Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Ha már beígértem nektek akkor tess,fogyasztása az egészségre ártalmatlan.(Csak a pótkocsi<#hawaii>#hawaii>)
...DREAM TEAM...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Jamaica a Jamaicaiaké.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Bebizonyítsam hogy nem õ csinálta??
Leho: Nem nagy a pofám de ha nem õ csinálta ne mondja már azt hogy az övé! 😄 (szánalmas)
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Legenda skin
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!
Mi equipo favorito: Real Madrid
mielõtt írnátok,hogy ezt a kamion mûhelybe kéne közlöm hogy oda is irtam !!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
1 oldalról lelehet szedni de az is most szünetel..De nem tom melyik oldalról..
Mi equipo favorito: Real Madrid
eltudnád küldeni a dalija speed-es skint vagy egy linket
thx
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
♥¨°º¤ø„¸ ScAnIa Я420 ¸„ø¤º°¨♥ Kamion szív,kamion lélek,kamionos leszek amíg élek! ...:::Euro Truck Simulator:::...
Inkább rakj rá egy Sopronig Mászok skint!<#nyes>#nyes>
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
CBFÕNÖK-é lesz a pót, én nem hagyom a játékban! 😊
Csak szemléltetés erejéig tettem be.
Most megpróbálok életre bírni egy interiort ebbe a longline-ba meg egy mapot is. 😊
Ha sikeres vagyok adok képeket is! 😊
Üdv.
---Ger----
Mindjárt adok képeket. CB:fõnöknek csináltam egy pótot. Lehet cenzúrázni.
Akárki akármit mond ilyen marad!!! 😊
---Ger----
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
a procim 2.20
ennyi!sztem jo
feltoltom de csak kozkivanatra!
nem akarok vitat!