Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rocko sem 14-15 éves,több.mégsem csinált semmit. kikre lehet szavazni?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
A lényeg az amit a többség azért jól lát, szal nem ETS gurut kell választani, hanem egy értelmes, lehetõleg nagykorú egyént.
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Itt most nem azt kell megszavazni, h ki tudja a legjobban módolni az ETS-t (skin, konvert, map editor) hanem, h kit tart a többség érdemesnek arra, h egy nyilvános közösségi fórum topikot felügyeljen, és fenttartsa a kultúrált fórumozást a topikban! E szerint szavazzon mki, ne aszerint, h kitõl fog ezért kapni privibe "kamicskat", meg pótót stb. <#wow3>#wow3>
Nos Rendet kell tenni. Tény. Rocco akaratán kívül nem tudott figyelni, és tessék kész a baj. Nah de ezen lépjünk túl. Új szavazás... hmm nos, szívem szerint ÁkosRS-re szavaznék, de mivel már rég nem láttam errefelé, és nem kéne csöbörbõl vödörbe esni, ezért olyan személyt fogok támogatni, aki aktívan tudja szolgálni a topicot. Kezdõdjék a verseny!
azért ez remélem komoly figyelmeztetés volt a rendetleneknek!
(azért a topic hiányzott, de a viták, azokat inkább neee)
<#wave>#wave>
Gott weiß ich will kein engel sein. :) Volvo. For life.
Balak a=Roland10
Tehát Roland: Nem tudom mennyit olvastál itt, de amikor már te(ti) sem segítettetek szazoltan, diesel dog, és nagyon sokan mások akik most is tisztán látják a helyzetet: Mi segítettünk a kezdõnek.
(Nem tudom ki védett még téged is Rocco nál, hogy nem csak egy "13 éves taknyos vagy" Látom hiába való volt! 😞
---Ger----
Nem azárt, mert most "jajj de jó én lehetnék a házigazda" hanem mert te mindig csak ilyenkor tûnsz fel, ha valami komolyabb gubanc van, és tudom, hogy van valaki aki neked ebben biztosan segíteni is fog.
Az a helyzet, hogy én veled nem látom át az értelmes fórumozás jövõjét.
Bárki mással. (Nem szeretnék vitát ebbõl, hagyjátok, hogy Rocco maradjon-Tenni úgyse tud senki ellene-
Én viszont aban az esetben kiszállok az itteni (trágár, értelmetlen, hanyag) fórumozásból
Üdv.:Ger
---Ger----
Balak,nem a házigazda feladata az hogy a kezdõket segítse.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Pontosabban egy valamihez értsen: tudjon rendettartani...
"felvettem az értelmesebb tagokkal a kapcsolatot "!
Attól, hogy velem nem vetted fel a kapcsolatot még nem tartom magam az említett körön kívül állónak...
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
na tehát szavazarom:Ger0121
DAF and Renault premium 420 dci fan CB:kecsa
A napokban igen csak alkalmatlan volt a gépem a topic figyelésére, már felvettem az értelmesebb tagokkal a kapcsolatot és azon dolgozunk hogy normális körülmények között lehessen fórumozni.. 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
kaleee ez miatt #30695
a másik pedig:
Ger0121 pedig ez miatt: #30706
de ha csak egyre lehet akkor legyen a tapasztaltabb! <#hawaii>#hawaii>
Scania V8
Nem gondoltam volna, hogy van itt olyan aki nem utál még.
(Ezt nyilván csak abból vonom le, hogy én nem szoktam belefolyni a más által kezdett flémbe! És sajna itt néha az a jófej)
Jól esik tényleg! <#wave>#wave>
---Ger----
Én is Ger0121-re szavazok!
Hogy miért???
Azért, mert õ bármikor, amikor valami problémám volt, zokszó nélkül, készségesen segített😊
Tehát én Ger0121-re adtam szavazatom😊
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Én Ger0121-re szavazok!
Ha visszaolvastok,akkor õ tudott mindig a legértelmesebben és a leghiggadtabban válaszolni,ráadásul ért az ETS-hez!
Ez most nem nyalás,csak megindokoltam a választásom!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
De ha igy látod akkor jó!
Én elvállalnám, azonban azt elõre le kell szögeznem, hogy sok ember nem örülne neki. Én nem tudok segíteni sok dologban, viszont itt rendet tartani sikerülhetne. (Természetesen errõl nem én döntök)
Más: Ne higgye senki, hogy nem csípem rolandot vagy ilyesmi. De ne akarjatok megint, egy olyan házigazdát...
---Ger----
Aztan mostantol vigyazzunk ra hogy minden okes legyen!!!<#wink>#wink>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Roland10 igen!😊<#smile>#smile>
Üdvözlök újra mindenkit!
Remélem sokan elgondolkodtak.
Rubio egyet értek! Most ne úgy gondolkodjon senki, hogy XY jó ember, meg hátha akkor segít konvertálni... Itt nem az a lényeg!
Üdv mindenkinek!
---Ger----
A kamionos képek jöhetnek holnap vagy a házigazda válsztás után,elsõ dolgotok legyen házigazdát választani.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Úgy tûnik, hogy ma házigazdát kell választani!
Nemes feledat és nem is bonyolult, de csak remélni tudom, hogy nem úgy fog zajlani mint korábban...
Moderált viselkedést tényleg srácok
Ha nem értettétek volna meg a kultúrált fórumozás fogalmát ezentúl sem akkor ki lesz dobva minden flémelõ,offoló.stb... emberke válagotás nélkül.
Figyelni fogom!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
szörnyû ahogy viselkedtek itt kicsit gondoljátok át a kultúrált fórumozás fogalmát
★ G E R Y ★
Sztem szolni kéne neki hogy adja már tovább a Házigazda jogot!!!
valaki olyannak,aki tõrödik is a fórummal-.-"
#30684 Lehet,de mi nem vagyunk buzik. mint EGGYESEK!! téma lezárva,mennyél aludni.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
★ G E R Y ★
Rocco annyit ér itt mintha nem is lenne.
Csak azért nem adja le a házigazda jogot, mert akkor egyel kevesebb lenne neki. Darabra méri nem minõségre. 😞
Most, hogy õszinte legyek-(ismertek nem vagyok ilyen)- Elmehetne a jó picsába!
Semmi haszna nincs. (Csak, hogy az õ szavaival éljek): egy 13 éves taknyos- na egy 13 éves taknyos is többet törõdne a fórummal!
Ennyi ez az én véleményem!
Üdv.
---Ger----
Minnyá sirok a röhögástõl..