Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
Tehát aki házigazda szeretne lenni, az 18:00-ig írja le itt a Topicban a nevét, vagy küldjön nekem PM-et.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Ger0121
Csináld te Dj pajti! 😊
Ott a nevem! Ennyi 😊

---Ger----

Nincs más hátra mint előre!!!

DJKonya
mind1 akkor már csinálom<#vigyor5>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

szazoltan
Most ki csinálja?

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Ger0121
Gebei Gergely 'Ger0121'

---Ger----

szazoltan
Köszönjük.

Akór jelezze dj konya felé az aki vállalná,és nagyjából megfelel a kritériumnak.Egyébként valószínû hogy shadow szelektálni fog belõle,aki nem oda való.Ezért djkonya munkáját azzal könyítsük meg,hogy csak az jelezzen felé aki tényleg közel áll a feltételekhez.

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

Ger0121
rendben! akkor én csinálom!
Most akkor mindenki aki szeretne hg lenni, kérem írja le egy hsz ben a nevét!
Csak a nevét. nem érdekel hogy tud e hackelni, meg mennyi kamiont tört fel, és hány GB kiegészítõ van a játékához.
😊
Üdv.

---Ger----

szazoltan
Ezért nem utálnak ki,csak neveket írsz,nem döntesz semmirõl.

DJKonya
vállalom

szazoltan
Igen,az az egy ember listázza aki vállalja,és küldi a moderátornak.Akkor dj konya?Vállalod?

DJKonya
18-ig küld el neki

Ger0121
OKs, csináljátok.
Valaki írja le a neveket ide is, és nyilván ugyan azt küldje el a tisztelt moderátornak is!

---Ger----

DJKonya
hát csináljad akkor, aki jelentkezik azoknak összegyûjtöd a nevét csinálsz egy listát majd SHADOWEYES7-nek elküldöd a listát pmbe és kirak egy szavazást a bennerba,

csináld inkább te mert látom emennyire engem szeretnek itt még azért is kiutálnának a topicbol hogy én csinálom.

szazoltan
aztán a bannerben lessz a szavzás

Luna73
18 óráig

Mit ér a tanács ott, ahol összevész a gonoszság és a józan ész.

szazoltan
Listázni a neveket aztán kûldeni egy pmet shadownak

szazoltan
Egy valaki csinálja csak,és õ is kûldje a pmet shadownak

Ger0121
Nembánom! él a lehetõség! 😊
De mit kell csinálni, azt azért mondjátok el, még ha nem is én leszek aki csinálja. 😊

---Ger----

Luna73
Na akkor ki csinálja meg?

Ger0121
Megcsinálom!

---Ger----

DJKonya
én megcsinálom

Ger0121
scs* <#wave>

---Ger----

94mike
Pls,ne vitatkozzatokmár.lécci..

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

szazoltan
Ki csinálja mega listát?
Ger te vállalnád,vagy conti a lista elkészítését?Esetleg papamaci

Ger0121
Értem, és tudom mi az. Sajnos most nem találom meg, de nálam cam.css ként szerepel. Ha van msn ed vegyél fel ott szívesen átküldöm.
A mapból továbbra sem tudom, hogy tudod kiszedni. Ha csak annyi lenne, hogy törölni kell a fájljait, azt valaki megmondhatná. Mert én nem tudom Üdv.

---Ger----

Nos Sziasztok újra itt!
Remélem tanulságos volt ez a pár nap pihenõ.ÉN ugyan a korábbi szavazásnál kiáltam Rocco mellett,és még most is úgy érzem jól láttam akkor a dolgokat,de most ezt nem tudom megtenni.igyhát mindenképp új gazdát kell választanunk.És teljesen függetlenül attól ugye,hogy ki kinek a haverja,és melyikünk nagyobb "brusmaister".remélem ez mindenki számára nyilvánvaló.UGYE GYEREKEK!!!!!!
Személyszerint nekem Ger hozzáállása tatszik mostanában a legjobban,legfõképp az amilyen konok vasakarattal kér minden irni,és fogalmazni nem tudót a mininmális szabályok betartására. /Kazincy után szabadon/És azt hiszem ez igen sokat lenditene a topic kinézetén.Nemkükömben az általános segitõkészsége is tetszetõs.Mint sokan tapasztaltátok az nem elég,hogy mutatok egy képet,és majd valaki belinkeli,mert nemek nincs kedvem,vagy mit tudom én.Szerencsére nemrég kezdte a festegetés tudományát,igy nem érhet az a vád,hogy "azé,me tud skinezni"Részemrõl ennyi lenne.
Üdv.

