Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k<#worship><#worship>öszi szépen

Sziasztok még új vagyok és azt szeretném kérdezni hogy a modokat és térképeket(mappokat) hogy kell belerakni a játékba? Mert FAQ nincs és hiába plvastam át már egy csomo hsz-t választ még nem találtam.Hálás lennék ha valaki segítene.Tudom hogy utáljátok az ilyen kéréseket de nagyon örülnék ha segítenétek.
nem tudnátok abbahagyni?????

No music, no life....

TopGun
Ok. koszi, megnezem.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

gyemant04
te mit pofázol nekem? gyenge a tudásom? 😄DDDDDDDDDD jolvan, nem csalódtam benned. te osztod nekem? az igénytelen cuccaiddal?😄 elvagy te szállva magadtól és majd pont TE (aki egy senki) fogsz kiosztani minket? 😄 na haggyadmár magad..inkább meg se szólaltál volna.

... Mixed Martial Arts

vki tud MAN TGX interiort adni?

No music, no life....

Hello szabi!Feltöltöttem a Turkey mapot jelszo nélkül!!!innen le tudod tölteni!!!

Turkey Map jelszó nélkül!!

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

Prémium driver
Ez a Scania nagyon szép...privát?

Jamaica a Jamaicaiaké.

kalee
Valamivel biztos akad!!Nézd meg hogy mi más van még a mod mappádban és próbálkozz!!

gerypapa95
Az a mód neve,hogy : Bridge 90 KM/H

és innen leszedheted : http://files.filefront.com/bride+by+mr+hardscs/;11525834;/fileinfo.html

&#9733; G E R Y &#9733;

Contrecast
Ennyi erõvel nyissunk olyan topikot hogy ETS modder topik! és oda csak azok járnak akik értenek a játékhoz! akkor otsem lenne vita...nem jönne oda senki...amúgy én is tudok modellezni de nincs türelmem....5 perc után hagytam a rákba az egészet...most újra próbálkoztam de megint!!
nincs hozzá türelmem!
Amúgy ha lenne ilyen topik tuti hogy rend lenne!!
legalábbis nem jönne oda a sok láma!

TopGun
Hi! Ennek a Frynks fuelnek igy kell kineznie? Ha nem, mi lehet a baj? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

császtok nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni aszt a modot hogy 90 nel lehet menni??köszönöm

istenostora03
rommá öltök. <#levele> ami itt megy. <#zavart2><#wilting>
És hozzászolva ehez a külföldi fórumos témához: az azért van mert, azokra a fórumokra nagyrészt tanult,értelmes emberek járnak.(majdnem mindeggyik ember tud modellezni.moddolni. ami itt nem valami gyakori ... szal ez a puszta valóság <#levele><#rinya><#szomoru1>

vki tudna segíteni pótot convertálni?

No music, no life....

Kbalazs912
Szép, igényes! ÉS PTTM. Egy kicsit már régebbi játék, de komolyan mondom, ez üt nem egy ETS konvertet!

Grat, szép!!<#worship>

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

szép pót

No music, no life....

Contrecast
na akkor kegyelem döfés!

gyemant04: Te fogd be mert azéért elég gyenege a tudásod ETS-hez hogy oszd az észt! szal kotródás!

Cindas: Te pttm-ben vagy otthon és nem ETS-ben!!

Tónyóó: Te sem vagy ETS-ben valami penge..pttm jobban fekszik..ha átakarsz jönni ets-ezni szivesen látunk!

Gumikacsa: Tee is visszább vehecc a pofádból! nem minden a modellezés és nem kell egybõl oltogatni!

Norby: Tudjuk hogy te is értesz a dolgokhoz..de a te szakterületed szintén a PttM!

Tehát aki nem ETS-ezki vagy hasonló ne jöjjön ide és ossza az észt és moderálja az embereket!
na ennyi!

és Kuss mindenki! Vita lezárva!

Kbalazs912
Hát, már csalódtam volna, ha nem lenne vita...

Az a nagy büdös helyzet gyerekek, hogy nagy divat lett a konvertálás. Kinek jobban, kinek kevésbé. Ebbõl fakadóan a konvertáláshoz kell egy alapmodell. Az esetleg eszetekbe sem jutott, hogy magatoktól modellezzetek? Így tuti nem lenne belõle vita hogy lezárt (lopott?) PMG vagy sem.
Szememben az az igazi szaki a modellezés témában, aki legalább egy modellt készített, vagy konvertált (és itt most a konvert szó alatt azt értem, hogy magam alá szarok a szépségtõl olyan konvert, és nem úgy néz ki, mintha paintbe rajzoltam volna...) Neveket nem mondok. Akinek nem inge...

Az újreges láma kérdésektõl én is a falra mászok.

Kedves újreges mazsik!

-A gugli a barátod
-Olvass vissza
-próbálkozz!

Képzeld el, ha nem lenne net, mi lenne...

