Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ger0121
Bocs: Regisztráció idõpontja: 2007. 11. 21 És minden nap itt vagyok!

---Ger----

szazoltan
Valahogy muszáj lesz dönteni majd.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Contrecast
de én lenni 1 évnél több....vajo93-as nickel....csak nemtom a jelszóm..xD

Ger0121
Ahhoz sok dolog szükséges!
Ajánlom figyelmedbe Conti oldalát.Itt
Nagyon jól le van írva!
Ha valami nem megy írj segítünk.

---Ger----

kazai21
Hát akk vahogy meg kell oldani...

Mi equipo favorito: Real Madrid

yokel
Te, h lehettél egyáltalán HG a haulinba ha nincs is meg az 1 éves reged? A régi "kazai" nicked sincs még egy éves se?! <#fejvakaras>
DéJé konya dettó (reg)

Ha jól sejtem jelenleg nincs is olyan személy itt aki 1 évnél régebb van itt sg-n, érdekli a HG szerep és nap mint nap itt van. <#smile>
Ilyenkor akkor mi van Shadow?

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

long vehicle
köszönöm és még valami érdekelne az pedig az hogy a játékban hogyan lehet a kamionra extra dolgokat felhelyezni mint pl matricák elõre is köszönöm segitségedet nagyon rendes vagy

kazai21
Jahh booccs félre értelmeztem a szöveget:S

szazoltan
akkor már három.djkonyaival bõvült.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Ger0121
Szia!
A banneren felsorolt oldalakról jó dolgoat tudsz szedni, de regisztrálni kell.
Itt nem kell
Üdv.

---Ger----

kazai21
Hát én a '8 wos haulin Topicot vezetem..Nem tudom majd ti eldöntitek😄

Contrecast
szép jó napot...látom megnyitottunk újra.....sok mindenrõl lemaradtam....kaphatnék egy kis felvilágosítást??????

DJKonya
én is.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

kazai21
Bármelyik Torrent oldalon fent van.De privibe meg adom a címem és adok linket...

szazoltan
Akkor aki vállalja eddig ger,és papamaci.
Papamaci,meg sem néztem te megfelelsz annak amit shadow írt?

long vehicle
sziasztok srácok ets letöltöt tud valaki ajánlani?megköszönném nagyon jó lenne

szazoltan
Köszönjük,hogy le szûkítteted a kõrt.Csak így már nagyon szûk lett,de könnyebb a feladat.

belisz
Szerintem aki bannolva van/volt,arra nem igazán kéne szavazni.....sry!

#30758:
Ez nem csak az "óvodások" hibája!

H egyszer valaki topikot nyit egy adott témának,akkor az törõdjön is a topikkal!
V43 1105 ebben a szerepben leszerepelt,de nem utáljuk......csak nem értem miért nem szól,ha már nem gyõzi a topik karbantartását!
Valaki biztos elvállalta volna,és akkor nem lett volna topikOFF!

Kíváncsian várom az eredményt!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

kazai21
Én a 18 wos Haulin topikba vagyok Házigazda.

Rubio
Természetesen nem kérdõjelezem meg a kitételt, de eddig ezek a feltételek nem váltották be a házigazda szerepére való alkalmasságot...

SHADOWEYES7
Azt azért vegyétek figyelembe,hogy mindenképp 1 éves regisztrációnak kell lenni a házigazda joghoz,és elõnyt jelent ha már más topikban is házigazda teendõket lát el az illetõ!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kazai21
én is indulok a Házigazda Posztra..

Rubio
Na, ahogy látom már múlt idõ...

DJKonya
én is neveznék a házigazda posztra.

és gratulálok minden óvodásnak akiknek ezt köszönhetjük.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Rubio
Hát, ehhez képest elég jól nyomod...

Ger0121
Nem szeretnék veled kötekedni, de ha meglátja egy moderátor az alreged, nem vagyok biztos benne, hogy ez lesz a véleménye! 😞 Ezt természetesen sajnálom is nagyon!

---Ger----

1 hétig vagyok bannolva!<#vigyor2>

Ger0121
RS-ról még nem tudok semmit mostanában, Contit se láttam még ma.
Lorcy tele van üntipontokkal, Roland10 nevû felhasználó banolva.
Na mind egy! Én már nem folyok bele ebbe enél joban, szóljatok ha lesz végeredmény! 😊
Üdv mindenkinek!

---Ger----

istenostora03
Ger0121 vagy Szamo(gyemant04) 😊 am múltkor pangottam <#idiota> szal elnézést kérek az értelmes emberektõl akiket megbántottam <#hawaii><#rolleyes>

lorci
Én nem csinálok nagy problémát ebõl a házigazda historiából.Szerintem az válalja el aki eltudja végezni a feladatát.Ebbe nem azt akarom mondani, hogy Rocco rosszul végezte a dolgát mert ez nem rajta mulot hanem RAJTUNK!

