Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

94mike
rt nagykorút?
Rocko sem 14-15 éves,több.mégsem csinált semmit. kikre lehet szavazni?

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Mark98
Sziasztok! Én Ger0121 re szavaznék!

PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900

yokel
"kamcsikat" <#hehe> sry

A lényeg az amit a többség azért jól lát, szal nem ETS gurut kell választani, hanem egy értelmes, lehetõleg nagykorú egyént.

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

yokel
Te félreértelmezed Shadow kérését! <#phone>

Itt most nem azt kell megszavazni, h ki tudja a legjobban módolni az ETS-t (skin, konvert, map editor) hanem, h kit tart a többség érdemesnek arra, h egy nyilvános közösségi fórum topikot felügyeljen, és fenttartsa a kultúrált fórumozást a topikban! E szerint szavazzon mki, ne aszerint, h kitõl fog ezért kapni privibe "kamicskat", meg pótót stb. <#wow3>

Kbalazs912
Üdv az újraindulás után -elõször-

Nos Rendet kell tenni. Tény. Rocco akaratán kívül nem tudott figyelni, és tessék kész a baj. Nah de ezen lépjünk túl. Új szavazás... hmm nos, szívem szerint ÁkosRS-re szavaznék, de mivel már rég nem láttam errefelé, és nem kéne csöbörbõl vödörbe esni, ezért olyan személyt fogok támogatni, aki aktívan tudja szolgálni a topicot. Kezdõdjék a verseny!

azért ez remélem komoly figyelmeztetés volt a rendetleneknek!

(azért a topic hiányzott, de a viták, azokat inkább neee)

<#wave>

Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.

Ger0121
Csak, hogy ne legyen vita: A Zmodeler használatán kívül mindent meg tudok mutatni a kezdõknek!
Balak a=Roland10
Tehát Roland: Nem tudom mennyit olvastál itt, de amikor már te(ti) sem segítettetek szazoltan, diesel dog, és nagyon sokan mások akik most is tisztán látják a helyzetet: Mi segítettünk a kezdõnek.
(Nem tudom ki védett még téged is Rocco nál, hogy nem csak egy "13 éves taknyos vagy" Látom hiába való volt! 😞

---Ger----

Ger0121
Én természetesen nem értek egyet veled Rocco.
Nem azárt, mert most "jajj de jó én lehetnék a házigazda" hanem mert te mindig csak ilyenkor tûnsz fel, ha valami komolyabb gubanc van, és tudom, hogy van valaki aki neked ebben biztosan segíteni is fog.
Az a helyzet, hogy én veled nem látom át az értelmes fórumozás jövõjét.
Bárki mással. (Nem szeretnék vitát ebbõl, hagyjátok, hogy Rocco maradjon-Tenni úgyse tud senki ellene-
Én viszont aban az esetben kiszállok az itteni (trágár, értelmetlen, hanyag) fórumozásból
Üdv.:Ger

---Ger----

jah..

szazoltan
Igen,ez egy kicsit sértõ megjegyzés roccotol.

Balak,nem a házigazda feladata az hogy a kezdõket segítse.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Rubio
Hát ez nem feltétlenül csak a házigazda szerepe kell hogy legyen...

Nem akarok vitázni de hogy segít a kezdõknek?😊

Rubio
Szerintem nem ez kell hogy szempont legyen, hogy mihez ért!

Pontosabban egy valamihez értsen: tudjon rendettartani...

Rubio
Ez a fogalmazás így egy kicsit pongyola:

"felvettem az értelmesebb tagokkal a kapcsolatot "!