Próbálkozz, ha nem jó, vond vissza.

ennyi!

Aki tett már le valami értelmeset az asztalra, az reklamáljon, a többinek kuss!

------------------------------------
lehet bannolni<#wilting>
------------------------------------

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

gerypapa95
Öcséém..!!<#eljen><#rolleyes>csináljon már vagy konvertáljon már valaki egy ilyet ETS-be ! ez nagyon nagy..mármint a PÓTKOCSI ! grat !

&#9733; G E R Y &#9733;

gyemant04
nyald neki jo fényesre<#gonosz1>

... Mixed Martial Arts

hali,linkeljétek már be a Scaniat.köszi
AudiQuattro
Nekem nem jeleniti ezért beszurom 😊

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Roland10
Szép!

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Roland10
Hamár ennyire nem érdekel,akkor minek írsz neki?<#mf2>

AudiQuattro

Roland10
Ügyes vagy!<#idiota>

gyemant04
ha már ennyire mûvelt vagy, talán tudsz olvasni is. szerinted ez mit jelent? : "egyáltalán nem érdekelsz"

... Mixed Martial Arts

hello.Van Flarepack a mod mappádba?mert az lehet az oka.Nekem volt Flarepack és a Scaniamon akkorse világitottak a lámpák,csak a potkocsin.Kivettem a flarepackot és beletettem egy másikat,és ugy már jo volt.

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

AudiQuattro
Jolvan modellezni,Gumikacsa,RolD tanitott..de mást magamtol tanultam midnet..

Tankeres
Nem értem ezeket amiko nincs semmi bay valaki mindig csiná nem lehetne békésen irogatni segiteni másoknak sok beképzelt nem célzok senkire de ide jönnek ujjsk kérdeznek és vagy átkurjátok öket vagy nem mondtok semmit most nem is ez a bay de hát nem tudnak semmit senki nem ugy jött ide h mindent tud gondolkozzatok h pár honnappal ezelett ti meg én meg senki se tudott semmit csak ennyi és ne veszekedjetek emberek vagyunk vagy mi és utáljuk egymást egy ország egy topic legyetek rendesek és ne vitázatok!!!!!!!!!!

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

Roland10
Szerintem is...gratulálok!<#eljen>

wanlo
Megszólalt az éppen nagykorú lekezelõ szövegével.Jó megfogadom a szavaidat.Továbbra is csinálok másoknak skineket ha megkérnek de nem nagy képernyõs bucival mint néhányan.Meg lehet kérdezni a többieket akinek csináltam de ha kell kigyûjtöm neked az infót.

...DREAM TEAM...

Dávid 12
jah

AudiQuattro
Jah csak én kb semmitsem kérdeztem,hanem magamtol jöttem rá..külömbség van..

Scania R580
Igaza van rolandnak!!!<#integet2>

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Roland10
Mit vársz tõle? Te is voltál újreg!

AudiQuattro
Gyakoribb okok:Válaszgomb figyelmen kívül hagyása,warez,reklám,tiszteletlenség,lámaság,visza nem olvasás,keresõ használata kihagyása,google-t nemhasználás,rosz képbeszurás,off,2 percenként egy hsz,egymás után 6-7 hsz..stb.

Tankeres
netröl am most keztem eki egy fh12nek tuning és konvert nem tom miko leszek kész :S

Roland10
Maga alá? Szerintem mindenki örülne ha olyan skint tudna csinálni mint Wanlo!

Dávid 12
Valaki betudna linkelni egy Schwartzmülleres pótot?

Dávid 12
Heló!Hol lehet letölteni 1 Globetrotteres Volo kamiont?

gyemant04
egyáltalán nem érdekelsz. skineidet meg csapdmagadalá 😉

... Mixed Martial Arts

Roland10
És akkor mért újreg csinál mindig vitát?
Sztem úgy szokott vita lenni,hogy az újreg segítségetkér,aki meg régi reg azmeg le LÁMÁZZA! Ennyit erröl!<#shakehead>

Tankeres
Sziasztok valaki tudna abba segiteni h mért csak közelröl látom h a lámpa buránál ég az izzo és messzebröl meg nem aki tudja irjon pls!

94mike
lehet hu baszdki hagy el a topickot😄 temég eléggé ujreg vagyxD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

szazoltan
Ehez csatlakozom én is ugyanaz a véleményem

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Padlogáz
Magyarul én több,mint 2 éve forumozok másmeg 3 honapja...van külömbség 😊

http//www.kamionfan.atw.hu

Padlogáz
Nekem az az ujreg,aki tõlebb késõbb regelt...AudiQuattro nickem,csak mellékes 😊

http//www.kamionfan.atw.hu

TopGun
Ok! Koszi mindenkinek a segitseget. Korbenezek a mondott varosokban, meg ket ADR3-as arut kell leszallitanom a kov. fokozathoz.