Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
a cégemhez megjött az új kamion bele is ugrottam hogy menyek vele:
de fel is lett avatva egy mazsola miatt:S :
még hogy a kamionok cseszik szét az utakat<#idiota>#idiota> :
Conti ismerõs a járgány?<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3>
de sajnos fel is lett avatva köszönhetõen egy mazsolának:
még hogy a kamionok cseszik szét az utakat<#idiota>#idiota>:

Nyomnál fel valami jó kis képet?Szívesen látnám,te mindíg tudsz nekem szépet mutatni itt.
Scania r580 csinos a járgány.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
[/url][/img]
Itt most tényleg ártatlan vagyok,mert én épp a sziklát kerültem ki,ez a barom meg jobboldalon maradt és a szikla nekem vágta:S
[/url][/img]
Pihi
[/url][/img]
Leadom szervizbe a gépem
[/url][/img]
Ideiglenes vasam,mig az R620-asom el nem készül😊
[/url][/img]
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
No music, no life....
...DREAM TEAM...
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
No music, no life....
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
-Légy tapintatos
-Légy tisztelettudó
-Mûködj együtt
-Ha nem értesz egyet, konzultálj
-Ha bizonytalan vagy, kérj segítséget
-Ha távozol, légy tekintettel a többiekre hogy szívesen várjanak vissza.
Szerintem ez nem lenne nagy kérés de ez már rajtatok múlik.....Ez csak egy gondolat volt.
Üdv mindenkinek Tescobetyár....<#integet2>#integet2>
\"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is.\" http://tescobetyar.picturepush.com skype: ateszhun..
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
No music, no life....
A schwarzmüller-ért köszönet continak!!!<#worship>#worship> Amint látom kiégett a bal oldali lámpám a traktoron!!!<#idiota>#idiota><#mf2>#mf2>
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Tractor:MTZ 820.2,892.2,952.2,82.1 Truck:SCANIA,VOLVO,M.A.N,RENAULT FAN! Tractor:MTZ,RÁBA,FENDT FAN!
Conti hagyd okos enged szamár szenved
No music, no life....
No music, no life....
No music, no life....
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Conti,ne foglalkozz ezekkel!!
NGoHT.hu .... K2 (Budapest)
No music, no life....
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
No music, no life....
csak azzal ijesztgetem...de azért nem kell félteni!
am gyere le msn-re!
__
<#wilting>#wilting>
Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.
a 190 centimmel és 90 kilómmal beleszálok valakibe annak isten kegyelmezzen hogy túlélje..és ha valaki már azzal keménykedik hogy megveri a másikat az egyedül jöljön ne a haveri körével!!
nem lesz búnyó...(ha lesz szólok...nézõnek jöhetsz)
...DREAM TEAM...
Nekem mondjuk kint a nevem meg a címem is az adatlapomon. Nem féltem magam.
Mint mindenki észre vehette már itt elég régóta soha nem ok nélkül szólok valakinek, hogy fogja be!
Ki kell érdemelni! 😉
Aki meg ennyire felkapja a vizet pl most a kolléga (komolyan sanszom nincs hogy ki õ, mert tulkep most láttam az elsõ hsz ét.) De megérdemelne egy pár büntetõpontot, és vagy fél év nyelvtan órát!
Ez meg az én véleményem! E-van. Én legalább adom a nevem hozzá. nem hátulról egy áll név alól beszélek! Mindenkinek szíve joga eldönteni az igazát. itt nyilvánvaló. Elég szomorkás itt a helyzet ezért nem vagyok sokat!
Most is inkább abba hagyom az OFFot megyek korizni! 😊 Szasztok!
(Conti ha bunyó lesz szólj azért! Nem laksz mesze! 😉 )
---Ger----