Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parancsolj a szepseg linkje!: harom van a csomagban, hasznald oket "egeszseggel" 😊
Mercedes_1840XC_v1.1by_ols.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20090201185007ets_00030.png
na és most póttal

Let the good times roll.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Let the good times roll.
Most viszont gurítok egyet én is.
Este meg átrajzolom a longline-t.
Szegény gép, amióta megvan közel 30 skin volt rajta! 😊
---Ger----
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
A többieknek:ez szazoli kolléga igénye szerint készült.
Õ dönt,hogy mi legyen vele.Szerintem nem fog ellenkezni,de a rend kedvéért várjuk meg mit szól hozzá.<#email>#email>
[/img]
Truck design team:Akela,Bullseye,Tescobetyár,Wanlo,Janika,Soro63,Phantom,szazoltan HTDT TEAM:SORO63,MELORY,AKELA,PHANTOM,SZAZOLTAN DREAM TEAM:Tescobetyar,Bullseye,Wanlo.
Ez a skin engem is érdekelne, megköszönném!
(Bár d.e.-t is kértem egy skin-t (nem tõled) és azt sem kaptam meg...)
Link a letöltéshez.
Még mielõtt bárki is megtámadna: 1.:Nem én csináltam 2.:Tudom, hogy publikus oldalon is fent van, de talán van aki nem járt még arra!
Csak ezért.
Üdv.
---Ger----
Nem tudom pontosan milyenre gondolsz. Nem ismerem jól a márkákat!
Üdv.
---Ger----
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...