Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más fotója alapján nem nagyon tudok kamiont linkelni. Aki feltette a képet az tegyen alá egy linket ahonan leszedhetõ. (ha privát akkor meg kell keresni saját magadnak a neten.)<#idiota>#idiota>
---Ger----
pedig ismerõsöm azt mondta itt jó fej emberek vannak akik segítenek..de úgy látom csalódnom kell.. mind1 ! sziasztok..<#wilting>#wilting>
Jót gurultatok?<#wave>#wave>
nagyon tetszik
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
De látom, most trendi lett ez a skin, h zmodba megnyitva mutogatják, hát gondoltam pont ebbõl maradjak ki?! Na neeee <#hehe>#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Elsõ nagyobb munkám! Egy Volvo F10-esbõl és egy Tandemes Volvo F12-esbõl raktam össze a kettõt!
Tudom még sok javítani való van rajta, de azért véleményeket írjatok PLS!
Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI
Bocsika!!
nemte adtad,mert csinálta😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nem én adtam kazainak azt a k..a skint!!!
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Ne vitatkozzatok már álandóan!
<#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
NEM HISZEM EL<#idiota>#idiota> nahde mind1 témalezárva.
Pl:Barna dobozok:
...DREAM TEAM...
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Itt és most leírom utoljára! aki annyira hülye hogy nem érti az magára vessen!:
NEM TUDOK PMG-T FELTÖRNI!!!
REMÉLEM ÉRTHETÕ VOLTAM.
És most jön az a rész hogy hülye vagyok, duguljak el!
DE HAGGYÁTOK MERT EZT A NYAMVADT SKIN TÉMÁT!!!!!
Jamaica a Jamaicaiaké.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
te meg pmg-et törsz fel,modeleket lospz,aztán viszed a dicsõséget...
Énis tudom bizonyitani hogy õ csinálta a skint!
Sztem meg teis csak töltötted...
szal jó lenne hanem vergõdnél,mert akárki akármit csinál,mindig igy hisztizel,ez szar az nemjo,mintha a tiedék jobblennének,meg montadis,hogyte igényes gépeket csinálsz,hát nagyon...a skin az õvé,nem kel irigykedni..<#idiota>#idiota>