Attól, hogy velem nem vetted fel a kapcsolatot még nem tartom magam az említett körön kívül állónak...

szazoltan
Nem az számit mihez ért,vagy mit ad,sztem.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Csak skinezéshez ért!-.-

nbi1513
én hogy õszintén megvalva nincs senkivel semmi bajom én megvagyok mindenkivel. nem tudnék választani mert szerintem itt mindneki rendes és csak egy ember lehet a házigazda de ha döntöttem hogy ki legyen a házigazda akkor szólok és még anysit szeretnék megkérdezni hogy meddig lehet szavazni? 😄 további szép napot

szazoltan
Ezt most úgy érted hogy maradsz házigazda?

atika223
szerintem Ger0121 legyen a moderátor mert õ segitékösz és azért figyel is hogy mit irnak

na tehát szavazarom:Ger0121

DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa

V43 1105
Üdv!

A napokban igen csak alkalmatlan volt a gépem a topic figyelésére, már felvettem az értelmesebb tagokkal a kapcsolatot és azon dolgozunk hogy normális körülmények között lehessen fórumozni.. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tatra105
Én Ger0121 -t vagy Diesel Dog -t választanám!

Colos111
Sziasztok látom szavazni kell akkor én két nevet tudok emliteni:
kaleee ez miatt #30695
a másik pedig:
Ger0121 pedig ez miatt: #30706

de ha csak egyre lehet akkor legyen a tapasztaltabb! <#hawaii>

Scania V8

szazoltan
Várjunk még a többiekre is,de eddig ger viszi a pálmát.

Ger0121
Nagyon szépen köszönöm srácok.
Nem gondoltam volna, hogy van itt olyan aki nem utál még.
(Ezt nyilván csak abból vonom le, hogy én nem szoktam belefolyni a más által kezdett flémbe! És sajna itt néha az a jófej)
Jól esik tényleg! <#wave>

---Ger----

Sziasztok!
Én is Ger0121-re szavazok!
Hogy miért???
Azért, mert õ bármikor, amikor valami problémám volt, zokszó nélkül, készségesen segített😊
Tehát én Ger0121-re adtam szavazatom😊

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

szazoltan
Örülök,hogy valaki visszaolvas,és úgy dönt.Nem azt kell nézni hogy ki tud konvertálni stb,hanem az eddigi meg nyílvánulásait.

belisz
Sziasztok!

Én Ger0121-re szavazok!
Ha visszaolvastok,akkor õ tudott mindig a legértelmesebben és a leghiggadtabban válaszolni,ráadásul ért az ETS-hez!

Ez most nem nyalás,csak megindokoltam a választásom!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

nbi1513
szép napot kollegák!!

Mér lennék olyan?<#shakehead>
De ha igy látod akkor jó!

Ger0121
Köszönöm Zoltán, hogy rám is gondoltál.
Én elvállalnám, azonban azt elõre le kell szögeznem, hogy sok ember nem örülne neki. Én nem tudok segíteni sok dologban, viszont itt rendet tartani sikerülhetne. (Természetesen errõl nem én döntök)
Más: Ne higgye senki, hogy nem csípem rolandot vagy ilyesmi. De ne akarjatok megint, egy olyan házigazdát...

---Ger----

szazoltan
Ismétlem,ne bekiabálásos alapon,és olvassatok vissza,érdemes.

bboyatty
Orulok hogy ujra futhat a topik. Remelem nem lesz tobb ilyen.
Aztan mostantol vigyazzunk ra hogy minden okes legyen!!!<#wink>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Ki szeretne házigazda lenni?
Roland10 igen!😊<#smile>

szazoltan
Nekem három javaslatom lenne egyenlõre,akik mindíg láthatóak,és bizonyos kor felett vannak.Diesel dog,sarki,ger.

szazoltan
Egyet értek az elõttem szolokkal,de nem bekiabálásos alapon kéne menni a választásnak.

Ger0121
Sziasztok!
Üdvözlök újra mindenkit!
Remélem sokan elgondolkodtak.
Rubio egyet értek! Most ne úgy gondolkodjon senki, hogy XY jó ember, meg hátha akkor segít konvertálni... Itt nem az a lényeg!
Üdv mindenkinek!