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Rubio
Hát gondolom ez nem csak vállalás és jelentkezés kérdése, mert pl. én szívesen elvállalnám - és képesnek is tartom magam a feladatra - , de a házigazda feltételenek nem felek meg...

szazoltan
Gondolom estig,de küldeni kell shadownak hogy ki lesz az.Persze,hogy várjuk a többieket,mert mindenkinek adott a lehetõség aki el válalná.De mindenféleképpen dönteni kell,ha akarjuk ezt a tropicot.

kazai21
Sztem RS
Conti
Rolnd10
Lorcy
Ezek közül..sztem

Luna73
Eddig én is csak õt láttam h vállalná,de még sokan nem voltak itt!Lehet közülük is lenne vállalkozó szellemû!
Meddig van egyáltalán idõnk szavazni a mai napon?

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

szazoltan
Aki vállalná,legalábbis a szavaiból azt vettem ki,az ger.De nyitott a pálya bárkinek,lehet jelentkezni,de ma dönteni kell.Egy valami biztos,hogy én nem szeretném roccot tovább,és az sem aki zárolta az oldalt.

hali.
Én ritkán járok fel, általában akkor jövök, ha valami problémám van.
Nekeme végülis mindegy, hogy ki lesz az új házigazda.
Olyan lenne jó, aki ért hozzá, nem anyáz le senkit, ha valakinek valami problémája van, akkor nem küldi el máshova segítségért, és figyeli is a fórumot rendszeresen.
Mindenkire szavazhatsz!😊

Luna73
Kire lehet egyáltalán szavazni?Gondolom a régiek megbeszélték már maguk közt h ki vállalná!Ki szavazhat, mindenki vagy csak aki bizonyos ideje itt van?

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

szazoltan
Shadow megírta,vállaszatok házigazdát,tehát rocco,nem kell felvenni,és most a te szavaiddal élek,az értelmes emberekkel a kapcsolatot,hanem el kell fogadni amit shadow írt.Nem vagy alkalmas erre a feladatra.

kazai21
Én Roland10-re

94mike
Énis GER re adom le a szavazatom.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Ger0121
Nem szoktam ilyet mondani de le merem fogadi, hogy akad valaki aki V43 1105 nevû barátunkat löki elõre, mert ahogy látom a legutolsó megnyilvánulása itt a múltkori balhé volt.
Mintha valaki mindig szólna neki, hogy "most gyere most van akció"
Na ez most csúnya dolog volt!
Bocsánat.
Üdv.

---Ger----

Annyit még hozzá tennék,az ujak közül is (én sem vagyok itt rég) sokan sokszor ugyanazt kérdezik,hiába irják a "nagyok" h "olvass vissza" 1szerûen olvasnak vissza.
ronso
Üdvözletem urak,látom feloldották a tilalmat. Én is GER re szavaznék. Bár én sosem veszekedtem senkivel és senkivel nincs bajom csak csendben figyelek és olvasok,de ami itt folyt hát hagy némi kivetnivalót maga után.szóval Ger

Sakkoo.......Baszkiiii

Igazad van! Ja meg Rocco ha rossz volt tényleg a gép,akkor hogy irtál másik topicokba?<#shakehead>

94mike
Gép közelbenvan.valameiknap irtam neki privit..amikor beledt zárva a topick,és 1-2 óra mulva vissza irt.de nem érdekli ahogy ki vettem a szavaiból.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

szazoltan
Rocconak ajánlanám figyelmébe amit shadow írt,A másik,ha rossz volta géped,van internet kávézó,stb.Vagy miért nem közölted az illetékesekkel a problémád.

SZiasztok! Én ger0121-re szavaznék. Nagyon ideje lenne rendet tartani a topicban....
Nem értem félre!Csak valaki azt mondta hogy olyan házigazda kell,aki mindig itt van,mindig figyeli a topicot hogy ne legyen vita és tud segíteni a kezdõknek!

kalee
NAGYON köszönöm én is a bizalmat, de én már elõre meg is mondom hogy 3 más jellegû fórumon vagyok admin így nekem sem lenne idõm még ezzel a topikkal is foglalkozni, és nem akarok úgy járni mint Rocco (ne vedd magadra sajnálom hogy nem jött össze!!) !!!!Megtisztelõ hogy rám is gondoltatok de én nem vállalom a feladatot, de ettõl függetlenül persze aktív tagja leszek a közösségnek és továbbra is segíteni fogok ahol tudok!!Nagyon köszönöm mégegyszer!!!