Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
my skin and my map😄

NGoHT.hu .... K2 (Budapest)
akela az milyen mód hogy 90-nél 1500-on pörög a motor ? légyszíves linkeld be !!<#hawaii>#hawaii>köszi !
★ G E R Y ★
Azonban ettõl függetlenül a tükör átfestése jobban feldobná a gépet, de ez most már lényegtelen...
Használd egészséggel!
Sexy :) (hm...)
Lagzi...Hol van még az?😊 de majd ha megyek be hozzá akkor átadom az üdözleted😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Viszont azért rossz mert nem merek így bemenni a kórházba:-/
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Vagy még tegnap megláttad az árnyékodat?? xDD
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Munkaidőm kötetlen, megyek mint a töketlen
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
????
Am ez a zmod-os képbelinkelgetések akkor lennének hitelesek ha az illetõ elõször belinkelné az alapmodelt amibõl kiindult és azt amit õ készített a végén belõle! Vagy lehet, h pont azért nem linkel sose senki ilyet mert akkor igencsak megcsappanna a "pozitív" válaszok száma a képére?? Az, h vki megnyit egy feltexturázott nyitott pmg file-t zmodba az még édes kevés, tessék megmutatni az alapot, h mibõl mi lett, és akkor majd hitelese lesz a dolog, de addig... <#szomoru2>#szomoru2>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Ez azért felháboritó!Most vettem,és már világit a cheek engine.Vihetem vissza még szerencse,hogy garis.
[/url][/img]
[/url][/img]
kicsit ritkán használják ezt a parkolót
[/url][/img]
Lorcy:A DAF-ot nem?<#szomoru1>#szomoru1>
Lehet,hogy szép az a Magnum,de Nickybaba egy mosás ráférne nem? <#vigyor>#vigyor>
<#wave>#wave>
Let the good times roll.

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Hát ez ízlés kérdése, de az a lényeg, hogy a készítõjének tessen! De ha már így van, akkor én még a tükröket is befestettem volna, pl. pirosra, de lehet, hogy fehérben is jobb lenne mint így hagyva....
Szép Magnum!<#eljen>#eljen>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Reggelt!!Bocsika a sok képért!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://9gag.com/gag/5135249
http://9gag.com/gag/5135249
Amúgy ha jól sejtem a vas def\xxx.sii fájlban lehet állítani a kamera adatait (ennél többet nem tudok róla) vagy talán a mentés sii fájljában...
---Ger----
Rákerestem itt de nem lelem..<#rolleyes>#rolleyes>
Let the good times roll.
spanyolban lefele marokkónak, vannak hegyek 😄
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
www.szobi.picturepush.com
Mindenkinek megy anyu-és jól elküldi aludni? 😄D
---Ger----
Hasznád egészséggel! 😊
Amit emberek csináltak ott nincs fordított közlekedés, és hídon vagy alagúton jutsz Angliáig.
Üdv.
---Ger----