Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
NGoHT.hu .... K2 (Budapest)

de hát ízlések és pofonok..
★ G E R Y ★
Megjelent az elsõ trailer skinpackom! Letölteni itt lehet:skinpack
benne:euroacres:Match
eurogoodies:Bauhaus
lkwlog:Milli
plain😮bi
posped:Jysk
tradeaux😛anasonic
trameri:Arany Ászok
transinet:Whiskas
Képeket vagy véleményeket írjatok lécci! thx
Használjátok egészséggel!
33390: ez is😊
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!
Nektek tetszik ez a ''házasitás''? Válasz............... .<#email>#email>
Krone:Model from Djec From Chelyabinsk(Russia)
Schmitz_Mega_v1.1: by Kamil
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Jamaica a Jamaicaiaké.
Sexy :) (hm...)
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
thx <#vigyor2>#vigyor2>
Olyan kérdésem van hogy , amit letöltöttem kamiont,havat,térképet vagyis országokat hogyan tudom aktiválni?csak simán beteszem a mod mappába? létszi segítsetek! elõre is köszi!
Jamaica a Jamaicaiaké.
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Indulás elött:
Érkezés az épitkezéshez:
CB-n beszoltem havernak hogy csináljon egy képet <#hawaii>#hawaii>
(az utolsó kép az öcsém ötlete volt)
További szép napot!
Scania V8
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
||ASUS M4N68T||AMD Phenom II X4 965 3.40Ghz||KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz|| ||SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5||SAMSUNG 500GB F3 7200rpm 16MB||LG GH22LS50RBB Fekete OEM||CORSAIR VX550W||
Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
a játékba beletetem 1 pótot és nagyon szaggat tõle miért???
ha kiveszem akkor szépen fut a játék<#conf>#conf>
A pttm-be tudtam de az teljesen más!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!