Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Akór jelezze dj konya felé az aki vállalná,és nagyjából megfelel a kritériumnak.Egyébként valószínû hogy shadow szelektálni fog belõle,aki nem oda való.Ezért djkonya munkáját azzal könyítsük meg,hogy csak az jelezzen felé aki tényleg közel áll a feltételekhez.
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Most akkor mindenki aki szeretne hg lenni, kérem írja le egy hsz ben a nevét!
Csak a nevét. nem érdekel hogy tud e hackelni, meg mennyi kamiont tört fel, és hány GB kiegészítõ van a játékához.
😊
Üdv.
---Ger----
Valaki írja le a neveket ide is, és nyilván ugyan azt küldje el a tisztelt moderátornak is!
---Ger----
csináld inkább te mert látom emennyire engem szeretnek itt még azért is kiutálnának a topicbol hogy én csinálom.
De mit kell csinálni, azt azért mondjátok el, még ha nem is én leszek aki csinálja. 😊
---Ger----
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ger te vállalnád,vagy conti a lista elkészítését?Esetleg papamaci
A mapból továbbra sem tudom, hogy tudod kiszedni. Ha csak annyi lenne, hogy törölni kell a fájljait, azt valaki megmondhatná. Mert én nem tudom Üdv.
---Ger----
Remélem tanulságos volt ez a pár nap pihenõ.ÉN ugyan a korábbi szavazásnál kiáltam Rocco mellett,és még most is úgy érzem jól láttam akkor a dolgokat,de most ezt nem tudom megtenni.igyhát mindenképp új gazdát kell választanunk.És teljesen függetlenül attól ugye,hogy ki kinek a haverja,és melyikünk nagyobb "brusmaister".remélem ez mindenki számára nyilvánvaló.UGYE GYEREKEK!!!!!!
Személyszerint nekem Ger hozzáállása tatszik mostanában a legjobban,legfõképp az amilyen konok vasakarattal kér minden irni,és fogalmazni nem tudót a mininmális szabályok betartására. /Kazincy után szabadon/És azt hiszem ez igen sokat lenditene a topic kinézetén.Nemkükömben az általános segitõkészsége is tetszetõs.Mint sokan tapasztaltátok az nem elég,hogy mutatok egy képet,és majd valaki belinkeli,mert nemek nincs kedvem,vagy mit tudom én.Szerencsére nemrég kezdte a festegetés tudományát,igy nem érhet az a vád,hogy "azé,me tud skinezni"Részemrõl ennyi lenne.
Üdv.
soxor könnyebb olvasgatni, mint feltenni a kérdést...
õ lehet csendes topiklakó...
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Utánna berakom a bannerba a szavazást.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Sajna azt nem tudom megmondani, hogy egy MOD ból, hogy tudod mindezt kiszedni. Látni kéne hozzá!
Üdv.
---Ger----
Neveket estig álmodjátok meg.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
minek is vagy itt ebbe a topikba????
segíteni nem segítesz...ets-hez nem értesz....azért te ne akarjál már kiosztani engem létszives! 😄😄
Nap mint nap emberekkel dolgozom. Értek minden programnyelvhez, tanultam java programozást, C++ programnyelvet. php-t, és sok egyebet.
Mostani munkáink jelentõsebbike a bd-t.net hoston található warez oldal is. (Meghívót jelenleg nem áll módomban kiadni.) aki Regisztrálva van Shanroo néven megtalál.
Üdv.
(Bár ennek értelmét nem látom, ugyanis az itteni dolgokhoz köze nincs 😊 )
---Ger----
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
Mi equipo favorito: Real Madrid
nem a reg számít h ki regelt hamarabb...attól nem okosabb, hanem a készenlét, segítség...stb, nem nagyarcúság mint ahogy itt ment 1-2 embernél... 😊
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
- jól bánok a HTML kódokkal....(felpofoznám a topikot!)
- készítenék egy GYIK-ot nektek, csak itt, csak mos
a többit döntse el a tisztelt publikum!
na én mentem...dolgom van!
de hát ti tudjátok.