SimaSuna
látod, mostis csinálod a feszültséget...
soxor könnyebb olvasgatni, mint feltenni a kérdést...

õ lehet csendes topiklakó...
kazai21
Papamaci

Mi equipo favorito: Real Madrid

Napközis
Köszi szépen a helpet!!! Nagyon jól kell itt ütemezni, hogy valaki is válaszoljon egyáltalán!! Nos nem autókat akarok betenni, hanem a Daciat kiszedni! A Map neve: ETS Big Mix Map by Mario v5! A magasággal meg az a bejom, hogy mikor belsõnézetben játszok akkor olyan magasan van a fülke, hogy simán rálátsz egy másik kamion tetejére!! Lehet kicsit hülyén fogalmaztam! Sorry

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

yokel
Ha most azt mondod, h miattad sose volt itt vita akkor leemelem elõtted a kalapom! Az, h te HG akarsz itt lenni mindezek után az 1 vicc! <#nevetes2>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

SHADOWEYES7
Na akkor eggyezünk meg abban,hogy 18-óráig felsoroljátok a neveket,valaki kilistázza és küld 1 pm-et nekem!
Utánna berakom a bannerba a szavazást.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Ger0121
Itt találsz autókat. Itt pedig modokat Létezik, olyan ami lenteb teszi a kamerát.
Sajna azt nem tudom megmondani, hogy egy MOD ból, hogy tudod mindezt kiszedni. Látni kéne hozzá!
Üdv.

---Ger----

szazoltan
Igen ezért elõny,de nem feltétel.

DJKonya
DJKonya

Contrecast
megköszönnénk!!

SHADOWEYES7
Csináljatok 1 listát és a banerrba berakok 1 szavazó motort!
Neveket estig álmodjátok meg.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Luna73
Pedig én lehet rá voksolnék!

Contrecast
most nem a vita miatt! de te!!
minek is vagy itt ebbe a topikba????
segíteni nem segítesz...ets-hez nem értesz....azért te ne akarjál már kiosztani engem létszives! 😄😄

Ger0121
Ha be kell mutatkozni: 22 éves programozó vagyok.
Nap mint nap emberekkel dolgozom. Értek minden programnyelvhez, tanultam java programozást, C++ programnyelvet. php-t, és sok egyebet.
Mostani munkáink jelentõsebbike a bd-t.net hoston található warez oldal is. (Meghívót jelenleg nem áll módomban kiadni.) aki Regisztrálva van Shanroo néven megtalál.
Üdv.
(Bár ennek értelmét nem látom, ugyanis az itteni dolgokhoz köze nincs 😊 )

---Ger----

Napközis
Helló SziasztoK!! valaki El tudná nekem mondani, hogy tudnám kiszedni a MIX MAP5-ösbõl a Daciat, meg lejebb venni a belõsnézet magasságát??

\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco

kazai21
MEg ugye ahogy leírta Shadow,hogy már 1 Topicba ha HZ vagy akkor az elõny,sztem se naon számít,hogy kiregelt hamarabb,de akkor kb csak 1 ember lehetne a HZ..

Mi equipo favorito: Real Madrid

szazoltan
Ez nem lenne hülyeség,meg tudod oldani?

szazoltan
Megnéztem dieseldogot is,regben õ sem lenne jó,sajnos.

SimaSuna
1xüb lenne megkérni Abiliy-t h csináljon 1 szavazást ide ^^

nem a reg számít h ki regelt hamarabb...attól nem okosabb, hanem a készenlét, segítség...stb, nem nagyarcúság mint ahogy itt ment 1-2 embernél... 😊

yokel
Remélem nem veszed sértésnek, de a Te viselkedésed, hozzáállásod miatt pattant itt ki sokszor a vita, szal sztem Te ne is jelentkezz HG-nak, mert az eléggé bagatel és abszurd lenne! <#zavart1>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Contrecast
én vállalnám..

- jól bánok a HTML kódokkal....(felpofoznám a topikot!)
- készítenék egy GYIK-ot nektek, csak itt, csak mos

a többit döntse el a tisztelt publikum!

na én mentem...dolgom van!

DJKonya
most ez a 2 hónap ide vagy oda nem mind1? voltam már moderátor(igaz hogy warez oldalon) de ott is jól végeztem a dolgom, értek a BB és a HTML kódokhoz...
de hát ti tudjátok.

long vehicle
jó tényleg nagyon hálás vagyok köszike

szazoltan
Hali conti,nem tudom shadownak meg felel vagy sem,akkor te meg ger,ha a másik két jelentkezõnek a rege nem egy éves.