalakra regisztrálni kell !légyszíves mielõtt kérdeznél majd használd elõtte a keresõt az oldal alján !<#rolleyes>#rolleyes>köszönjük !
★ G E R Y ★
Ha hallgattál volna talán bölcsebb is maradhattál volna...aztán most már szarom le a korkülönbséget..agyilag elég dedós vagy szarcsimbók..szal válogasd meg kivel hogy beszél itt!! Ha meg azt hiszed te jobban értesz itt mindenhez....háh!! mindjárt leesek a székrõl röhögésembe..elöbb tanulj meg te is modellezni aztán utána ugassál itt bele abba hogy ki mit tud!
aztán egyet jegyezz meg! akárhányszor viszapofázol én is visszafogok..ne hidd azt hogy te vagy itt a király!!! meg tönkreteszed itt a fórumot a hülye beszólásaiddal!! vagy ha ekkora a pofád gyere le a hóra te láma!!! ott legyen nagy a pofád humorherold! jólvan...állítsál le egy kicsit...nem te szartad a spanyolviaszt! aztán akárki mondhat akármit!! nekem van igazam és kész!!
nem szégyen az ha egy 17 éves ember jobban látja a világot mint egy huszon valahány!! hehe!
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Skoda Fabia