Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de aztán rendbetettem és kértem vegye le...és visszavonta..de ez nem ETS..... 😄😄
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Májki! : nekem volt már 4-is! csak én szóltam a modinak hogy vegye le..és visszavette😄😄
mert hiddel kurvajo,saját fórumokba bese mehetek!!!!
mellesleg 3 percenként irhatok,nincs logom,se vip csikom,soroljam?😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Esetleg ilyen típusú bõrözhetõ tartály valakinek nincs egészen véletlenül?
Megköszönném!

Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
De:
1: az a szarházi kezdte!
2: nincs meg az msn-je!
3: Nem fogom privátba oltogatni! lássa itt mindenki mekkora tapló!
4: Nem vagyok vadállat hogy nekem a dühöngõ-be kéne mennem!
5: Ha vita van, a házi gazda dolga hogy rendet rak! vagyis: törli a sok köcsög HSZ -ét!! Vagy ha olyan dúrva a szitu akkor jelenti a moderátornak! ebben az esetben az ets topik védõszenteje SHADOWEYES!!! csak ennyi!
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
| #33451lolomgg
Térjünk vissza ETS_:hez! mylo-t pedig csak nézzük levegõnek! 😄😄
#33436: Conti legalább neked legyen gógyid,nincs erre szükség.<#nezze>#nezze><#integet2>#integet2>
...DREAM TEAM...
A kor itt nem számít!
Szvsz: Én is dolgozom, nem 94 ben születtem, lehet, hogy nálad is idõsebb vagyok.
Ezt a hangnemet vidd magaddal a gumiszobába.😊
Amúgy: a mai fiatalság sexuális életére is van egy jó fórum szerencsére itt sg-n így azt sem biztos, hogy itt kellene élvezned! 😊
ßiez!
---Ger----
#33431 A kor itt nem számit,mellesleg...nah mind1!
Most csak Niki adta az ötletet.
Tényleg: Niki ha itt vagy és ezt olvasod, igazán írhatnál privátban! Köszi! 😊
---Ger----
Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Madarat tolláról,kamionost névtáblájárol lehet felismerni! SCANIA R620 V8 FOREVER!!!
Jamaica a Jamaicaiaké.
Olvasd át mielõtt elküldöd, fogalmazd meg!
Amúgy megkaptad a választ!
Banner 11. pont. <#idiota>#idiota>
---Ger----
CB:308-as Kis Janó♥♥♥Monaa♥♥♥ Kamionos vagyok,Kamionosnak születtem http://djano.picturepush.com/
Északoroszország-Nápoly;Radír rakomány
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!