Euro Truck Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[/url][/img]

[/url][/img]

Ger0121
Ha elmondod miben kell segíteni szívesen segítek..
Más fotója alapján nem nagyon tudok kamiont linkelni. Aki feltette a képet az tegyen alá egy linket ahonan leszedhetõ. (ha privát akkor meg kell keresni saját magadnak a neten.)<#idiota>

---Ger----

Syia. Ez igy ebben a formában nem teljesen igaz...Én sem vagyok régi tag, mégis segitett aki akart... Akarat, emberség kérdése, szerintem.
Gerypapa 95
Látom nagyon sok mindenki tud itt konvertálni ! de az újaknak konvertálni vagy segíteni azzal hogy belinkel egy kért kamiont azzal senki nem foglalkozik..csak az ismert régen regelt emberekkel foglalkozik itt mindenki..
pedig ismerõsöm azt mondta itt jó fej emberek vannak akik segítenek..de úgy látom csalódnom kell.. mind1 ! sziasztok..<#wilting>

Sziasztok!
Jót gurultatok?<#wave>

esetleg ezt nemtudnád belinkelni?
nagyon tetszik
kalee
Ha publikus lesz akkor gyönyörû, ha nem akkor csak szép... <#wow1><#vigyor0><#vigyor0><#wow1><#vigyor0><#vigyor0><#worship> !!

nbi1513
háát szép a volvo de az a lámpa kicsit még ronda de Tudom hogy még javítod a tetejére is rakhatnál az úgy szép lenne

lorci
Kiváncsivagyok, hogy fog festeni a játékban ott is ijen szép lessz-e.Téged idézlek ''Senki sem kiváncsi, hogy zmodban hogy néz ki a kamion''-ha nem is igy volt szorol-szora de ez volt az értelme.Máskép szép tegyél majd képet akkor is amikor a játékba megy.<#vigyor5><#eljen>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Contrecast
Dalija Sped PoWa!! 😄😄xD

Legenda Skin láz van!
csak én most apám volvoját esztergálom össze!

Jól néz ki! 😊
Contrecast
Nagyon állat!!!

yokel
Szívesen, Te legalább megköszönted a linket! <#papakacsint>

De látom, most trendi lett ez a skin, h zmodba megnyitva mutogatják, hát gondoltam pont ebbõl maradjak ki?! Na neeee <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

pesta963

Elsõ nagyobb munkám! Egy Volvo F10-esbõl és egy Tandemes Volvo F12-esbõl raktam össze a kettõt!

Tudom még sok javítani való van rajta, de azért véleményeket írjatok PLS!

Daf Xf 95 & VW Golf IV 1.8 GTI

Contrecast

még nem passzol teljesen a Kelsa!!

Sziasztok!!!!! ÁKOS nekem csinált egy DALIJA-LEGENDA Scaniat. a skint küldtem, visszaküldte, azota megvan. Megkértem, segitett, ennyi.Kazai21 küldj egy msn cimet, átküldöm. Reggel megyek Athénba, szombatig nem leszek...
kalee
GYÖNYÖRÛ lesz, de gondolom véletlenül sem lesz tölthetõ...

kalee
Na most Wanlo, ha jól értelmezem:felajánlottad hogy feltöltöd a vehicle mappádat ami tartalmazza a skineidet???Már ne is haragudj, de ez egy hülye kérdés volt!!!A válasz: HÁ MÁ HOGY A P***ÁBA NE <#vigyor0><#wow1><#vigyor0><#wow1> !!!!!

kalee
Köszönöm, mindenki más nevében is!!Én csak egy ártatlan kérdést tettem fel egyébként, nem gondoltam hogy ebbõl is lehet vitát indítani...
Bocsika!!

kalee
Ezen szerintem sem kell sok mindent tuningolni, így is nagyon szép pedig annyira nem is szeretem a Volvot <#vigyor0> !