---Ger----

Rubio
Ha már így alakul a mai nap, akkor szerintem olyan személyt kellene választani - függetlenül attól, hogy ért-e a kamion készítéséhez, konvertálásához, vagy éppen a skinezéshez -, aki rendet is tud tartani és ezt normális hangnemben tudja tenni, nem pedig úgy, hogy saját egyedi stílusával további olajat önt a tûzre! Az sem ártani, ha már egy bizonyos kor felett lenne, mert elég sok tizenéves van, akinek még nem nõtt be a feje lágya (akinek nem inge ne vegye magára), és elég egyedi stílust használ/t a topikban...

yokel
Én kalee-ra adom le a szavazatom <#eljen>, mert tõle még sose láttam negatív hsz-t, rendesnek tûnik, a regje is elég régi szal, nem egy vérpistike!

SHADOWEYES7
Akkor leírom mégegyszer.
A kamionos képek jöhetnek holnap vagy a házigazda válsztás után,elsõ dolgotok legyen házigazdát választani.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

szazoltan
Reméljük a legjobbakat

Rubio
Üdv. mindenkinek4

Úgy tûnik, hogy ma házigazdát kell választani!

Nemes feledat és nem is bonyolult, de csak remélni tudom, hogy nem úgy fog zajlani mint korábban...

szazoltan
Tiszteletem az uraknak!

Moderált viselkedést tényleg srácok

SHADOWEYES7
Még ma válasszatok házigazdát és küldjetek e-mailt a [email protected] címre.

Ha nem értettétek volna meg a kultúrált fórumozás fogalmát ezentúl sem akkor ki lesz dobva minden flémelõ,offoló.stb... emberke válagotás nélkül.

Figyelni fogom!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Látom a házigazda nem teszi a dolgát rendesen így határozatlan idõre pihit adok a topiknak!

szörnyû ahogy viselkedtek itt kicsit gondoljátok át a kultúrált fórumozás fogalmát

gerypapa95
ki az emos mert biztos nem én..nem vagyok olyan faszkalap hogy beülök egy sarokba és kisírom magam..meg egy piti ügyért azt irom hogy meg akarok halni..jajj..jááj..meg nem vagyok olyan faszkalap hogy fessem maga,felvágdossam az ereimet ! én élni akarok nem " meghalni" mint egyesek !<#kocsog><#falbav> aztán P.O.N.T. A V.É.G.É.R.E

&#9733; G E R Y &#9733;

94mike
jaja!
Sztem szolni kéne neki hogy adja már tovább a Házigazda jogot!!!
valaki olyannak,aki tõrödik is a fórummal-.-"
#30684 Lehet,de mi nem vagyunk buzik. mint EGGYESEK!! téma lezárva,mennyél aludni.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

gerypapa95
ez pontosan így van !! sajnos de Rocco annyit ér mint egy kosár fejetlen pillangó..<#szomoru1>aztán ha kell..akkor lehet linkelni..de ez akkor is így van !

&#9733; G E R Y &#9733;

istenostora03
nemistudom ki emo.<#wilting>

Ger0121
Na most lehet engem is linkelni a mod topikba! 😊
Rocco annyit ér itt mintha nem is lenne.
Csak azért nem adja le a házigazda jogot, mert akkor egyel kevesebb lenne neki. Darabra méri nem minõségre. 😞
Most, hogy õszinte legyek-(ismertek nem vagyok ilyen)- Elmehetne a jó picsába!
Semmi haszna nincs. (Csak, hogy az õ szavaival éljek): egy 13 éves taknyos- na egy 13 éves taknyos is többet törõdne a fórummal!
Ennyi ez az én véleményem!
Üdv.

---Ger----

94mike
jaah bocs<#idiota><#vigyor2><#vigyor2>
Minnyá sirok a röhögástõl..

gerypapa95
ne bántsd már..lehet buzi..<#lookaround><#nevetes1>

&#9733; G E R Y &#9733;