Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra tükörképben és néha fejjel lefelé kell ráírni a szöveget!
Ha sima pót, akkor nem tudom, még nem futottam össze ilyesmivel annál.
---Ger----
Próbáltam skinelni egy pótot,sikerült is,csak a játékban a szöveg tükörképét láttam,mit csinálhattam rosszul?
Ha szavazhatok,én akelá-ra szavaznék!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Mindenki egyenlõ, de vannak náluk egyenlõbbek is!
Én tiszteletben tartom az 1 éves szabályt, ezért inkább moderátornak jelentkezem! Jól tudnám segíteni a leendõ HG munkáját! (Tisztában vagyok vele, hogy nincs ilyen szavazás, de hátha mégis..)
Aztán ahhoz képest ha az IP ket néznénk, majdnem mindenki kétszer van itt??
---Ger----
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
P4,Intel Celeron 3,06 GHZ,1024 MB RAM,Sound Blaster Live,Ati Radeon HD2400(AGP)
De azért kicsit értékelni kellene, mert már annyi féle ember van azon a virtuális pergamenen hogy az vicc! 😊
Na nem mintha zavarna! 😊
Üdv. már csak 30p!😊)
---Ger----
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
"módokat (*.scs fájlok) a játékhoz a c:/Documents and Settings/user/Dokumentumok/Euro Truck Simulator/mod mappába kell másolni.
Tehát hogyha letöltessz valami módot. Akkor általában egy csomagolt fájlt fogsz kapni. Amit kicsomagolsz winrar programmal és a benne található (pl:ScaniaR480).scs fájlt átmásolod az alábbi elérési úton található mod mappába *c:/Documents and Settings/user/Dokumentumok/Euro Truck Simulator/mod, lehetõleg minden scs fájlt másolj ki a mod mappába mert elõfordulhat hogy nem fog mûködni ha csak a kamion scs fájlát másolod át.
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Valami esemény a választáson kívül?
Sajna én nem vagyok régi reges de azért szeretnék részt venni az itt lévõ
események forgatagában ha nincs kifogásotok ellene. <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Lory
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Ment neked egy személyes kérdésem! Várom rá a válaszod!
---Ger----
Tudom hogy sokan itt a topicban egy sz*r alaknak ismertetek meg mert tényleg voltak rossz húzásaim mag köcsög beszólásaim. De már volt szó Barátnõm dec.24-ei balesetérõl. És azóta teljesen megváltoztam, rájöttem hogy mennyit ér ha az emberek kitartanak egymás mellet és segítenek egymásnak. Felírtam magam én is a listára lehet rám is szavazni, most ezzel nem azt akarom elérni hogy rám szavazzatok mert természetesen mindenki arra fog szavazni akit a legalkalmasabbnak tart. Én meg fogadom a jövõben az imént írtakat "mennyit ér ha az emberek kitartanak egymás mellet és segítenek egymásnak" Megpróbálok mindenkinek segíteni és nem fogok megharagudni ha nem sikerül most házigazda posztra "törni" de nem is fogom becsmérelni azon személyt akinek ez sikerülni fog. Ezúton is sok sikert mindenkinek😊
Köszönöm elöre is
Többit egy hozzáértõ emberke leírhatná. 😊
---Ger----
A válaszokat elõre is köszöntem<#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha jól megnéznél itt pár embert, rájönnél, hogy sokan vagyunk akik nem szoktunk rossz szót szólni, ha valaki valamit elõször kérdez, és tényleg nem tudja.
Nem ezzel van itt a baj.
---Ger----
Az esti fuvar!!
\"If you\'re going to San Francisco Be should to wear some flowers in your head If you go to San Francisco
Nem kell a vita.
Akár ki nyeri meg majd a szavazást, remélem jól fogja végezni a dolgát.
Én senkire nem fogok "köpködn" ha nem én nyerek. 😊
---Ger----
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
de javítsatok ki ha nem így van.
én nagyon ritkán irok ide de olvasni és képeket nézegetni rendszeresen járok ide.
nekem ger0121 hozzáállása nagyon tetszik, elég sokat segit megoldani a problémákat stb.
egy kérdés:
valaki nemtud esetleg forgózsámolyos pótkocsit linkelni?
letöltöttem egy zöld mercedest dehát a pótkocsinak az elsö tengelyen nemforog.XD aztán az nemis jött be annyira.
valaki esetleg tud ilyet?