94mike
Szép<#idiota>
nemte adtad,mert csinálta😄

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Roland10
<#nyes>

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

Prémium driver
jól néz ki

Jamaica a Jamaicaiaké.

Scania R580
Hamár a dalija-s skinnél tartunk! Új gépem ez lesz!:

Nem én adtam kazainak azt a k..a skint!!!

||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||

Prémium driver
Ez ahogy is Contit úgysem publikus azt várhatjátok...

Jamaica a Jamaicaiaké.

Gerypapa 95
elnézést azt nem írtam oda hogy nem nappalifülkés legyen ha lehetséges hanem kis hálófülkés ! köszönöm !!

Prémium driver
elégggé

Jamaica a Jamaicaiaké.

Contrecast
Mert neked nem nagy?? a tied az picike mi??

szazoltan
Lehetne ezt privátban elintézni?Miért kell megint be záratni a tropicot?Legyen már vége a vitának most,

Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.

wanlo
Vitától független szép lesz.<#eljen>

...DREAM TEAM...

Gerypapa 95
Aki tud egy kis fülkés Scania-t vagy Volvo-t vagy Mercedes benz actrost vagy axort ! az legyen olyan kedves és linkelje be nekem ! köszönöm szépen !!<#eljen><#worship>

leho94
még ígyis nagy a pofád

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Roland10
Nem érdekel!

94mike
õ kezte<#idiota>

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

Roland10
Pfff..szánalmas!
Ne vitatkozzatok már álandóan!
<#mf2><#mf1><#boxer><#falbav>

94mike
Akkor most utánozlak:
NEM HISZEM EL<#idiota> nahde mind1 témalezárva.

wanlo
Ez az elsõ festés de a pót alap skinnel van nem az enyémmel.Akit érdekel annak feltöltöm a vehicle Mappámat ami tartalmazza az átfestett dolgaimat.
Pl:Barna dobozok:

...DREAM TEAM...

leho94
ehhez a modellhez semmi köze , szal nem sztárság , mint gondolom a többihez sem

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Gerypapa 95
áhh.itt így mennek a dolgok ?<#conf> új vagyok itt nem is régóta ETS-ezem.. új ez a topik..ha itt így mûködnek a dolgok akkor sok vita lesz..

Contrecast
Én bevallom hogy kaptam...nem én csináltam

Itt és most leírom utoljára! aki annyira hülye hogy nem érti az magára vessen!:

NEM TUDOK PMG-T FELTÖRNI!!!

REMÉLEM ÉRTHETÕ VOLTAM.

És most jön az a rész hogy hülye vagyok, duguljak el!

DE HAGGYÁTOK MERT EZT A NYAMVADT SKIN TÉMÁT!!!!!

Roland10
<#hehe>

94mike
Sztem ne tuningoljrajta semmit,igy szebb

Prémium driver
Lásd be sokkal többen állnak Papamaci mellett mint melletted!Hogyan is állunk Conti:1%,Papamaci:99%?

Jamaica a Jamaicaiaké.

DJKonya
Csakhogy õ legyen a sztár azért is rak rá valamit.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Gerypapa 95
Ez alapból szép ! nem kell ezen olyan sokat tuningolni !!<#wink>

Prémium driver
köszi WANLO nagy jó a pót

Jamaica a Jamaicaiaké.

94mike
ha lopta is volna a skint akkor mivan??
te meg pmg-et törsz fel,modeleket lospz,aztán viszed a dicsõséget...
Énis tudom bizonyitani hogy õ csinálta a skint!
Sztem meg teis csak töltötted...
szal jó lenne hanem vergõdnél,mert akárki akármit csinál,mindig igy hisztizel,ez szar az nemjo,mintha a tiedék jobblennének,meg montadis,hogyte igényes gépeket csinálsz,hát nagyon...a skin az õvé,nem kel irigykedni..<#idiota>

DJKonya
köszi, szép lett nagyon!

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"