Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Ajánlom figyelmedbe Conti oldalát.Itt
Nagyon jól le van írva!
Ha valami nem megy írj segítünk.
---Ger----
DéJé konya dettó (reg)
Ha jól sejtem jelenleg nincs is olyan személy itt aki 1 évnél régebb van itt sg-n, érdekli a HG szerep és nap mint nap itt van. <#smile>#smile>
Ilyenkor akkor mi van Shadow?
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
A banneren felsorolt oldalakról jó dolgoat tudsz szedni, de regisztrálni kell.
Itt nem kell
Üdv.
---Ger----
Mi equipo favorito: Real Madrid
Mi equipo favorito: Real Madrid
Papamaci,meg sem néztem te megfelelsz annak amit shadow írt?
#30758:
Ez nem csak az "óvodások" hibája!
H egyszer valaki topikot nyit egy adott témának,akkor az törõdjön is a topikkal!
V43 1105 ebben a szerepben leszerepelt,de nem utáljuk......csak nem értem miért nem szól,ha már nem gyõzi a topik karbantartását!
Valaki biztos elvállalta volna,és akkor nem lett volna topikOFF!
Kíváncsian várom az eredményt!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
és gratulálok minden óvodásnak akiknek ezt köszönhetjük.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
---Ger----
Lorcy tele van üntipontokkal, Roland10 nevû felhasználó banolva.
Na mind egy! Én már nem folyok bele ebbe enél joban, szóljatok ha lesz végeredmény! 😊
Üdv mindenkinek!
---Ger----
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Meddig van egyáltalán idõnk szavazni a mai napon?
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
Én ritkán járok fel, általában akkor jövök, ha valami problémám van.
Nekeme végülis mindegy, hogy ki lesz az új házigazda.
Olyan lenne jó, aki ért hozzá, nem anyáz le senkit, ha valakinek valami problémája van, akkor nem küldi el máshova segítségért, és figyeli is a fórumot rendszeresen.
Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Mintha valaki mindig szólna neki, hogy "most gyere most van akció"
Na ez most csúnya dolog volt!
Bocsánat.
Üdv.
---Ger----
Sakkoo.......Baszkiiii
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]